Camping La Pineda De Salou

La Pineda De Salou Costa Dorada - Salou visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen,

    Sauna,

    hammam

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Pineda De Salou op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 26/09

  • Aantal Staanplaatsen: 336

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

De camping La Pineda de Salou is een grote familiecamping gelegen aan de Costa Dorada in Spanje, nabij het beroemde park Port Aventura en op 500 m van de zee.

Familiecamping in Spanje met waterpark

Vakantiegangers zullen op camping La Pineda de Salou een groot watergebied van 2000 m2 kunnen vinden dat het hele gezin zal bekoren. Op dit grote gebied gewijd aan de geneugten van zwemmen, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van verschillende zwembaden waarderen, aangepast aan alle wensen. Zwemmers krijgen de mogelijkheid om mooie lengtes te maken dankzij de aanwezigheid van een groot semi-olympisch zwembad van 25 x 12,50 m. Voor degenen die willen genieten van een ontspannen duik, hoeven ze alleen in het verwarmde zwembad te duiken met waterpistolen om de rug en cervicaal te masseren en een uniek moment door te brengen. Ondertussen kunnen de jongste kinderen zich vermaken in het speelse kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Een waterglijbaan is beschikbaar voor vakantiegangers voor nog meer plezier. Na een goede duik gaat er niets boven luieren op een ligstoel en genieten van de Spaanse zon.

Kamperen in Spanje met Spa

Voor vakantiegangers die willen genieten van een camping in Spanje met een wellnessruimte, is camping La Pineda de Salou de ideale plek om te verblijven. De laatste biedt inderdaad aan zijn kampeerders om te profiteren van een grote ruimte gewijd aan ontspanning en welzijn. Tijdens hun verblijf zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een hamam, een oosters stoombad; een Noordse sauna ideaal voor het verwijderen van gifstoffen; sensatiedouches die tonificerende massages bieden; een spa, ideaal voor bloedcirculatie en spierspanning, evenals een koude cascade. Welzijn zal er zijn op camping La Pineda de Salou.

Verhuur van stacaravans in Spanje

Op de camping La Pineda de Salou krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om het comfort van een stacaravan te kiezen, ideaal voor gezinnen. Bungalows worden ook aangeboden voor een comfortabel verblijf.

Campings in de buurt

Populairste steden