Een merk easyvoyage

Camping Vall De Ribes

Vall De Ribes Catalonië - Ribes de Freser visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vall De Ribes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Vall De Ribes ligt in een uitzonderlijke omgeving in Catalonië en biedt een adembenemend uitzicht op de Pyreneeën. Het hele gezin kan genieten van kwaliteitsdiensten en uitzonderlijke natuurlijke rust.

Kamperen in de bergen met zwembad in Catalonië

Wil je ontsnappen, ontspannen en zwemmen? Camping Vall De Ribes is hiervoor de ideale vakantiebestemming. Inderdaad, deze familiecamping met uitzicht op de Pyreneeën nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van een echte natuurlijke oase, waar pure lucht en landgeuren zich vermengen voor het geluk van jong en oud. In een groene omgeving kan het hele gezin genieten van de koelte van een mooi zwembad, ideaal voor plezier en ontspanning. De jongste kinderen die nog niet kunnen zwemmen, kunnen spelen in het voor hen bestemde kinderbad. Afgesloten van de rest van de wereld door dichte begroeiing, kunt u in het zwembad van Camping Vall De Ribes ontspannen en elke vorm van stress evacueren.

Bergvakantie in Spanje

Door te verblijven op Camping Vall De Ribes kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie in Vall de Ribes in de Pyrénées-Orientales. Deze bevoorrechte locatie maakt Camping Vall De Ribes het ideale startpunt voor wandelingen. Natuurliefhebbers zullen een behouden fauna en flora ontdekken terwijl ze adembenemende uitzichten bewonderen. Verschillende soorten buitensporten kunnen ook worden beoefend in deze idyllische omgeving, terwijl anderen de voorkeur geven aan regionale gastronomie en cultureel erfgoed.

Huur een bungalow in de Pyreneeën in Spanje

Op Camping Vall De Ribes rijmt de natuur met comfort. Inderdaad, het zal mogelijk zijn om prachtige houten bungalows te huren, rustiek en volledig uitgerust voor koppels, gezinnen en groepen vrienden. Deze bungalows bieden naast een aangename nabijheid van de natuur en uitzicht op de Pyreneeën alle voorzieningen om u thuis te voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden