Een merk easyvoyage

Camping Pirinenc

Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 1/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 2/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 3/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 4/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 5/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 6/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 7/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 8/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 9/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 10/11
Pirinenc Costa Brava - Campdevànol visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pirinenc op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/11


Know-All-About-Camping

De camping Pirinenc ligt op een hoogte aan de voet van de hoge toppen van de Pyreneeën in de regio Ripollès (provincie Girona) die bekend staat om zijn natuur badend in rivier, watervallen en bossen. Een rustige plek om te ontspannen en het dagelijkse leven te vergeten.

Mooie percelen van 80 tot 100 m² wachten op tent, caravan of camper. Het land is volledig vlak en met gras begroeid met toegang tot de elektrische terminals.

Stacaravans en bungalows zijn te huur voor maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn uitgerust met 2 slaapkamers, een uitgeruste keuken, een badkamer met douche en toilet, verwarming en een buitenruimte om buiten te dineren. Caravans, zonder verbinding met het water, zijn ook beschikbaar. Ze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Een zwembad met kinderbad en gazon wachten op u voor uw dagelijkse baden of soms zelfs avonden.

De omgeving is rijk aan activiteiten en binnen enkele minuten kunt u mountainbikeroutes bereiken, tennissen en volleyballen, zwemmen in de rivier en vissen. Er zijn ook klimplekken en bergresorts.

Voor uw bezoeken kunt u een Romeinse weg nemen, de vallei van Nuria oversteken en de waterval van de stroom van Cabana bewonderen. De nabijgelegen steden hebben geen gebrek aan erfgoed om vervolgens richting Ripollès of Campdevànol te ontdekken met zijn oude stenen, de rivier, de brug, de kliffen, de rode dennen, de eiken ... enz ... Veel wandelpaden lopen in de buurt kamperen en je reist door prachtige landschappen die in je geheugen blijven staan.

Campings in de buurt

Populairste steden