Een merk easyvoyage

Camping Vell Emporda

Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 1/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 2/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 3/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vell Emporda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/05

  • Sluitingsdatum: 23/09


Know-All-About-Camping

De camping Velle Emporda ligt in de stad Garriguella, in een ontspannen hoek van de natuur in het hart van Catalonië.

Kamperen in Catalonië met zwembad

Op de camping Vell Emporda kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. In feite biedt dit door een familie gerunde etablissement jong en oud de kans om af te koelen op warme Catalaanse dagen met een groot buitenzwembad. Dit zwembad zal de ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die een leuke tijd wil hebben en genieten van hun vakantie in Spanje. Kinderen zullen plezier hebben, terwijl zwemliefhebbers baantjes trekken en idlers gewoon genieten van het water. Voor momenten van pure ontspanning gaat er niets boven loungen bij het zwembad en genieten van goed zonnebaden.

Tijdens hun verblijf op camping Vell Emporda kunnen vakantiegangers de rijkdom van de regio ontdekken terwijl ze genieten van de schoonheid van het landschap. Tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee nodigt de Costa Brava uit om adembenemende plekken te ontdekken. Het zal mogelijk zijn om de Aiguamolls van de Empordà, het Dali-museum in Figueres, de ruïnes van Empuries en vele andere bezienswaardigheden te bezoeken.

Huur een bungalow in Catalonië

Voor vakantiegangers die willen genieten van maximaal comfort tijdens hun verblijf in Spanje, gaat er niets boven het kiezen van een van de bungalows die te huur worden aangeboden door camping Vell Emporda. Deze comfortabele accommodaties zijn geschikt voor 4 of 5 personen en hebben aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met toilet en een overdekt terras met tuinmeubelen. Vakantiegangers die willen genieten van een glamping verblijf in Spanje kunnen kiezen voor de tentbungalow voor 5 personen. Deze accommodatie beschikt over alle kookfaciliteiten. Het is ook mogelijk om een Nederlandse tent te huren die geschikt is voor 6 personen met 3 slaapkamers, keuken en koelkast. Met al deze huuraccommodaties kunt u een comfortabel verblijf in Spanje doorbrengen in een bevoorrechte omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden