Een merk easyvoyage

Camping de Besalú

de Besalú Catalonië - Besalú visuel 1/3
de Besalú Catalonië - Besalú visuel 2/3
de Besalú Catalonië - Besalú visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Besalú op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Besalú ligt in de provincie Girona in Catalonië. Deze aangename familiecamping is ideaal voor een groene vakantie in Spanje.

Kamperen in Catalonië met buitenzwembad

Door te verblijven op Camping de Besalú kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Dit charmante, menselijke zwembad ligt in een groene omgeving, omgeven door bomen en een aangenaam gazon. Deze intieme en rustige omgeving is ideaal voor diegenen die aangename momenten willen doorbrengen weg van elke vorm van stress. Ondiepe gebieden vormen dit zwembad, zodat ouders kunnen genieten met hun jonge kinderen. Rond het zwembad zijn ligstoelen beschikbaar en kunt u ontspannen oefenen zonder matiging onder de milde zon van Catalonië.

Kamperen met restaurant in Catalonië

De geneugten van smaak zullen ook worden geëerd op Camping Besalú dankzij de aanwezigheid van een restaurant. De laatste heeft twee terrassen, een in het zwembad en de andere in de speeltuin. Dit restaurant nodigt u uit om in een aangename omgeving te zitten en te genieten van typische landelijke gerechten. Kindermenu's zijn ook beschikbaar zodat iedereen blij is.

Familie kampeervakanties in Catalonië

De hele familie zal worden veroverd door de Besalú camping. Deze familiecamping biedt kinderen plezier op de speciaal voor hen bestemde speeltuin met glijbaan en schommel. Een voetbalveld met grasachtig terrein is ook aanwezig, evenals een jeu de boules baan.

Huur een bungalow in Catalonië

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Catalonië om van deze prachtige regio te genieten. Op de camping van Besalú worden alle comfortabele bungalows aangeboden met twee slaapkamers, een eetkamer, een keuken en een badkamer, allemaal voor 4 tot 5 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden