Een merk easyvoyage

Camping Solana del Segre

Solana del Segre Catalonië - Bellver de Cerdanya visuel 1/4
Solana del Segre Catalonië - Bellver de Cerdanya visuel 2/4
Solana del Segre Catalonië - Bellver de Cerdanya visuel 3/4
Solana del Segre Catalonië - Bellver de Cerdanya visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Solana del Segre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Solana del Segre ligt in de provincie Lleida in het hart van de prachtige Spaanse regio Catalonië.

Familiecamping in Catalonië met verwarmd binnenzwembad

Op Camping Solana del Segre kunnen vakantiegangers op elk moment genieten van het plezier van zwemmen, zelfs in de koelste uren. Camping Solana del Segre stelt zijn klanten inderdaad een prachtig binnenzwembad ter beschikking. De omgevingslucht wordt verwarmd en het zwembadwater zodat zwemmers eenvoudig kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie. Met het binnenzwembad is een fitnessruimte voor degenen die sport en welzijn combineren. Bij mooi weer nodigt de milde zon van Catalunya u uit om te genieten van het grote buitenzwembad op Camping Solana del Segre. Dit grote verfrissende zwembad is omgeven door groen en belooft momenten van puur plezier. Aan de rand van het water zullen gazon en ligstoelen liefhebbers van nietsdoen in staat stellen zich in alle rust te koesteren.

Familiecamping in Catalonië met sportvelden

Tijdens hun verblijf op Camping Solana del Segre zullen vakantiegangers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een voetbalveld. Gelegen op grasachtig terrein, laat dit veld toe om games met familie en vrienden te spelen. Een volleybalnet is ook aanwezig.

Kamperen in Catalonië geschikt voor kinderen

Camping Solana del Segre biedt een prachtige buitenspeeltuin op grasland, zodat kinderen optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Verschillende speeltoestellen in hout zijn gerangschikt en zorgen ervoor dat de jongsten plezier hebben als een gek.

Bungalowverhuur uit Spanje

Op de camping Solana del Segre kunnen vakantiegangers prachtige houten bungalows huren voor maximaal 6 personen met een uitgeruste keuken en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden