Een merk easyvoyage

Camping Els Roures

Els Roures Catalonië - Sant Pau de Segúries visuel 1/4
Els Roures Catalonië - Sant Pau de Segúries visuel 2/4
Els Roures Catalonië - Sant Pau de Segúries visuel 3/4
Els Roures Catalonië - Sant Pau de Segúries visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Els Roures op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Els Roures ligt in de buurt van Girona in de prachtige Spaanse regio Catalonië. Diensten voor het hele gezin worden aangeboden zodat iedereen de vakantie van zijn dromen kan doorbrengen.

Familiecamping in Spanje met buitenzwembad

Om het meeste uit uw zomervakantie in Spanje te halen, gaat er niets boven naar wens kunnen zwemmen. Op Camping Els Roures is een ruimte gewijd aan de geneugten van water aanwezig. Ter plaatse kunnen jong en oud profiteren van de aanwezigheid van een groot zwembad dat het mogelijk maakt om te oefenen met zwemmen, plezier te maken en te ontspannen. Er gaat niets boven ontspannen in de Spaanse zon dan een duik nemen in het verfrissende zwembad op Camping Els Roures. Zodat peuters ook plezier kunnen hebben en afkoelen, is er een peuterbad beschikbaar. Ondiepe diepte, dit ronde zwembad nodigt de jongste kinderen uit om zich in alle veiligheid te vermaken. Tijdens hun badsessies op Camping Els Roures kunnen vakantiegangers gemoedsrust hebben als een badmeester zorgt voor het kijken van 's morgens tot' s avonds. In het hoogseizoen kunnen zwemmers ook deelnemen aan waterpolo-spellen, wateraerobics en andere spellen georganiseerd door het team van de camping.

Kamperen met Spa in Catalonië

Tijdens hun verblijf op Camping Els Roures kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning genieten van de aanwezigheid van een spa. Dit verwarmde interieur nodigt u uit om te genieten van een circuit gewijd aan de ontspanning van lichaam en geest. Zintuiglijke douches zijn beschikbaar, waaronder een groot Turks bad met chromotherapie, een jacuzzi en hete stenen bedden van waaruit gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op het zwembad en de omgeving.

Gastronomische vakantie in Catalonië

Door te verblijven op Camping Els Roures kunnen vakantiegangers nieuwe smaken ontdekken in de warme sfeer van het restaurant Els Fogons dat aanwezig is op het terrein. Het restaurant biedt een gevarieerd menu dat dagelijks verandert. Salades, varkensstoofschotels, slakken, gegrilde groenten, Ripollès-lam, uiensoep en andere smakelijke gerechten zullen de meest hebzuchtige voldoeners.

Campings in de buurt

Populairste steden