Een merk easyvoyage

Camping La Playa Ibiza

La Playa Ibiza Balearen - santa eulalia visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Playa Ibiza op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Aantal Staanplaatsen: 300


Know-All-About-Camping

De camping Playa Ibiza ligt in Santa Eulalia, een charmant stadje aan de kust op Ibiza. Dit natuurobject nodigt u uit voor een ongewone vakantie in Spanje op het beroemde eiland Ibiza.

Ongewoon verblijf op Ibiza

Op hun camping aan het water Playa Ibiza krijgen vakantiegangers de kans om te genieten van een van de ongewone huurwoningen die worden voorgesteld. Wilt u een romantische vakantie doorbrengen op Ibiza? Camping Playa Ibiza wordt de ideale plek dankzij de comfortabele accommodatie aan het strand.De bungalow Corazon nodigt u uit om te genieten van het comfort van thuis dankzij de slaapkamer met tweepersoonsbed, woonkamer, keuken en badkamer. De bungalow is prachtig ingericht en heeft een aangenaam terras dat u uitnodigt om speciale momenten door te brengen en te genieten van het milde Spaanse klimaat in de schaduw van bomen.

Vakantiegangers die het willen, krijgen de kans om in een joert te verblijven op de manier van Mongoolse nomaden aan de kust van Ibiza. In deze ongewone accommodatie glamping kunnen vakantiegangers een aangenaam verblijf tussen 2 en 4 personen doorbrengen en een unieke ervaring beleven. Een terras aan de kust is aanwezig om nog meer van zijn vakantie op Ibiza te genieten.

De camping Playa Ibiza biedt zijn vakantiegangers ook de mogelijkheid hun verblijf door te brengen in een van de te huur aangeboden caravans. Een heel scala aan vintage caravans voor 2 personen evenals een caravan voor 4 personen met keuken en badkamer worden voorgesteld.

Vakantie met vrienden op Ibiza

Tijdens hun vakantie op camping Playa Ibiza zullen kampeerders aangename momenten doorbrengen met vrienden door voorgestelde activiteiten. Voor een geweldig moment van ontspanning, gaat er niets boven strandyoga met lessen die door verschillende leraren gedurende de week worden aangeboden. Liefhebbers van ritme en een goede sfeer zullen de aangeboden Afrikaanse danslessen niet missen.

Voor momenten van gezelligheid gaat er niets boven afspreken in de cafetaria aan het strand van Playa Ibiza. Ontbijt op het strand, lunch en diner in een unieke setting, live muziek en shows, alles staat voor u klaar om echte bevoorrechte momenten door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden