Een merk easyvoyage

Camping Aaregg

Camping Aaregg Espace Mittelland - Brienz visuel 1/4
Camping Aaregg Espace Mittelland - Brienz visuel 2/4
Camping Aaregg Espace Mittelland - Brienz visuel 3/4
Camping Aaregg Espace Mittelland - Brienz visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aaregg op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 27

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Aaregg ligt in Zwitserland in het kanton Bern. De bevoorrechte groene omgeving aan het meer en het uitzonderlijke panoramische uitzicht dat het biedt, garanderen vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in Zwitserland.

Lakefront villahuur in Zwitserland

Op Camping Aaregg kunnen vakantiegangers echte luxe ervaren door te kiezen voor een verblijf in de luxe bungalow die te huur is. Deze echte villa biedt een adembenemend uitzicht op het meer, omdat het direct aan de rand van het water ligt. In een groene omgeving en met uitzicht op een droompanorama, kunnen 4 personen verblijven in deze uitzonderlijk ingerichte bungalow. Als koppel, met familie of vrienden, is het leuk om te genieten van comfortabele kamers, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer, een badkamer en een overdekt terras met uitzicht op het meer en de stranden. bergen. Met deze door Camping Aaregg aangeboden huuraccommodatie kunnen vakantiegangers het gewenste comfort ervaren in een droomomgeving.

Hutverhuur in Zwitserland

Tijdens hun verblijf op Camping Aaregg kunnen vakantiegangers kiezen voor een verblijf in een van de huurbare Woody Tramp-hutten. Deze hutten zijn geschikt voor 2 personen en het XL-model biedt plaats aan 4. Vakantiegangers kunnen een aangenaam verblijf doorbrengen waarbij het plezier van kamperen wordt gecombineerd met het comfort van de bungalow.

Ongewone verhuur in Zwitserland

Voor een origineel verblijf in een droomomgeving is er geen betere manier dan te kiezen voor het Pod House dat Camping Aaregg te huur aanbiedt. Deze gezellige en ongewone accommodatie is geschikt voor 3 personen en ligt in een groene omgeving.

Kampeervakanties in Bern, Zwitserland

Camping Aaregg ligt in het kanton Bern in Zwitserland en is het ideale startpunt om een gebied te ontdekken dat rijk is aan cultureel en natuurlijk erfgoed. Er zijn tal van wandelingen en trektochten, en het is ook mogelijk om Bern en Luzern te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden