Een merk easyvoyage

Camping La Fradera

La Fradera Catalonië - Sant Llorenç de la Muga visuel 1/2
La Fradera Catalonië - Sant Llorenç de la Muga visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Fradera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping La Fradera ligt in de prachtige regio Catalonië in Spanje en nodigt het hele gezin uit voor een aangenaam verblijf in een groene omgeving.

Natuurkamperen in Catalonië met zwembad

In een groene en groene omgeving kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen op Camping La Fradera. De laatste heeft inderdaad een groot zwembad waar vakantiegangers kunnen genieten van aangename momenten in een rustige en bevoorrechte omgeving. Omringd door bomen geeft het zwembad van Camping La Fradera het gevoel afgesneden te zijn van de wereld, wat een echt welzijn zal brengen. Het verfrissende water zal prachtig trouwen met het Catalaanse klimaat en liefhebbers van nietsdoen kunnen ook aangename zonnebaden nemen tussen twee zwemmen. Wat een plezier voor vakantiegangers om te kunnen genieten van dit grote buitenzwembad dat hen in staat stelt om zowel te zwemmen of te ontspannen.

Familiecamping in Catalonië

Zowel volwassenen als kinderen zullen een aangenaam verblijf op Camping La Fradera hebben dankzij de faciliteiten en activiteiten die hen worden aangeboden. Voor de allerkleinsten is de speeltuin het ontmoetingspunt en kunnen ze vrienden maken terwijl ze plezier hebben. Dankzij een multisportveld kunnen sportfans basketballen en voetballen. Het is ook mogelijk om volleybal en badminton te spelen. Petanque-liefhebbers zullen ook genieten van ontmoeting op het land dat aan hen is gewijd.

Huur een stacaravan in Catalonië

Er gaat niets boven het huren van een stacaravan in Catalonië om te genieten van een bevoorrechte omgeving en klimaat terwijl u geniet van maximaal comfort. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een vakantie met familie of vrienden, afhankelijk van het gekozen model. De stacaravan maxi is geschikt voor 6 personen en heeft comfortabele kamers, een keuken, een badkamer en een overdekt terras.

Campings in de buurt

Populairste steden