Een merk easyvoyage

Camping du Bois-Noir

Camping du Bois-Noir Lemanicum - Saint-Maurice visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Bois-Noir op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping du Bois-Noir ligt in het kanton Wallis in Zwitserland en nodigt uit om weer in contact te komen met de natuur in een groene omgeving met een uitzonderlijk panorama.

Kamperen in de bergen met zwembad

Wilt u genieten van aangename momenten van zwemmen in de bergen? Welkom bij Camping du Bois-Noir. Dit laatste zal inderdaad de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die willen genieten van heerlijke verfrissende momenten in een groene bergachtige omgeving. Het grote zwembad van Camping du Bois-Noir nodigt uit om baantjes te trekken, plezier te maken en te ontspannen terwijl u geniet van een uitzonderlijk panorama op de omliggende bergen. Om ervoor te zorgen dat de jongste kinderen ook kunnen zwemmen en plezier hebben, heeft Camping du Bois-Noir een peuterbad. Dit kleine zwembad garandeert maximale veiligheid dankzij de geringe diepte. Kinderen zullen ook blij zijn om plezier te hebben in de speeltuin die tot hun beschikking staat met houten hut en glijbaan.

Bergkamperen in Zwitserland met restaurant

Tijdens hun vakantie op Camping du Bois-Noir kunnen kampeerders genieten van hun verblijf zonder dat ze altijd aan maaltijden moeten denken. Het restaurant van de camping nodigt u uit om comfortabel te zitten en een gevarieerd menu met salades en vleesgerechten te ontdekken.

Huur een stacaravan in de bergen in Zwitserland

Alle gemakken van thuis zijn te vinden in een uitzonderlijke omgeving dankzij Camping du Bois-Noir, die vakantiegangers een stacaravan aanbiedt. Deze comfortabele accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over alle voorzieningen. Meubilair en beddengoed worden verstrekt, evenals een uitgeruste keuken en een badkamer. Door te kiezen voor een huurstacaravan, zullen vakantiegangers de keuze maken om een aangenaam verblijf door te brengen met familie of vrienden, in alle comfort in de bergen van Zwitserland.

Campings in de buurt

Populairste steden