Een merk easyvoyage

Camping L'Albera

L'Albera Catalonië - Capmany visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Albera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping L'Albera ligt in Catalonië en is de ideale plek voor een kampeervakantie in het noorden van Spanje. Camping L'Albera nodigt u uit om te genieten van zowel een aangename omgeving als diensten van hoge kwaliteit.

Camping met buitenzwembad in Catalonië

Tijdens hun verblijf op Camping L'Albera kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Dit grote zwembad nodigt het hele gezin uit om zeer bevoorrechte momenten in verfrissend water door te brengen. Er gaat niets boven het nemen van een duik in het zwembad, het nemen van een duik en vervolgens koesteren in de zon voor een echte droomvakantie in Catalonië. Tijdens het baden kunnen vakantiegangers het groene kader waarderen dat deze omringt en die het aangename gevoel geeft van de wereld te zijn afgesneden. De ligstoelen aan het water zijn ideaal om grote momenten van nietsdoen te beleven.

Culturele vakanties in Catalonië

Door te verblijven op Camping L'Albera kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie in Catalonië. Dankzij de nabijheid van Banyoles kunt u deze cultureel rijke stad bezoeken. Door lid te worden van Banyoles, kunnen vakantiegangers historische gebouwen bezoeken, zoals de Santa Maria dels Turers-kerk, het klooster van Sant Esteve, de papierfabriek La Farga en vele andere must-see plekken die deze stad zo mooi maken. Het zal heel aangenaam zijn om door de straten van de oude stad te lopen, het dorpsplein te bewonderen en langs de middeleeuwse muur te wandelen. De andere steden die Catalonië vormen, kunnen natuurlijk worden bezocht en zullen cultuurliefhebbers verrukken.

Gastronomische vakanties in Catalonië

De smaakpapillen van vakantiegangers zullen blij zijn om de lokale gastronomie te ontdekken. De Catalaanse regio is inderdaad rijk aan kwaliteitsproducten uit zijn streek, vakantiegangers zullen genieten van heerlijke gerechten.

Campings in de buurt

Populairste steden