Een merk easyvoyage

Camping Oberei 8

Camping Oberei 8 Espace Mittelland - Wilderswil visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oberei 8 op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Oberei 8 ligt in Zwitserland in het kanton Bern. De ongerepte natuurlijke omgeving die het omringt zal zowel vakantiegangers die rust zoeken als degenen die op zoek zijn naar avontuur verrassen.

Kamperen bij het meer van Thun

Vanaf camping Oberei 8 is het voor liefhebbers van waterplezier mogelijk om naar het prachtige meer van Thun te gaan. Dit grote meer legt geen grenzen aan de geneugten van sport en zal de ideale plek zijn voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen. Inderdaad, op het meer van Thun is het mogelijk om te zwemmen, evenals waterfietsen, windsurfen, kajakken, wakeboarden, stand-up paddle of waterskiën. Met de verschillende scholen rond het meer van Thun kunt u deze verschillende watersporten beoefenen die toegankelijk zijn voor alle niveaus.

Rond het meer zullen de activiteiten ook zeer talrijk zijn en kunt u genieten van een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Wandelen vindt plaats op het rendez-vous evenals bergbeklimmen, mountainbiken, golfen, nordic walking, paardrijden, segway, tennis, bungeejumpen, paragliding, deltavliegen of parachutespringen. Met al deze activiteiten kunt u vele momenten beleven die rijk zijn aan emoties en sensaties, allemaal in een bewaard gebleven natuurlijke omgeving in Zwitserland.

Door te verblijven op Camping Oberei 8, niet ver van het meer van Thun, kunnen vakantiegangers de prachtige kastelen langs het meer ontdekken. Deze nodigen uit om in een wereld van sprookjes te duiken en echte architecturale wonderen te ontdekken. Deze kastelen aan het meer bieden een adembenemend uitzicht op de Berner Alpen. Bezoekers maken een echte sprong in de tijd door het leven van de adel van weleer te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden