Een merk easyvoyage

Camping Ridaura

Ridaura Catalonië - Llagostera visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ridaura op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ridaura ligt in de provincie Girona in Catalonië en is de perfecte plek voor een gezinsvakantie in Spanje.

Familiecamping in Catalonië met waterpark

Niets is beter om ten volle van uw vakantie in de zon in Catalonië te genieten dan om te genieten van de geneugten van zwemmen naar believen. Daarom biedt Camping Ridaura zijn gasten een prachtig buitenzwembad, met een zeer royale ruimte waar u kunt ontspannen, plezier hebben en zwemmen in een bevoorrechte omgeving. Niets is beter om de dag te beginnen dan een duik te nemen in het zwembad van Camping Ridaura. Het is ook heel aangenaam om te ontspannen aan de rand van het water en dus te genieten van ontspannende momenten in de zon van Catalonië. Om de kleintjes ook een onvergetelijke vakantie te bezorgen, biedt Camping Ridaura een peuterbad, een ondiep zwembad dat geschikt is voor jongere kinderen.

Familiecamping nabij de grens in Spanje

Door te verblijven op Camping Ridaura kunnen vakantiegangers genieten van een aangename gezinsvakantie in de provincie Girona. Op het terrein is een speeltuin aanwezig voor het plezier van de kleintjes. Gelegen in een zeer bosrijke omgeving, nodigt deze schaduwrijke speeltuin kinderen uit om nieuwe vrienden te maken terwijl ze genieten van leuke voorzieningen zoals glijbanen, bronnen en andere leuke structuren.

Ondertussen zullen sportfans genieten van de aanwezigheid van een voetbalveld en een petanquebaan.

Huur een bungalow in Catalonië nabij de grens

Vakantiegangers kunnen dankzij de stacaravans in alle comfort op camping Ridaura verblijven. Deze comfortabele accommodaties hebben een eigen badkamer, een keuken, een terras en alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf met uw partner, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden