Een merk easyvoyage

Camping Es Cana

Es Cana Balearen - Santa Eulària des Riu visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Es Cana op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/05

  • Sluitingsdatum: 20/09

  • Surface-camping : 13 ha


Know-All-About-Camping

Camping Es Cana ligt in het zuidoosten van het eiland Ibiza op de Balearen in Spanje en nodigt uit voor een onvergetelijk verblijf. Voor een strandvakantie op Ibiza is camping Es Cana ideaal dankzij de ligging aan zee, de vriendelijke sfeer en de natuurlijke omgeving zullen vakantiegangers verheugen die zich hun kampeerverblijf op de Balearen nog lang zullen herinneren.

Camping met zwembad op Ibiza

In een groene omgeving aan de kust van Ibiza kunnen vakantiegangers genieten van het zwembad dat hun door camping Es Cana ter beschikking wordt gesteld. Dit prachtige buitenzwembad is ideaal om af te koelen op een bevoorrechte plek waar ontspanning en plezier de sleutelwoorden zijn. Rondom zijn ligbedden geplaatst en kunt u in alle rust ontspannen terwijl de jongste kinderen genieten van een speciaal voor hen bestemd zwembad. Geanimeerde avonden met artiesten zorgen voor een goede sfeer en garanderen onvergetelijke momenten.

Ongewoon verblijf op de Balearen

Er gaat niets boven een verblijf op camping Es Cana om ongewone vakanties aan zee door te brengen.In het midden van een bevoorrechte omgeving op de Balearen kunnen vakantiegangers genieten van de originele accommodatie die hen wordt aangeboden. Om te leven zoals de indianen in Spanje? Dit zal mogelijk zijn omdat een groot deel van de camping is gewijd aan tipi's. Deze worden geïmporteerd uit Noord-Amerika en nodigen u uit voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden.

De cabanitas zijn houten hutten voor 2 personen, 90 cm bij 200. Elke cabanita heeft een buitentafel en twee stoelen en een koelkast. Koppels krijgen ook de gelegenheid om hun vakantie door te brengen in een vat of in een pod, twee soorten houten accommodatie met afgeronde vormen.

De kubus is een zeer vierkante vormgegeven houten accommodatie met overdekt terras. Het zal ook mogelijk zijn om een zeer comfortabel verblijf door te brengen in een groep vrienden of familie door te kiezen voor het huren van een huisje voor 5 personen of een bungalow met kleine keuken, badkamer en terras met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden