Een merk easyvoyage

Camping Jaranda

Jaranda Extremadura - Jarandilla de la Vera visuel 1/3
Jaranda Extremadura - Jarandilla de la Vera visuel 2/3
Jaranda Extremadura - Jarandilla de la Vera visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Jaranda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 34

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Jaranda ligt in het zuidwesten van Spanje in de regio Extremadura en biedt een rustig verblijf in een groene omgeving en in een vriendelijke sfeer.

Kamperen in Extremadura met buitenzwembad

Voor een geslaagde vakantie in het zuidwesten van Spanje zijn zwemplezier essentieel. Daarom hebben vakantiegangers op Camping Jaranda de kans om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad, verfrissend naar believen en perfect om momenten van ontspanning door te brengen. Neem een duik in het koele water van dit zwembad, ga baantjes trekken of dobber in de rust zodat iedereen zeer bevoorrechte momenten in een aangename omgeving kan doorbrengen. Het Spaanse klimaat nodigt ook uit om te genieten van heerlijk zonnen, perfect om elke vorm van stress te evacueren. Dankzij het zwembad van Camping Jaranda zullen de klanten van deze laatste zeker een zeer goede vakantie doorbrengen in het zuidwesten van Spanje.

Ontdekkingsreis in het zuidwesten van Spanje

Als u op Camping Jaranda verblijft in het hart van de prachtige regio Extremadura, kunnen degenen die dat laatste willen gaan ontdekken. Inderdaad, plaatsen om te bezoeken ontbreken niet rond de Camping Jaranda en het zal een ideaal startpunt zijn om deze must-see sites te bereiken. Op slechts 1 km van de camping is het mogelijk om Jarandilla te bezoeken met de Nationale Parador Carlos V, de Tempelierskerk in het hart van de stad, de oude wijk of de Romeinse brug van waaruit toeristen kunnen zwemmen het kristalheldere water van Jaranda Creek. De wandelpaden ontbreken niet in de regio en iedereen nodigt uit om veel sites te ontdekken.

Ongewoon verblijf in het zuidwesten van Spanje

Wilt u een romantische en ongewone vakantie doorbrengen in Spanje? Camping Jaranda biedt het huren van een gezellige en comfortabele tipi in een rustige en groene omgeving. Deze accommodatie, geïnspireerd door die van inheemse Amerikanen, zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Er zijn ook volledig uitgeruste bungalows te huur op Camping Jaranda.

Campings in de buurt

Populairste steden