Een merk easyvoyage

Camping El Pont D'Ardaix

El Pont D'Ardaix Catalonië - De Bar visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Pont D'Ardaix op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping El Pont D'Ardaix ligt in de provincie Lleida in Catalonië en nodigt u uit voor een verblijf in een van de comfortabele bungalows, allemaal in een natuurlijke groene omgeving. Percelen worden ook aangeboden aan traditionele kampeerliefhebbers.

Kamperen met zwembad in Catalonië

Tijdens hun verblijf op Camping El Pont D'Ardaix kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit grote zwembad zorgt voor baantjes, plezier en ontspanning in verfrissend water omgeven door groen. Er gaat niets boven een duik om van het Spaanse klimaat te genieten. Tussen zwemmen door gaat niets boven loungen op het gazon en genieten van totale ontspanning. Het hele gezin zal blij zijn dat dit zwembad beschikbaar is en zal er niet van genieten.

Kamperen met restaurant in Catalonië

Dankzij de aanwezigheid van een restaurant op de camping El Pont D'Ardaix kunnen vakantiegangers typische smaken ontdekken en zo hun smaakpapillen laten reizen. Het restaurant El Pont D'Ardaix Camping biedt het beste van de lokale keuken met traditionele gerechten op basis van kwaliteitsproducten. Op het menu zullen vakantiegangers worden verleid door gerechten zoals Trinxat de cerdanya, Olla Aranesa, Llauna Slakken, Entrecote du Chef en een breed scala aan gegrild vlees en pizza's. Comfortabel zittend aan een van de tafels op Camping El Pont D'Ardaix, in een aangename omgeving, kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf in Catalonië.

Actieve vakanties in Catalonië

Camping El Pont D'Ardaix ligt in een natuurlijke omgeving, ideaal voor vele buitenactiviteiten. Vakantiegangers die houden van de natuur en rust zullen genieten van wandelen. In de tussentijd zullen anderen de voorkeur geven aan mountainbiken of paardrijden. Cultuurliefhebbers zullen blij zijn om Catalaanse Romaanse kunst te ontdekken en vele heiligdommen en kerken te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden