Een merk easyvoyage

Camping Rural Montori

Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 1/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 2/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 3/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 4/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 5/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 6/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 7/8
Rural Montori Catalonië - Ultramort visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rural Montori op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

Camping Rural Montori is een familiebedrijf in Catalonië dat ongebruikelijke en hoogwaardige glampingaccommodaties aanbiedt.

Familiecamping in Catalonië met zoutzwembad

Vakantiegangers die op Camping Rural Montori verblijven, kunnen volop genieten van het Catalaanse klimaat dankzij de aanwezigheid van een speciaal zwemgedeelte. Een groot zoutwaterzwembad is beschikbaar voor vakantiegangers die kunnen genieten van verfrissend zwemmen in een aangename omgeving. Het zoute water van dit zwembad zal microben elimineren zonder chloor, wat ideaal is voor het behoud van gezondheid en huid. Direct naast het grote zoute zwembad is een kinderbad waar kinderen kunnen genieten van verfrissende en leuke momenten met maximale veiligheid. Ligstoelen zijn beschikbaar rondom de zwembaden, zodat liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van totale ontspanning.

Direct naast het zwembad zullen kinderen zich vermaken in de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Ter plaatse kunnen ze zich vermaken met glijbanen, schommels en andere leuke apparatuur waarmee ze een geweldige tijd hebben. Een tafeltennistafel is ook aanwezig, evenals een trampoline.

Ondertussen kunnen sportievelingen genieten van de aanwezigheid van een grasvoetbalveld, een basketbalring en een boogschietbaan.

Glamping verblijf in Catalonië

Wil je glamping doorbrengen in Catalonië? Camping Rural Montori is hiervoor de ideale plek dankzij de te huur aangeboden accommodatie. Onder deze accommodaties vinden vakantiegangers verhoogde tenten voor twee personen en bungalows in glampingstijl geschikt voor maximaal 6 personen met keuken, badkamer en terras.

Campings in de buurt

Populairste steden