Camping Puigcercos

Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 1/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 2/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 3/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 4/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 5/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 6/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 7/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 8/9
Puigcercos Catalonië - Borredà visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Puigcercos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 10/12

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

Camping Puigcercos ligt in Borredà in de provincie Barcelona in Spanje en is de ideale vakantieplek voor mensen die dichter bij de natuur willen komen.

Camping met zwembad in Barcelona

Camping Puigcercos in de provincie Barcelona nodigt zijn gasten uit om te genieten van het plezier van zwemmen met het gezin. Inderdaad, op de camping zullen jong en oud met plezier de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad ontdekken. Naast het aangename oppervlak is het zwembad van Camping Puigcercos gevuld met zout water, wat zorgt voor een natuurlijk chloor dat veilig is voor zwemmers. Er gaat niets boven het nemen van een duik in dit verfrissende water onder de milde zon van Catalonië voor een droomvakantie in Spanje. Rond het zwembad, een comfortabel gazon kunt u genieten van rust en genieten zonder moderatie memorabele ontspanningssessies.

Huur een bungalow in Barcelona

Vakantiegangers die op Camping Puigcercos verblijven, worden verleid door absoluut comfort door een van de houten bungalows te huur. Deze accommodaties zijn zeer comfortabel en daarom perfect om als koppel te verblijven, met familie of vrienden. Met een maximale capaciteit van 6 personen hebben de houten bungalows van Camping Puigcercos een uitgeruste keuken, een badkamer en een aangenaam terras waarop echte momenten van delen en ontspanning leven. Het is daarom in een natuurlijke omgeving dat vakantiegangers het comfort van thuis kunnen vinden door te kiezen voor een verblijf in een van de houten bungalows die door Camping Puigcercos te huur worden aangeboden.

Natuurvakanties in de buurt van Barcelona

Camping Puigcercos ligt midden in de natuur in de provincie Barcelona en is het ideale startpunt voor vele activiteiten. Tussen natuurlijke poelen, bergen en watervallen is het een omgeving die rijk is aan mogelijkheden voor vakantiegangers. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om de rivier af te gaan, langs het Romaanse pad te wandelen, te mountainbiken of paddestoelen te plukken.

Campings in de buurt

Populairste steden