Een merk easyvoyage

Camping Lazy Rancho

Camping Lazy Rancho Espace Mittelland - Unterseen visuel 1/4
Camping Lazy Rancho Espace Mittelland - Unterseen visuel 2/4
Camping Lazy Rancho Espace Mittelland - Unterseen visuel 3/4
Camping Lazy Rancho Espace Mittelland - Unterseen visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lazy Rancho op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Aantal Staanplaatsen: 145

  • Locations-number-locatif 12


Know-All-About-Camping

Camping Lazy Rancho ligt in het kanton Bern in Zwitserland en biedt een kwaliteitsverblijf in een aangename omgeving. Het zal mogelijk zijn om te verblijven in een comfortabele stacaravan en in een van de houten iglohutten die te huur zijn.

Kamperen in Zwitserland met zwembad

Vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen in een aangename omgeving in Zwitserland, zijn welkom op Camping Lazy Rancho. De laatste heeft inderdaad een mooi buitenzwembad, ideaal om af te koelen en zeer aangename momenten door te brengen met familie of vrienden. Direct naast het zwembad is een speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl de ouders genieten van een mooie duik of een luie vergadering.

Ontspannende vakantie in Zwitserland

Ontspanning en welzijn zullen er zijn voor vakantiegangers die op Camping Lazy Rancho verblijven. Deze camping heeft, voor het plezier van zijn gasten, ruimtes gewijd aan ontspanning. Een groot houten vat fungeert als een jacuzzi en garandeert absolute ontspanning dankzij zijn warmte en aangename bubbels. Een houten sauna is ook aanwezig en zal ideaal zijn om van alle spanningen af te komen. Na een drukke dag in de bergen is er niets beters dan terugkeren naar Camping Lazy Rancho en genieten van de welzijnsfaciliteiten.

Actieve vakanties in Zwitserland

Vakantiegangers op zoek naar natuur, sport en avontuur zullen meer dan blij zijn om op Camping Lazy Rancho te verblijven. Dit laatste zal inderdaad een ideaal startpunt zijn voor veel activiteiten. Langs het meer van Thun kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij weiden en bossen die uitnodigen om prachtige wandelingen te maken, evenals de Berner Alpen, waarvan de ongerepte natuur momenten van puur geluk belooft. Adrenaline is er ook voor degenen die willen gaan ijsklimmen, raften, canyoning, bungeejumpen of paragliden. Cultuurliefhebbers kunnen de Zwitserse hoofdstad Bern binnen slechts een uur rijden of Luzern bereiken.

Campings in de buurt

Populairste steden