Een merk easyvoyage

Camping Rio Jerte

Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 1/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 2/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 3/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 4/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 5/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 6/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 7/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 8/9
Rio Jerte Extremadura - Navaconcejo visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rio Jerte op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 20


Know-All-About-Camping

Voor een kampeerverblijf in Spanje in een groene en charmante omgeving, ga naar de camping Rio Jerte aan de oever van de rivier de Jerte.

Kamperen in Spanje met zwembad

Om vakantiegangers tijdens hun verblijf te laten zwemmen, biedt camping Rio Jerte een buitenzwembad van 22 x 11 meter. Dit buitenzwembad is ideaal om af te koelen op warme Spaanse dagen, te ontspannen en plezier te hebben. Rondom het zwembad zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een groot grasveld waarop het zeer aangenaam is om in de zon of in de schaduw te liggen. Om het zwemmen zo veilig mogelijk te maken, is er een badmeester aanwezig en kunnen volwassenen en kinderen genieten van hun zwembadmomenten. Voor maximaal plezier biedt het campingteam Rio Jerte graag activiteiten aan in het zwembad.

Dankzij de bevoorrechte locatie van camping Rio Jerte aan de oevers van de rivier de Jerte kunnen vakantiegangers genieten van zeer aangename zwemmomenten in een verfrissend natuurlijk water. Een natuurlijk zwembad is inderdaad aanwezig en garandeert jonge en oude onvergetelijke momenten in een groene en ontspannen omgeving.

Op camping Rio Jerte zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om hun dagen te vullen. Een multisportveld is beschikbaar, evenals een beachvolleybalveld, een ping-pong, een jeu de boules en een tennisbaan. speeltuin voor kinderen.

Bungalowverhuur aan de rivier in Spanje

Op de camping Rio Jerte is het mogelijk om in absoluut comfort te verblijven dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze rustieke bungalows zijn comfortabel en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Tussen comfort van het huis en ontspannende natuurlijke omgeving, kunnen vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf doorbrengen in Spanje.

Campings in de buurt

Populairste steden