Een merk easyvoyage

Camping El Berguedà

El Berguedà Catalonië - Guardiola de Berguedà visuel 1/2
El Berguedà Catalonië - Guardiola de Berguedà visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Berguedà op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping El Berguedà ligt in de prachtige regio Catalonië in Spanje. Camping El Berguedà ligt in een groene omgeving in het hart van de Spaanse Pyreneeën en nodigt u uit voor een uitzonderlijk verblijf, zowel ontspannend als rijk aan activiteiten.

Familiecamping in Catalonië met buitenzwembad en kinderbad

Vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen in een groene omgeving in Catalonië, zijn meer dan welkom op Camping El Berguedà. Deze Catalaanse familiecamping biedt het hele gezin de mogelijkheid om te genieten van de groene badzones. Een groot zwembad met afgeronde vormen is aanwezig, ondiep en daarom ideaal voor het zwemmen van jongere kinderen. Trappen gaan zachtjes omlaag voor nog meer comfort. Een ander zwembad, rechthoekig en dieper, stelt zwemliefhebbers in staat om een aantal lengtes te doen. Een groen grasveld omringt de zwembaden en een prachtig uitzicht op de omliggende bergen zal vakantiegangers een echt gevoel van heelheid en welzijn bezorgen.

Familiecamping met activiteiten in Catalonië

De groene en bosrijke omgeving van Camping El Berguedà komt ook ten goede aan kinderen die plezier kunnen maken op een speelplaats die voor hen beschikbaar is. Verschillende speeltoestellen in de schaduw van bomen zorgen ervoor dat de jongste een geweldige tijd heeft tijdens het vriendschap sluiten. Op een multisportveld kunt u basketbal- en voetbalwedstrijden spelen, terwijl er ook een pingponghoek is.

Huur een bungalow in de natuur in Catalonië

Op het terrein van Camping El Berguedà kunnen vakantiegangers kiezen voor absoluut comfort door te kiezen voor de huur van een houten bungalow. Met familie of vrienden zal het comfort totaal zijn, omdat deze rustieke accommodaties twee slaapkamers, een eetkamer, een keuken, een badkamer en een terras hebben, allemaal met uitzicht op de berg.

Campings in de buurt

Populairste steden