Een merk easyvoyage

Camping Valle del Jerte

Valle del Jerte Extremadura - Jerte visuel 1/4
Valle del Jerte Extremadura - Jerte visuel 2/4
Valle del Jerte Extremadura - Jerte visuel 3/4
Valle del Jerte Extremadura - Jerte visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valle del Jerte op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 23


Know-All-About-Camping

Camping Valle del Jerte nodigt u uit om te verblijven op groene locaties op het platteland in de regio Extremadura in Spanje. Comfortabel ingerichte bungalows zijn ook te huur.

Familiecamping in Extremadura met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Valle del Jerte kunnen vakantiegangers momenten van puur plezier doorbrengen. Inderdaad, deze familiecamping biedt zijn klanten een prachtige buitenruimte gewijd aan de geneugten van het zwemmen. Een groot buitenzwembad is aanwezig en zal in de zomer afkoelen. De jongste kinderen die nog niet kunnen zwemmen zullen zich niet vervelen omdat er een kinderbad tot hun beschikking staat. Ondiep, het zal hen veiligheid en plezier garanderen. Zodat de zwemmers ook kunnen rusten, omringt een mooi gazon, ideaal om te zonnebaden, het zwembad. Dankzij het zwembad op Camping Valle del Jerte kunnen vakantiegangers genieten van momenten van ontspanning in een groene omgeving, weg van de drukte van het dagelijkse leven.

Kampeervakanties met kinderen in Extremadura

Voor een geslaagde kampeervakantie in Spanje met zijn kinderen moeten ze zich als een gek kunnen uitleven. Op Camping Valle del Jerte wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de jongste vakantiegangers plezier kunnen hebben, vooral dankzij de buitenspeeltuin. Opblaasbare speelstructuren zijn ook beschikbaar en zullen hen onvergetelijke momenten garanderen.

Natuursportvakanties in Spanje

Avontuurzoekers zijn welkom op Camping Valle del Jerte. Deze camping is inderdaad een ideaal startpunt voor vele buitenactiviteiten. In de omgeving is het mogelijk om te wandelen, mountainbiken, 4x4, kajakken of canyoning. Een avonturenpark, ideaal voor kinderen, ligt ook niet ver van Camping Valle del Jerte.

Campings in de buurt

Populairste steden