Een merk easyvoyage

Camping Venise : De gids 41 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Venise

Ca'Savio - Venetië - Venise - 180€/sem

Venetië

Vanaf 180 /week

-22%

Venise Camping Ca'Savio
Marina di Venezia - Venetië - Cavallino Treporti - 435€/sem

Venetië

Vanaf 435 /week

-25%

Cavallino Treporti Camping Marina di Venezia
delle Rose - Ligurië - Isolabona - 237€/sem

Ligurië

Vanaf 237 /week

-25%

Isolabona Camping delle Rose
Village Jolly - Venetië - Marghera - 403€/sem

Venetië

Vanaf 403 /week

Marghera Camping Village Jolly
Grande Italia - Venetië - Sottomarina di Chioggia - 450€/sem

Venetië

Vanaf 450 /week

Sottomarina di Chioggia Camping Grande Italia

Camping Venise : De gids - 4 campings à comparer

Fusina Venetië - Venise visuel 1/4
Fusina Venetië - Venise visuel 2/4
Fusina Venetië - Venise visuel 3/4
Fusina Venetië - Venise visuel 4/4
Fusina Venetië - Venise visuel 1/4
Fusina Venetië - Venise visuel 2/4
Fusina Venetië - Venise visuel 3/4
Fusina Venetië - Venise visuel 4/4

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Fusina ligt direct aan de lagune van Venetië en biedt een adembenemend uitzicht op de stad van de Dogen. Vanaf Camping Fusina is het mogelijk om deze uitzonderlijke stad, een echt openluchtmuseum vol schatten om te ontdekken, in een mum van tijd te bereiken. Camping in Venetië met buitenzwembad Camping Fusina nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van het gloednieuwe buitenzwembad. Van mei tot september zullen kinderen en volwassenen zich vermaken en ontspannen in dit grote buitenzwembad met progressieve diepte. Het zwembad van Camping Fusina wordt omgeven door groen en is ideaal om af te koelen op warme zomerdagen in Venetië. Vakantiegangers zullen genieten van hele dagen doorbrengen op Camping Fusina, genieten van verfrissende baden en ontspannende sessies bevoorrecht op ligstoelen begeleid door parasols langs het zwembad. Op Camping Fusina zal het hele gezin de ware betekenis van de Italiaanse dolce vita ontdekken! Gastronomische vakantie in Venetië Gasten van Camping Fusina kunnen volop genieten van hun vakantie in Venetië door alle geneugten van de lokale gastronomie te ontdekken. Inderdaad, het restaurant van Camping Fusina nodigt u uit om te zitten in een aangename omgeving om te genieten van traditionele Venetiaanse en Italiaanse gerechten. Op het menu staan heerlijke risotto's, pastagerechten, vlees- en visgerechten en vegetarische recepten. Typische Venetiaanse cicchetti worden volgens de traditie ook elke dag bereid door de koks van het restaurant. Zelfgemaakt gebak en lokale wijnen zijn ook beschikbaar op het terrein. Het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous, de vakantiegangers die op Camping Fusina verblijven, zullen de Italiaanse cultuur in al zijn pracht kunnen waarderen. Op Camping Fusina kunnen vakantiegangers ook een pizzeria vinden. Het biedt een brede selectie heerlijke pizza's gemaakt met verse en hoogwaardige ingrediënten. In een vriendelijke en ontspannen sfeer kunnen jong en oud zich tegoed doen aan dit typisch Italiaanse gerecht, maar ook kiezen voor gegrild vlees en salades. Een afhaalservice stelt u in staat om te feesten in het comfort van de huuraccommodaties.

Zie de camping
Venezia Village Venetië - Venise visuel 1/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 2/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 3/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 4/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 5/5
Venise

-

Venetië
Venezia Village Venetië - Venise visuel 1/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 2/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 3/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 4/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 5/5

Zwembad Restaurant Jacuzzi

Camping Venezia Village ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum van Venetië en is het ideale startpunt om deze unieke stad te verkennen. Venetië is een echt openluchtmuseum en nodigt u uit voor een reis door de tijd midden in de Renaissance met zijn musea, kunstacademies, monumenten en alles wat Venetië tot de buitengewone stad maakt die we kennen. Kamperen in Venetië met verwarmd binnenzwembad Ongeacht het seizoen kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, een prachtig overdekt zwembad verwarmd tot 30 ° is beschikbaar en nodigt uit om zeer aangename momenten door te brengen. Bij het zwembad is ook een 6-persoons bubbelbad met onderwaterverlichting om een vleugje chromatherapie te brengen. Deze hot tub is perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Vakantiegangers kunnen op elk moment genieten van dit verwarmde watergebied voor hun grootste geluk. Wellnessvakanties in Venetië Naast het verwarmde zwembad en de hot tub, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een wellnessruimte die uitnodigt om te genieten van heerlijke saunasessies, ideaal om te ontspannen, gifstoffen te elimineren en alle vormen van stress te vergeten. Een buitentuin met solarium en ligstoelen begeleidt het wellnesscentrum voor bevoorrechte ontspanningssessies. Camping met restaurant in Venetië Vanaf de ochtend kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van een goed Italiaans ontbijt om de dag goed te beginnen. Het restaurant van de camping, zeer gastvrij, biedt een lichte omgeving en nodigt u uit om Venetiaanse specialiteiten, internationale recepten en heerlijke pizza's te proeven. Huur een stacaravan in de buurt van Venetië Camping Venezia Village biedt het huren van zeer comfortabele stacaravans die perfect zijn voor gezinnen. Deze huuraccommodaties hebben een badkamer en sommige zelfs een keuken, allemaal in een groene omgeving.

Zie de camping
Serenissima Venetië - Venise visuel 1/1
Venise

-

Venetië
Serenissima Venetië - Venise visuel 1/1

Toegang rivier Wifi

Camping Serenissima ligt in de regio Veneto in Italië en is een ideaal startpunt voor het verkennen van Venetië. Camping in Venetië met zwembad Wat zou een vakantie in Italië zijn zonder de geneugten van zwemmen? Op camping Serenissima kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een aangenaam buitenzwembad, ideaal om te genieten van de warme zomerdagen. Het verfrissende water begint de dag met tonus en eindigt met ontspannen. Een deel van het zwembad is ondiep en gereserveerd voor kinderen. De aanwezigheid van een badmeester zorgt voor maximale rust voor zwemmers. Aan de rand van het water nodigt een aangenaam gazon uit om te zonnebaden en te genieten. Kampeervakanties in Venetië Vanaf Camping Serenissima kunnen vakantiegangers Venetië, Stad van de Dogen met meerdere schatten bereiken. Liefhebbers zullen genieten van een wandeling door de steegjes, terwijl liefhebbers van geschiedenis en erfgoed niet weten waar ze terecht kunnen. Heel Venetië is een openluchtmuseum vol wonderen en geheimen die bezoekers zullen ontdekken. En voor degenen die echt willen scoren, kunnen een ritje op een gondel niet missen! Familiecamping in Venetië Wilt u een kampeervakantie in Venetië doorbrengen met kinderen? Camping Serenissima zal hiervoor de ideale plek zijn dankzij de diensten die het hun biedt. Een grote buitenspeeltuin is aanwezig op een grasveld voor het plezier van kinderen. Rodelen, tourniquet en andere leuke uitrusting zorgen ervoor dat de jongste herinneringen kan vullen. Huur een stacaravan in de buurt van Venetië Camping Serenissima biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden en hebben een eigen badkamer en een keuken. Afhankelijk van het model kunnen meer of minder mensen blijven en zijn er meer of minder kamers aanwezig.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Venise

clique
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 1/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 2/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 3/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 4/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 5/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 6/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 7/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 8/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 9/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 10/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 11/11
Venise

-

Venetië
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 1/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 2/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 3/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 4/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 5/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 6/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 7/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 8/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 9/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 10/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 11/11

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

De camping Ca'Savio is een familiebedrijf in de buurt van Venetië en de lagune. Op camping Ca'Savio kunnen vakantiegangers genieten van prachtige zwembaden in twee afzonderlijke ruimtes. Een van de ruimtes is voor volwassenen en ligt in het dennenbos, ideaal om te zwemmen en te ontspannen in de schaduw. Het kindergedeelte ligt dicht bij het restaurant en heeft een piratenschip en glijbanen waar kinderen lange momenten van plezier zullen doorbrengen. Zwemliefhebbers zullen ook genieten van het feit dat camping Ca'Savio directe toegang heeft tot een zandstrand. Dit strand wordt dagelijks onderhouden en wordt bewaakt. Vakantiegangers kunnen beachvolleybal spelen of waterfietsen huren. Op de camping zijn er tal van sportieve activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Het zal mogelijk zijn om yoga, stretching, wateraerobics, voetbal, petanque, volleybal, basketbal, ping-pong, petanque en zelfs minigolf te doen. In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers genieten van tennis, paardrijden, vissen, golfen of skelters. Motorboten zonder vergunning zijn te huur. Kinderen van 5 tot 12 jaar oud kunnen worden ondersteund door ervaren animators die verschillende activiteiten aanbieden, zoals schilderworkshops, tekenen of zandkastelen. Ze kunnen ook genieten van circus- en goochelshows en genieten van de beschikbare speeltuin. De kampeerplaatsen zijn ruim, schaduwrijk en bieden plaats aan tenten, caravans en campers. Coco zoete tenten van 16 m² zijn te huur, evenals stacaravans volledig uitgerust met keuken en badkamer. Dankzij de locatie van de camping kunt u de beroemde kunststeden van de regio bereiken, zoals Triëst, Verona, Treviso, Vicenza, Padua en natuurlijk Venetië.

Emplacement 6 pers. van 04/05 tot 11/05

Marchand: Campings.com

180

7 nacht

-22%

Zie de aanbieding

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Venise

Campingplatz in weniger als 10 km à Venise

Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/4
Cavallino Treporti

-

Venetië
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/4

Zwembad Wifi Restaurant

Camping Miramare ligt in de provincie Venetië, vlak bij het strand en niet ver van de prachtige stad Doges. Kamperen in Venetië met waterpark Camping Miramare, gelegen in het hart van de provincie Venetië, nodigt zijn vakantiegangers uit om te komen genieten van een aangename waterruimte in de omheining. Deze grote ruimte gewijd aan de geneugten van ontspanning en plezier bestaat uit twee verwarmde zwembaden die geschikt zijn voor het hele gezin. Volwassenen kunnen zwemmen en genieten van volledig welzijn door gebruik te maken van het grote verwarmde zwembad met hydromassagestralen. Ondertussen zullen de jongste kinderen plezier hebben in hun eigen 60 cm diepe zwembad met twee glijbanen. Het waterpark van Camping Miramare wordt voortdurend bewaakt door strandwachten en stelt iedereen in staat optimaal te profiteren van uitzonderlijk zwemmen en ontspanning. Aan de rand van het water hebben vakantiegangers een solarium met ligstoelen en parasols tot hun beschikking. Kamperen in de buurt van de zee in de provincie Venetië Vanaf Camping Miramare hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een mooie wandeling of fietstocht te maken naar het grote strand van de vuurtoren van Punta Sabbioni. Shuttle service zal ook beschikbaar zijn. Dit immense strand van fijn goudkleurig zand stort zich in een kristalheldere zee, ideaal om af te koelen en te genieten van een uitzonderlijke omgeving. Op dit strand willen sommigen voetbal of volleybal spelen, terwijl kinderen zandkastelen maken en anderen zich zullen amuseren in het zonnige Veneto. Door de hoge kwaliteit van het strand en de wateren heeft Cavallino-Treporti de beroemde blauwe vlag gekregen. Kampeervakanties in Venetië Een verblijf op Camping Miramare is de perfecte gelegenheid om Venetië te ontdekken dankzij de nabijheid van de camping met deze laatste. De terminal van Punta Sabbioni, op slechts een steenworp afstand van Camping Miramare, brengt u naar de boot en bereikt Venetië in een mum van tijd, direct landend in het historische centrum van Piazza San Marco. Zodra je Venetië binnenstapt, zullen bezoekers betoverd worden door de sfeer van deze unieke stad. Venetië is een waar openluchtmuseum vol smalle straatjes, kleine pleinen, kerken, musea en andere must-see monumenten zoals het fantastische Dogenpaleis.

Zie de camping
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 1/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 2/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 3/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 4/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 5/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 6/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 7/7
Marghera

-

Venetië
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 1/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 2/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 3/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 4/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 5/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 6/7
Village Jolly Venetië - Marghera visuel 7/7

Wifi Restaurant Jacuzzi

In Italië, op ongeveer 10 km van Venetië, in Marghera, zal de driesterrencamping Village Jolly u ongetwijfeld verleiden met zijn waterpark, zijn restaurant met verschillende diensten, zijn gevarieerde en kwaliteitsaccommodatie en zijn ideale locatie voor een bezoek aan de stad Italiaans bekend bij liefhebbers en kunstliefhebbers. Op deze camping met een vriendelijke sfeer, kunt u kiezen uit stacaravans, chalets of bungalows, geschikt voor 3 tot 4 personen, met airconditioning en verwarming, of in volledig ingerichte lodgetenten zonder gezondheid van 3 plaatsen. U kunt uw campers, tenten en caravans ook installeren op ruime en schaduwrijke plaatsen, met toegang tot elektriciteit en water. Om aangename momenten door te brengen in paren, familie of vrienden, biedt de camping een groot zwembad en twee jacuzzi, tafeltennis, biljart en een beachvolleybalveld. Voor uw maaltijden vindt u een supermarkt waar u alles vindt wat u nodig heeft en een bar-restaurant-pizzeria met terras, inclusief een ontbijtbuffet en 's avonds een disco, voor de grootste geneugten van nachtdansers. Goed om te weten: met een regelmatige shuttle kun je gemakkelijk het centrum van Venetië bereiken. Ga vanaf camping Village Jolly naar Venetië en zijn onmisbare schatten: het Dogenpaleis, het San Marcoplein en de basiliek, de Rialtobrug, het Piazzale Roma-plein, het carnaval en de biënnale van hedendaagse kunst, het culinaire specialiteiten, en nog veel meer!

Bungalow 3 pers. van 04/05 tot 11/05

Marchand: Campings.com

403

7 nacht

Zie de aanbieding
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 7/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 8/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 9/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 10/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 11/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 12/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 13/13
Cavallino Treporti

-

Venetië
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 7/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 8/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 9/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 10/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 11/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 12/13
Marina di Venezia Venetië - Cavallino Treporti visuel 13/13

Toegang zee Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wellnessruimte Jacuzzi

Stacaravan 4 pers. van 04/05 tot 11/05

Marchand: Campings.com

435

7 nacht

-25%

Zie de aanbieding

Campingplatz in weniger als 15 km à Venise

Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/6
Cavallino Treporti

-

Venetië
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/6

Zwembad Wifi Jacuzzi

De 4-sterren camping Village Dei Fiori ligt aan zee in de provincie Venetië. Deze luxe familiecamping biedt een breed scala aan activiteiten, diensten van hoge kwaliteit en veel moderne en comfortabele huuraccommodaties. Familiecamping in Venetië met aquapark Camping Village Dei Fiori, gelegen in de provincie Venetië, nodigt zijn gasten uit om met hun gezin te genieten van een enorm watergebied dat jong en oud zal bekoren. In een groene natuur kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van drie verwarmde zwembaden. Dankzij hun ideale temperatuur kunt u er op elk moment van genieten, zelfs in het laagseizoen. Zwemliefhebbers zullen genieten van het semi-olympische zwembad, terwijl anderen liever baden als gezin in de glooiende, kindvriendelijke lagune. Voor totale ontspanning is er ook een hot tub aanwezig. Rondom de zwembaden, ligstoelen en parasols kunt u ontspannen terwijl u geniet van de geur van zeedennen. Kamperen voeten in het water in Venetië Camping Village Dei Fiori ligt aan de kust van Cavallino, niet ver van Venetië, vakantiegangers kunnen direct een breed privéstrand bereiken, zacht glooiend. Dit prachtige strand met fijn zand duikt in een verfrissende Adriatische Zee en biedt de perfecte setting voor wandelen en zonnebaden. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zand, kunnen ouders ontspannen op ligstoelen met beschikbare parasols. Actieve vakanties in Veneto Tijdens hun verblijf op Camping Village Dei Fiori krijgen vakantiegangers de gelegenheid om vele sportieve activiteiten te beoefenen. De maritieme omgeving is ideaal voor kanovaren, windsurfen of duiken. Op de camping is het mogelijk om voetbal, beachvolleybal, tennis en zelfs minigolf te doen. Ondertussen zullen sommigen liever lid worden van de fitnessclub en deelnemen aan step-, aerobics-, aqua-aerobics-, spinning- en zumba-sessies onder leiding van professionele instructeurs. Om vakantiegangers een onvergetelijk verblijf te bezorgen, biedt Camping Village Dei Fiori hen verschillende amusementsprogramma's. Folkloristische shows, dansen, cabaretavonden en andere kleurrijke animaties zullen op het rendez-vous zijn. Kinderen kunnen ook genieten van hun eigen amusementsprogramma dankzij de miniclub die aanwezig is op Camping Village Dei Fiori.

Zie de camping
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/5
Cavallino Treporti

-

Venetië
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/5
Mediterraneo Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/5

Toegang zee Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Bent u op zoek naar een luxe camping in Italië aan de Adriatische Zee voor uw volgende vakantie met familie of vrienden? Kijk niet verder: de Camping Village Mediterraneo 4 * is voor u! Deze luxe camping ligt aan de rand van het strand op het schiereiland Cavallino, op 30 minuten van Venetië en zal liefhebbers van zwemmen op zee en in het zwembad verrassen. Een 4 * camping met directe toegang tot een privéstrand in Italië De camping Mediterraneo biedt u inderdaad niet alleen ligstoelen gereserveerd voor uw naam op het privéstrand, maar ook een familiezwembad. Het waterpark bestaat uit een zwembad, een kinderbad en een leuk zwembad met glijbanen en watervallen, maar ook een hydromassagebad. Op het gebied van entertainment en uitrusting zet de camping de gerechten op grote schaal: fitnesslessen, aquagym, step, maar ook beachvolleybal, kennismaking met surfen, enz. Jongeren en kinderen blijven niet buiten: voor sommigen een discobar en voor anderen een speeltuin. En om u te voeden bestelt u bij het Ristorante! En voor accommodatie kiest u uit een panel van hoogwaardige huurwoningen, allemaal ingericht in een zeer chique en modern. De 6-persoons chalets hebben bijvoorbeeld een canvas terras; de nieuwste generatie stacaravans Pineta hebben een erker met uitzicht op het terras. De Maxi Med voor 6 personen heeft een verhoogd houten terras met teakhouten buitenmeubels. Elke huur omvat twee ligstoelen met parasol op het privéstrand van de

Zie de camping
Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/2
Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/2
Cavallino Treporti

-

Venetië
Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/2
Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/2

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Scarpiland zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een kampeervakantie aan de kust van Venetië willen doorbrengen. Gelegen aan zee op het strand van Cavallino-Treporti, belooft deze familiecamping een uitzonderlijk verblijf. Familiecamping aan zee in Venetië Camping Scarpiland ligt in Cavallino-Treporti aan de Venetiaanse kust, vakantiegangers kunnen genieten van directe toegang tot de zee, inderdaad, direct vanaf de camping, kan het hele gezin genieten van het schone en veilige water van de prachtige Adriatische Zee , allemaal omgeven door het groene dennenbos langs de kust. Deze grote uitgestrektheid van fijn goudkleurig zand daalt zachtjes af naar de ondiepe zee, waardoor de jongste kinderen in alle rust plezier kunnen hebben. Het strand van Cavallino heeft de blauwe vlag en de groene vlag gekregen en maakt de trots van de Venetiaanse kust dankzij de netheid van het water en het strand, evenals het uitstekende gezinsaanbod. Vanaf Camping Scarpiland kunnen vakantiegangers deelnemen aan een privégedeelte van het strand dat is uitgerust met parasols en ligstoelen voor momenten van ongeëvenaarde ontspanning. De rest van het grote strand is uiteraard gratis toegankelijk. Een klein gebied gewijd aan vierbenige vrienden is ook aanwezig. Activiteiten zullen niet worden gemist voor vakantiegangers die op Camping Scarpiland verblijven, hetzij op het water of langs het zandstrand. Activiteiten en sporttoernooien worden georganiseerd door het team van kampbegeleiders, terwijl de kinderen zullen genieten van de speeltuin die tot hun beschikking staat. Huur een bungalow aan de Venetiaanse kust Door te verblijven op Camping Scarpiland kunnen vakantiegangers absoluut comfort ervaren in een droomomgeving. Bungalows zijn inderdaad te huur. Deze zijn modern, houten en prachtig ingericht, allemaal in een schaduwrijk en rustig dennenbos. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn beschikbaar in deze bungalows, elk met een kleine tuin met gazon en terras.

Zie de camping
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/6
Cavallino Treporti

-

Venetië
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/6
Vela Blu Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/6

Toegang zee Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Vela Blu ligt in Cavallino Treporti, niet ver van Venetië en biedt een uitstekende service in een idyllische en verjongende omgeving. Jong en oud kunnen genieten van het waterpark, een oase van rust en plezier. Kinderen zullen genieten van een zwembad voor hen met een waterspeeltuin en glijbanen. Volwassenen zullen niet nalaten te genieten van het andere zwembad, de geisers en de jacuzzi die hen zal ontspannen. Een uitgerust solarium begeleidt het geheel. De camping ligt direct aan zee en heeft een privéstrand gereserveerd voor vakantiegangers. Het strand is comfortabel uitgerust met ligstoelen en parasol. Het zal mogelijk zijn om volleybalwedstrijden te doen terwijl kinderen zoals zandkastelen, races en voetbalwedstrijden. Het zal mogelijk zijn om wateractiviteiten te beoefenen, zoals zwemmen, kajakken en zelfs duiken. Een speeltuin is aanwezig op het strand. Een miniclub nodigt kinderen uit om van hun vakantie te genieten door zich hun fantasie te laten uiten en activiteiten aan te bieden zoals schilderworkshops, tekenworkshops, snijworkshops, Venetiaanse maskers, schminken, pizzaworkshops, kookworkshops, keramische workshops en nog veel meer. Kinderen kunnen ook deelnemen aan sportevenementen zoals voetbalwedstrijden, beachvolleybal, kajakken en andere leuke activiteiten. De kampeerplaatsen van de Vela Blu liggen in de volle natuur, aan zee, allemaal voorzien van elektriciteit. Degenen die willen kunnen een bungalow huren in het dennenbos. De bungalows hebben een of twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Voor degenen die maximaal comfort willen, zijn volledig uitgeruste stacaravans beschikbaar.

Zie de camping
clique

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Le Mag Camping - Wat te doen in Venetië

Wat te doen in Venetië

U vindt hier 7 campings in Venise en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Venise geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Venetië, ontdekt de campings in de omgeving van Venise, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Venise ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 1. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als het strand u aantrekt en Venetië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 1 campings in Venise aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Venise.

Hier is de identiteitskaart van de 7 campings in Venise op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 1 campings in de buurt van de zee,



- 1 3-sterren campings,
- 1 3-sterren campings,


- 4 campings met een zwembad,

- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Venise, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Venise in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Venise te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Venise of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Venise is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Venise : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Venise, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Venetië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Venise gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Venise de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 4 campings in Venise, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Venise:

Camping Ca'Savio
1 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Venise : Tot -40%

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Venise wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Venetië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Venise. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Venetië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Venise.

Dit is de beste promotie die je kunt vinden om te gaan kamperen op Venise : 40%In mei : 35%, In juni : 40%, In juli : 25%, In augustus: 22%, In september: 25%

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Venise voor uw gezinsvakantie en Venetië!