Een merk easyvoyage

Camping Maçanet De Cabrenys

Maçanet De Cabrenys Catalonië - Maçanet De Cabrenys visuel 1/3
Maçanet De Cabrenys Catalonië - Maçanet De Cabrenys visuel 2/3
Maçanet De Cabrenys Catalonië - Maçanet De Cabrenys visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maçanet De Cabrenys op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Maçanet De Cabrenys wordt omgeven door de natuur in de regio Catalonië in Spanje. De groene omgeving is perfect voor degenen die een rustige vakantie willen doorbrengen.

Kamperen in Catalonië met panoramisch zwembad

Door te verblijven op Camping Maçanet De Cabrenys kunnen vakantiegangers zwemmen terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels, weelderig groen. In een oase van rust met weelderige vegetatie biedt Camping Maçanet De Cabrenys een prachtig buitenzwembad, waarvan de royale oppervlakte en ondiepe diepte het hele gezin toestaan om zeer aangename momenten door te brengen. In een verfrissend water zullen kinderen en volwassenen genieten van zwemmen, plezier maken en ontspannen, terwijl anderen liever ontspannen op het prachtige grasveld dat bij het zwembad hoort en zal dienen als een solarium met ligstoelen.

Romantisch verblijf in Catalonië

Op Camping Maçanet De Cabrenys krijgen stellen die een romantische natuurvakantie in Spanje willen doorbrengen, de mogelijkheid om een Pod voor 2 personen te huren. Deze rustieke en originele hutten zijn uitgerust met elektriciteit en verwarming en stellen u in staat om een aangenaam romantisch verblijf in twee in Catalonië door te brengen. Ideale compromis tussen camping en bungalow, de Pods die te huur worden aangeboden door Camping Maçanet De Cabrenys laten een bevoorrecht contact met de natuur toe. Pod-modellen voor 3 personen met een stapelbed zijn ook te huur.

Huur een bungalow in Catalonië

Voor een natuurvakantie met het gezin in de prachtige regio Catalonië is er niets beter dan een houten bungalow te huren. Deze rustieke en comfortabele accommodaties zijn beschikbaar in verschillende modellen voor maximaal 6 personen. Een woonkamer met televisie is daar aanwezig evenals uitgeruste keuken, een badkamer en een overdekt terras met woonkamer van tuin.

Campings in de buurt

Populairste steden