Een merk easyvoyage

De mooiste campings van Ibiza 4 Campingplätze zum Vergleichen

De mooiste campings van Ibiza - 4 campings à comparer

La Playa Ibiza Balearen - santa eulalia visuel 1/1
santa eulalia

-

Balearen
La Playa Ibiza Balearen - santa eulalia visuel 1/1

Toegang zee Restaurant Insolite

De camping Playa Ibiza ligt in Santa Eulalia, een charmant stadje aan de kust op Ibiza. Dit natuurobject nodigt u uit voor een ongewone vakantie in Spanje op het beroemde eiland Ibiza. Ongewoon verblijf op Ibiza Op hun camping aan het water Playa Ibiza krijgen vakantiegangers de kans om te genieten van een van de ongewone huurwoningen die worden voorgesteld. Wilt u een romantische vakantie doorbrengen op Ibiza? Camping Playa Ibiza wordt de ideale plek dankzij de comfortabele accommodatie aan het strand.De bungalow Corazon nodigt u uit om te genieten van het comfort van thuis dankzij de slaapkamer met tweepersoonsbed, woonkamer, keuken en badkamer. De bungalow is prachtig ingericht en heeft een aangenaam terras dat u uitnodigt om speciale momenten door te brengen en te genieten van het milde Spaanse klimaat in de schaduw van bomen. Vakantiegangers die het willen, krijgen de kans om in een joert te verblijven op de manier van Mongoolse nomaden aan de kust van Ibiza. In deze ongewone accommodatie glamping kunnen vakantiegangers een aangenaam verblijf tussen 2 en 4 personen doorbrengen en een unieke ervaring beleven. Een terras aan de kust is aanwezig om nog meer van zijn vakantie op Ibiza te genieten. De camping Playa Ibiza biedt zijn vakantiegangers ook de mogelijkheid hun verblijf door te brengen in een van de te huur aangeboden caravans. Een heel scala aan vintage caravans voor 2 personen evenals een caravan voor 4 personen met keuken en badkamer worden voorgesteld. Vakantie met vrienden op Ibiza Tijdens hun vakantie op camping Playa Ibiza zullen kampeerders aangename momenten doorbrengen met vrienden door voorgestelde activiteiten. Voor een geweldig moment van ontspanning, gaat er niets boven strandyoga met lessen die door verschillende leraren gedurende de week worden aangeboden. Liefhebbers van ritme en een goede sfeer zullen de aangeboden Afrikaanse danslessen niet missen. Voor momenten van gezelligheid gaat er niets boven afspreken in de cafetaria aan het strand van Playa Ibiza. Ontbijt op het strand, lunch en diner in een unieke setting, live muziek en shows, alles staat voor u klaar om echte bevoorrechte momenten door te brengen.

Zie de camping
Es Cana Balearen - Santa Eulària des Riu visuel 1/1
Santa Eulària des Riu

-

Balearen
Es Cana Balearen - Santa Eulària des Riu visuel 1/1

Zee < 1 km Restaurant Insolite

Camping Es Cana ligt in het zuidoosten van het eiland Ibiza op de Balearen in Spanje en nodigt uit voor een onvergetelijk verblijf. Voor een strandvakantie op Ibiza is camping Es Cana ideaal dankzij de ligging aan zee, de vriendelijke sfeer en de natuurlijke omgeving zullen vakantiegangers verheugen die zich hun kampeerverblijf op de Balearen nog lang zullen herinneren. Camping met zwembad op Ibiza In een groene omgeving aan de kust van Ibiza kunnen vakantiegangers genieten van het zwembad dat hun door camping Es Cana ter beschikking wordt gesteld. Dit prachtige buitenzwembad is ideaal om af te koelen op een bevoorrechte plek waar ontspanning en plezier de sleutelwoorden zijn. Rondom zijn ligbedden geplaatst en kunt u in alle rust ontspannen terwijl de jongste kinderen genieten van een speciaal voor hen bestemd zwembad. Geanimeerde avonden met artiesten zorgen voor een goede sfeer en garanderen onvergetelijke momenten. Ongewoon verblijf op de Balearen Er gaat niets boven een verblijf op camping Es Cana om ongewone vakanties aan zee door te brengen.In het midden van een bevoorrechte omgeving op de Balearen kunnen vakantiegangers genieten van de originele accommodatie die hen wordt aangeboden. Om te leven zoals de indianen in Spanje? Dit zal mogelijk zijn omdat een groot deel van de camping is gewijd aan tipi's. Deze worden geïmporteerd uit Noord-Amerika en nodigen u uit voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden. De cabanitas zijn houten hutten voor 2 personen, 90 cm bij 200. Elke cabanita heeft een buitentafel en twee stoelen en een koelkast. Koppels krijgen ook de gelegenheid om hun vakantie door te brengen in een vat of in een pod, twee soorten houten accommodatie met afgeronde vormen. De kubus is een zeer vierkante vormgegeven houten accommodatie met overdekt terras. Het zal ook mogelijk zijn om een zeer comfortabel verblijf door te brengen in een groep vrienden of familie door te kiezen voor het huren van een huisje voor 5 personen of een bungalow met kleine keuken, badkamer en terras met tuinmeubelen.

Zie de camping
Cala Bassa Balearen - Sant Josep de sa Talaia visuel 1/1
Sant Josep de sa Talaia

-

Balearen
Cala Bassa Balearen - Sant Josep de sa Talaia visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Restaurant

De camping Cala Bassa ligt op het eiland Ibiza op de Balearen en nodigt uit tot een zeer aangenaam verblijf niet ver van de stranden. Camping aan het strand in Ibiza Tijdens hun verblijf op de camping Cala Bassa zullen vakantiegangers met veel plezier genieten van de nabijheid van de zee.Deze bevoorrechte locatie op het eiland Ibiza stelt zwemliefhebbers in staat om af te koelen in een ontspannen sfeer. uitzonderlijk. Dicht bij camping Cala Bassa kan het hele gezin een prachtig zandstrand bereiken met uitzonderlijk water. Wat een genot om te kunnen ontspannen op een ligstoel, prachtige landschappen te bewonderen en te genieten van de natuurlijke rustige omgeving. Terwijl ouders momenten van pure ontspanning doorbrengen, zullen kinderen plezier hebben in het zand. De nabijheid van de camping Cala Bassa met de zee stelt de vakantiegangers in staat om verschillende nautische activiteiten te kunnen uitoefenen. Liefhebbers van vissen zullen blij zijn en het zal mogelijk zijn om de wonderen van de zee te ontdekken door te duiken. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van diensten waarmee ze een aangenaam verblijf kunnen doorbrengen. Een restaurant is aanwezig en zal u toelaten om te feesten zonder na te denken over het bereiden van maaltijden. In de bar van de camping kunt u ook aangename momenten doorbrengen. De kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben met de speeltuin die voor hen beschikbaar is, terwijl de oudere kinderen zeker pool en tafelvoetbal spelen. Kampeervakanties op Ibiza Tijdens hun vakantie op camping Cala Bassa kunnen kampeerders op aangename grasrijke en schaduwrijke plaatsen verblijven. Deze locaties zijn perfect voor een aangename natuurvakantie op de Balearen. Vakantiegangers die van maximaal comfort willen genieten, kunnen een van de aangeboden accommodaties huren, zoals volledig uitgeruste bungalows en stacaravans.

Zie de camping
clique
San Antonio Balearen - Sant Antoni de Portmany visuel 1/1
Sant Antoni de Portmany

-

Balearen
San Antonio Balearen - Sant Antoni de Portmany visuel 1/1

Zee < 1 km Restaurant

Camping San Antonio ligt op het eiland Ibiza, dicht bij de zee, dit vriendelijke etablissement nodigt uit om een droomvakantie door te brengen op de Balearen dankzij de bevoorrechte locatie en de verschillende diensten. Strandvakantie op Ibiza Door te verblijven op de camping San Antonio kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee op het eiland Ibiza. De laatste biedt prachtige stranden met natuurlijk zand en kristalhelder water. Deze stranden nodigen u uit om te zonnebaden in de Spaanse zon en te genieten van prachtig water. Allerlei sport- en wateractiviteiten kunnen worden beoefend en laten u volledig genieten van de natuurlijke omgeving. Naast zijn natuurlijke schoonheid, schittert het eiland Ibiza ook met zijn historische erfgoed dat vakantiegangers zullen ontdekken. Veel overblijfselen kunnen worden bezocht en getuigen van vroegere beschavingen. De Fenicische ruïnes van Sa Caleta, de vestingstad Dalt Vila of de necropolis van Puig des Molins zullen liefhebbers van erfgoed verrukken. Ibiza zal natuurlijk ook de ideale vakantiebestemming zijn voor vakantiegangers die willen genieten van een sfeer van waanzin dankzij de vele clubs die op het eiland aanwezig zijn. Familiecamping op Ibiza met zwembad Op hun camping op de Balearen kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, op de camping San Antonio zullen jong en oud blij zijn om af te koelen door een duik te nemen in het zwembad dat tot hun beschikking staat in een bosrijke en groene omgeving. Op het terras van de bar met uitzicht op het zwembad, zullen vakantiegangers gegarandeerd zeer aangename momenten doorbrengen, afwisselend tussen zwemmen en koude drankjes. Geniet van een zwembad in het hart van zijn camping op Ibiza, niets liever dan een bevoorrechte vakantie door te brengen.

Zie de camping

Er zijn 6 campings op Ibiza op de Balearen. Ze liggen allemaal aan zee. 4 campings op Ibiza liggen in het westen van het eiland rond de badplaats Es Cana en 2 andere campings liggen aan de andere kant van Ibiza rond de baai van San Antonio.


Als u op zoek bent naar een zeer levendige sfeer en dicht bij de stad en de restaurants, raden wij u de campings ten oosten van Ibiza aan. Als u op zoek bent naar een meer "natuurlijke" sfeer moet u naar het westen gaan. De sfeer is duidelijk koel en de campings hebben geen gebrek aan originaliteit.


De dichtstbijzijnde camping aan zee is de camping LaPlaya Ibiza. Deze camping is verrassend en u kunt verblijven in caravans die volledig geschilderd zijn in een koele hippiesfeer, een andere camping op Ibiza die zeer bekend staat om zijn originaliteit is Camping Es Cana. Ook hij is gevestigd in het westen van het eiland, hij heet u welkom in een bijzondere accommodatie. Op het programma, Tipi's, veelkleurige bungalows, houten vaten en andere Pods, raden wij u goed aan op zeer schaduwrijke of zelfs geklimatiseerde plaatsen. U vindt ze op de campings ten oosten van Ibiza.


Aan de andere kant spelen de campings duidelijk de kaart van een terugkeer naar de natuur, originaliteit en ontspanning. De sfeer is er goed, maar veel bars en restaurants zijn zeer goed bereikbaar.


Als u wilt genieten (en ik weet zeker dat u dat zult doen!) van de zee, dan zijn hier enkele prachtige stranden in de buurt van de campings op Ibiza. Het strand van Cala Salada ligt op 10 minuten rijden van San Antonio. Het andere mythische strand op Ibiza is het Cala Benirras strand, dat zich in de buurt van San Miguel in het noorden bevindt. Een hippiesfeer gegarandeerd op dit strand! U kunt een kampeerverblijf op Ibiza doorbrengen in een stacaravan, maar de meeste campings zijn meer gericht op campings, caravans en kleine bungalows. Hoe verder weg van de aanlegsteigers, hoe minder mensen u zult ontmoeten, ook al wordt het eiland in het hoogseizoen bestormd. Camping LaPlaya Ibiza is de enige camping direct aan het strand. Het is natuurlijk druk dus vergeet niet om vroeg te boeken!