Een merk easyvoyage

Camping Can Banal

Can Banal Costa Brava - Montagut in Oix visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Can Banal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Can Banal is een familiecamping in het hart van een bosrijke vallei in het noordoosten van Catalonië.

Actieve vakanties op het platteland in Spanje

Camping Can Banal ligt in het hart van weelderig groen en is een ideaal startpunt voor vele buitenactiviteiten. Alle natuurliefhebbers zullen waarderen dat ze in alle rust kunnen ontspannen terwijl ze de omgeving ontdekken. Op slechts 200 m van de camping kunnen vakantiegangers die dat wensen, deelnemen aan het naastgelegen pand dat excursies te paard aanbiedt. Paardrijden is een ideale manier om de natuur van dichtbij te ontdekken. In het hart van Camping Can Banal zullen jong en oud genieten van de aanwezige Catalaanse ezels.

Natuurvakanties aan de Costa Brava

Door de natuurlijke omgeving van Camping Can Banal kunnen de meest nieuwsgierige planten, insecten, vogels en zoogdieren observeren en bestuderen. De Garrotxa is inderdaad zeer rijk aan zijn biodiversiteit, het is een essentieel aandachtspunt voor diegenen die zich verbonden willen voelen met de natuur. In de herfst is het zelfs mogelijk om naar paddestoelen te plukken.

Familiecamping aan de Costa Brava met entertainment

Tijdens hun verblijf op Camping Can Banal zullen vakantiegangers zich zeker niet vervelen. Gezinnen met kinderen zullen blij zijn te weten dat er activiteiten kunnen worden georganiseerd voor de jongsten die genieten van tekenen, schilderen, koekjes maken of deelnemen aan bosspellen. Volwassenen worden niet weggelaten omdat ook zij kunnen deelnemen aan activiteiten zoals yogasessies, salsalessen en aardewerklessen. Af en toe biedt Camping Can Banal vakantiegangers ook de kans om te genieten van georganiseerde concerten en andere muzikale evenementen.

Campings in de buurt

Populairste steden