Een merk easyvoyage

Camping Los Molinos

Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 1/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 2/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Los Molinos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 26

  • Surface-camping : 18 ha


Know-All-About-Camping

Camping Los Molinos ligt op slechts een steenworp afstand van een prachtig zandstrand aan de Cantabrische kust in Spanje. Op een kampeerterrein zoals in een stacaravan, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte omgeving in Spanje.

Kamperen in Spanje met buitenzwembad

Op Camping Los Molinos krijgen vakantiegangers de kans om naar believen te genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, een prachtig zwembad staat tot hun beschikking en zal het trefpunt zijn voor alle liefhebbers van zwemmen en ontspanning. Er gaat niets boven 's ochtends opstaan en een duik nemen in het verfrissende zwembadwater op Camping Los Molinos om de dag met tonus te beginnen. Het grote gedeelte van het zwembad zorgt ervoor dat zwemliefhebbers mooie lengtes kunnen maken, terwijl anderen gewoon genieten van het plezier van water. Rond het zwembad is het heel aangenaam om te zonnebaden en te genieten.

Kamperen vlakbij het strand in Spanje

Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van de zee in Spanje zullen meer dan overwonnen worden door de bevoorrechte locatie van Camping Los Molinos. De laatste ligt inderdaad dicht bij een prachtig zandstrand met uitzicht op een rustige en schone Cantabrische Zee. Sinds Camping Los Molinos is het mogelijk om dit prachtige zandstrand te bereiken, waar het nietsdoen aan de afspraak zal zijn in een uitzonderlijke omgeving.

Familiecamping met kartbaan

De hele familie wordt veroverd door Camping Los Molinos. Deze laatste nodigt inderdaad jong en oud uit om goede momenten van vermaak door te brengen, met name dankzij de aanwezigheid van een kartcircuit op de camping. Dit circuit van 800 m belooft een maximum aan sensaties en onvergetelijke herinneringen om te delen met familie of tussen vrienden. Voor jongere kinderen is er een speeltuin waar ze elkaar kunnen ontmoeten en plezier kunnen hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden