Camping Manso Coguleras

Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 1/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 2/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 3/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 4/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 5/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 6/7
Manso Coguleras Catalonië - Sant Jaume de Llierca visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Manso Coguleras op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Manso Coguleras ligt midden in de natuur in de provincie Girona in Catalonië. Deze natuurcamping in Spanje zal vakantiegangers verrukken die willen ontsnappen aan lawaai en vervuiling om te genieten van een rustige en serene omgeving.

Natuurkamperen in Catalonië met zwembad

Wilt u genieten van het plezier van zwemmen in een groene en ontspannen omgeving in Catalonië? De Camping Manso Coguleras zal hiervoor de ideale plek zijn dankzij het charmante buitenzwembad dat het ter beschikking stelt aan zijn gasten. In een omgeving met uitzicht op de bergen, zullen zwemmers dit zwembad op menselijke schaal waarderen, waarvan het verfrissende water perfect past bij het Catalaanse klimaat. Aan de rand van het water nodigen ligstoelen uit om te zonnebaden in de zon of in de schaduw en de ware ontspanning te ontdekken in een bevoorrechte omgeving.

Paardenkamperen in Catalonië

Door op Camping Manso Coguleras te verblijven, kunnen vakantiegangers paardrijden en onvergetelijke momenten beleven. De kinderen zullen absoluut blij zijn om in contact te zijn met de paarden en de natuurliefhebbers zullen veel plezier hebben om prachtige paardensportritten te maken. Het ontdekken van de natuur met dit ongelooflijke dier zal vakantiegangers onvergetelijke herinneringen bezorgen.

Huur een bungalow in de natuur in Catalonië

Tijdens hun verblijf op Camping Manso Coguleras kunnen vakantiegangers kiezen voor absoluut comfort in een natuurlijke en groene omgeving. Deze houten bungalows zijn kwaliteitsaccommodaties, ideaal voor koppels, gezinnen of vrienden. De aanwezigheid van een badkamer en een uitgeruste keuken zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in het hart van Catalonië.

Camping Manso Coguleras biedt ook houten hutten te huur. deze kleine accommodaties zijn perfect voor diegenen die een verblijf dichter bij de natuur willen doorbrengen en bieden een perfect compromis tussen camping en bungalow.

Campings in de buurt

Populairste steden