Een merk easyvoyage

Camping Fontfreda

Fontfreda Catalonië - Castellar del Riu visuel 1/2
Fontfreda Catalonië - Castellar del Riu visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fontfreda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/06

  • Sluitingsdatum: 11/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 14

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Fontfreda ligt in de provincie Barcelona, op een hoogte van 1200 m in het hart van Catalonië. Deze familiecamping in Spanje biedt hoogwaardige voorzieningen voor jong en oud.

Kampeervakanties met zwembad in Catalonië

Wil je de natuur, rust en zwemmen? Camping Fontfreda is de ideale plek voor een echte vakantie. Gelegen op 1200 m hoogte in het hart van Catalonië, biedt het een uitzonderlijke omgeving en een bevoorrechte zon. Deze favoriete omgeving is absoluut ideaal om te genieten van heerlijke badmomenten. Een echte oase is aanwezig op Camping Fontfreda, die zijn gasten een mooi buitenzwembad biedt. Dit zwembad is omgeven door bomen en gazons en het verfrissende water zal prachtig trouwen met het regionale klimaat. Een kinderbad begeleidt het zwembad zodat kinderen die nog niet kunnen zwemmen ook speciale momenten kunnen doorbrengen. Er gaat niets boven genieten van een zachte zonnebad om in vrede te rusten.

Actieve vakanties in Catalonië

Vakantiegangers die vol activiteiten willen zijn, zijn meer dan welkom op Camping Fontfreda. Inderdaad, de locatie van keuze van deze laatste maakt het een absoluut perfect startpunt voor het verkennen van de regio. In de omgeving ontbreken de activiteiten niet en zal het hele gezin een uitzonderlijke vakantie kunnen doorbrengen. Paardrijden, quadrijden, kanovaren, paragliden en andere gevarieerde activiteiten zijn mogelijk.

Huur een bungalow in de buurt van Barcelona

Camping Fontfreda ligt in de provincie Barcelona en nodigt u uit om te genieten van een aangename omgeving in absoluut comfort. De bungalows die het te huur aanbiedt, zullen inderdaad perfect zijn om u thuis te voelen in het hart van Catalonië. Deze houten accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen in een rustieke sfeer en totaal comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden