Een merk easyvoyage

Camping Ledro : De gids 15 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Ledro

Villaggio Turistico Maderno - Lombardije - Toscolano-Maderno - 735€/sem

Lombardije

Vanaf 735 /week

Toscolano-Maderno Camping Villaggio Turistico Maderno

Camping Ledro : De gids - 2 campings à comparer

Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 1/2
Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 2/2
Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 1/2
Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 2/2

Camping Azzurro ligt in de regio Trentino-Alto Adige in Italië, op een toplocatie aan het Ledromeer en nodigt het hele gezin uit om ervan te genieten. Camping in Noord-Italië met buitenzwembad Welke betere manier om van uw vakantie in Italië te genieten dan om te genieten van de geneugten van zwemmen naar believen? Dit is het geval op Camping Azzurro. Het nodigt zijn vakantiegangers uit om te genieten van het prachtige zwembad dat het hen biedt. Dit grote zwembad met meer dan royale ruimte is ideaal om te zwemmen, voor de lol of gewoon om te ontspannen. Het zoete water van het zwembad zal perfect trouwen met het milde klimaat van Trentino. Een houten terras omringt het zwembad en heeft ligstoelen die de beste vrienden zijn van liefhebbers van nietsdoen. Er is niets beter dan tussen de zwemmen in te zonnebaden om volop te genieten van uw kampeervakantie in Noord-Italië. Italiaanse camping aan het meer Tijdens hun verblijf op Camping Azzurro zullen vakantiegangers die genieten van waterplezier meer dan overwonnen worden door de toplocatie van Camping Azzurro. Gelegen aan het Ledromeer, is het een ideaal startpunt voor sporten zoals windsurfen, zeilen en vissen. In de omgeving kunt u ook genieten van de natuurlijke omgeving om te wandelen, fietsen, canyoning of paragliding. Huur een appartement aan het meer in Italië Wilt u genieten van maximaal comfort in een uitzonderlijke omgeving in Noord-Italië? Camping Azzurro biedt iedereen die een van zijn appartementen wenst te huren alle comfort. Deze accommodaties zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij het Ledromeer. Voor een romantisch uitje, met familie of vrienden, gaat er niets boven het kiezen van de appartementen aangeboden door Camping Azzurro. Traditionele campings worden ook aangeboden en nodigen u uit om te ontspannen.

Zie de camping
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 1/3
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 2/3
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 3/3
Ledro

-

Trento-al-adige
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 1/3
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 2/3
Al Sole Trento-al-adige - Ledro visuel 3/3

Toegang zee Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Camping Al Sole ligt in de provincie Trento aan het Ledromeer. Het is een echte oase van groen, wachtend op vakantiegangers die ervoor hebben gekozen op camping Al Sole te blijven. Kamperen in Noord-Italië met zwembad Tijdens hun verblijf op Camping Al Sole kunnen vakantiegangers met plezier genieten van een prachtig buitenzwembad. Dit zwembad wordt de ontmoetingsplaats voor iedereen die geniet van heerlijke badmomenten in verfrissend water. In een groene en ontspannen omgeving, zullen de geneugten van zwemmen op het rendez-vous zijn en zullen jong en oud garanderen zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Rondom het zwembad nodigt een aangenaam gazon uit om te ontspannen dankzij de aanwezigheid van ligstoelen die beschikbaar zijn. Tussen ontspanning, zwemmen en spelen, zullen vakantiegangers niet missen om zich te vervelen en een onvergetelijke vakantie door te brengen op Camping Al Sole. Kamperen in Italië met wellnessruimte Vakantie staat in het teken van welzijn en ontspanning. Inderdaad, op de camping zelf kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een uitstekend wellnesscentrum. In een warme en ontspannen sfeer kunt u genieten van de geneugten van de sauna's, de panoramische sauna, de bio-sauna, het Turkse bad, het frigidarium, de aromatische douches, de buitenjacuzzi en verschillende ontspanningsruimtes. Voor nog meer ontspanning is het zelfs mogelijk om voor een massagesessie te kiezen. Actieve vakanties in Noord-Italië De uitzonderlijke natuurlijke omgeving rondom Camping Al Sole is ideaal voor verschillende buitenactiviteiten. Sportliefhebbers en prachtige landschappen kunnen genieten van wandelen, mountainbiken, paardrijden, kanoën, kanoën, kajakken, klimmen en vele andere buitenactiviteiten om deze rijke regio te ontdekken uit Noord-Italië.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Ledro

Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 1/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 2/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 3/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 4/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 5/5
Limone sul Garda

-

Lombardije
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 1/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 2/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 3/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 4/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 5/5

Toegang meer Restaurant

Camping Garda ligt dicht bij het stadscentrum en biedt een adembenemend uitzicht op het meer, allemaal omgeven door olijfbomen. De camping heeft een buitenzwembad met vrij uitzicht op het meer en de heuvels. Het zwembad is omgeven door ligstoelen en parasols waarmee diegenen die momenten van pure ontspanning willen doorbrengen, ontspannen en groen kunnen zijn. Een kinderbad begeleidt het zwembad en laat kleinere kinderen veilig spelen in een ondiep zwembad. Op de camping zullen vakantiegangers ook van hun vakantie genieten dankzij een cateringservice waarmee ze niet hoeven na te denken over het bereiden van maaltijden en het proeven van typisch Italiaanse gerechten, gegrild vlees en allerlei soorten pizza. Waterliefhebbers kunnen profiteren van hun verblijf om zeillessen of surflessen te volgen. Campings zijn beschikbaar voor vakantiegangers, evenals functionele huisjes die te huur zijn voor gezinnen die absoluut comfort wensen. Deze chalets hebben een ingerichte keuken en een badkamer. Het kleine stadje Limone del Garda is erg aantrekkelijk in de zomer dankzij de glooiende straten, veelkleurige winkels en andere niet te missen plaatsen van de stad, wat het bezoek zeer aangenaam maakt. In de regio zijn er veel culturele plaatsen om te bezoeken, zoals de Hruska botanische tuin, die iets meer dan anderhalve hectare is waar bezoekers meer dan 500 soorten planten en bloemen van over de hele wereld kunnen ontdekken. In de buurt van Desenzano kunnen vakantiegangers het heiligdom van Madonna del Carmine bezoeken. Andere kerken zijn toegankelijk in het gebied, zoals de kerk van de Maagd van de Sneeuw, de parochiekerk van Portese of inkt de kerk van San Giovanni

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Ledro

clique
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 1/3
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 2/3
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 3/3
Riva del Garda

-

Trento-al-adige
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 1/3
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 2/3
Brione Trento-al-adige - Riva del Garda visuel 3/3

Wifi

Camping Brione ligt in een bevoorrechte omgeving in de regio Trentino-Alto Adige in Italië en dicht bij het Gardameer. Deze familiecamping biedt comfortabele stacaravans aan die van alle gemakken zijn voorzien. Camping nabij het Gardameer met zwembad Plezier van water en nietsdoen vindt u op de ontmoetingsplaats op Camping Brione. In een zeer aangename omgeving kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Met dit buitenzwembad, een royale ruimte, kunt u in alle rust zwemmen. Kinderen zullen zich vermaken en sommige vakantiegangers zullen gewoon ontspannen. Ligstoelen staan rondom het zwembad en op het solarium op het terras, zodat iedereen momenten van nietsdoen zeer bevoorrecht kan beleven. Met dit zwembad kunnen alle vakantiegangers genieten van de frisse lucht en de troostende zon van Trentino-Alto Adige. Familiecamping bij het Gardameer Als u op Camping Brione verblijft, heeft het hele gezin de zekerheid van een onvergetelijke vakantie. De laatste biedt hen om te profiteren van verschillende apparatuur die aan ieders wensen zal voldoen. Kinderen kunnen zich uitleven op de buitenspeeltuin die aanwezig is en vergezeld gaat van een schokabsorberende vloer om kleine zweren te voorkomen. Een ping-pong gebied is ook aanwezig en voor zowel volwassenen als kinderen om samen plezier te hebben, heeft Camping Brione een eigen minigolfbaan. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en stilte, kunnen zichzelf isoleren in de leeszaal. Actieve vakantie aan het Gardameer Camping Brione ligt in de buurt van het grootste meer van Italië, waardoor het een ideaal startpunt is voor vele activiteiten. Liefhebbers van buitensporten kunnen zeilen en kitesurfen, want het Gardameer is een referentiepunt dankzij de constante wind. De nabijgelegen bergen zijn de favoriete speeltuin voor wandelaars, mountainbikers en canyoners.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Ledro

Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 1/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 2/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 3/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 4/4
Nago-Torbole

-

Trento-al-adige
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 1/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 2/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 3/4
Maroadi Trento-al-adige - Nago-Torbole visuel 4/4

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Maroadi ligt aan het Gardameer in de regio Trentino-Alto Adige in Italië. Deze familiecamping aan het water biedt diensten van hoge kwaliteit in een uitzonderlijke omgeving. Kamperen aan het Gardameer in Italië Voor een geslaagde vakantie aan het Gardameer gaat er niets boven een verblijf op een camping aan het water zoals Camping Maroadi. Deze familiecamping biedt zijn gasten een toplocatie aan het Gardameer. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers terecht op een groot strand om te ontspannen en te zonnebaden. Zwemmers zullen de koelte en netheid van het water van het Gardameer waarderen terwijl ze genieten van een uitzonderlijk panorama. Dit verblijf aan het Gardameer is ook de perfecte gelegenheid voor vakantiegangers die verschillende watersporten willen beoefenen. Een samenwerking wordt opgezet met de dichtstbijzijnde zeilschool, het is mogelijk om te windsurfen voor volwassenen en kinderen, maar ook kajak, catamaran. Kitesurfen kan op 10 km afstand worden beoefend. Wellness verblijf aan het Gardameer Tijdens hun verblijf op Camping Maroadi kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan ontspanning. Twee prachtige openluchtjacuzzi's zijn aanwezig op een hoog terras met uitzonderlijk panoramisch uitzicht op het Gardameer en de bergen. Sportvakanties aan het Gardameer Camping Maroadi, gelegen tussen het Gardameer en de bergen van Trentino, is een ideaal startpunt om allerlei sporten op het platteland te beoefenen. Naast de vele mogelijkheden voor wateractiviteiten, zullen vakantiegangers de mogelijkheid hebben om te mountainbiken op de vele bergpaden evenals wandelen, wandelen, nordic walking en zelfs klimmen. Op slechts 15 km van de camping kunnen vakantiegangers die een onvergetelijk moment willen beleven, paragliden bij Monte Baldo met behulp van gekwalificeerde instructeurs.

Zie de camping
Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 1/2
Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 2/2

Top#6

Arch

-

Trento-al-adige
Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 1/2
Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 2/2

Toegang rivier Wifi

Camping Zoo is een 3-sterren familiecamping midden in de natuur en nabij het Gardameer in de prachtige regio Trentino-Alto Adige in Noord-Italië. Familiecamping in het noorden van Italië met waterpark Camping Zoo, gelegen in het noordoosten van Italië in de regio Trentino-Alto Adige, nodigt zijn gasten uit om hele dagen te genieten van een ruimte die is gewijd aan zwemmen en spelen. lucht is inderdaad beschikbaar en laat jong en oud een uitzonderlijk verblijf doorbrengen. Voor de jongste kinderen die nog niet kunnen zwemmen, is een verwarmd peuterbad aanwezig dat hen een optimale beveiliging voor maximaal plezier garandeert. Direct naast het zwembad nodigt een grote veelkleurige speeltuin met glijbanen en andere leuke apparatuur kinderen uit om zich te amuseren tussen het zwemmen door. Ouders die op zoek zijn naar ontspanning zullen het plezier hebben om te luieren op de ligstoelen rond het zwembad van Camping Zoo. Sportvakanties in de bergen in Noord-Italië Camping Zoo, gelegen in een uitzonderlijke bergachtige omgeving in de regio Alto Garda, zal een uitzonderlijk startpunt zijn voor verschillende sportieve activiteiten. Op slechts 6 km afstand ligt het beroemde Gardameer, waarvan het kalme en koele water perfect is om te duiken, zeilen, windsurfen en kitesurfen. Liefhebbers van prachtige landschappen, in de buurt van Camping Zoo, gaan zeker wandelen, mountainbiken, nordic walking, via ferrata, klimmen, canyoning of paragliding. Glampingvakanties in Trentino-Zuid-Tirol Wilt u een glamping-vakantie doorbrengen in Noord-Italië? Welkom bij Camping Zoo! Deze laatste biedt inderdaad huurt Safari-tenten aan, volledig uitgerust en perfect voor een gezinsvakantie. Cocotenten zijn ook beschikbaar, evenals stacaravans.

Zie de camping

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Ledro

Campingplatz in weniger als 20 km à Ledro

Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 1/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 2/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 3/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 4/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 5/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 6/6
Ponte Caffaro

-

Lombardije
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 1/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 2/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 3/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 4/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 5/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 6/6

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Pian d'Oneda ligt aan de vlakke oever van het Idromeer en biedt zijn vakantiegangers een ontspannen verblijf in een rustige natuur. Camping Pian d'Oneda nodigt vakantiegangers uit die buitensporten en extreme sporten willen beoefenen. Natuurliefhebbers en sensaties kunnen mountainbiken voor snelheid in het wild, canyoning, verschillende watersporten zoals kanoën, surfen, kitesurfen of zeilen. Het is ook mogelijk om te motorcrossen, klimmen of gewoon vissen. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad en een peuterbad met het gezin. Er is een ping-pong gebied, evenals een voetbalveld en een speelplaats voor kinderen. De camping heeft ruime plaatsen op een grasveld. Deze sites zijn uitgerust met elektriciteit en bieden de mogelijkheid om een voertuig te parkeren. Er zijn sanitaire blokken beschikbaar, waaronder een badkamer die toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. De camping heeft een wifi-verbinding. Het is mogelijk voor diegenen die een comfortabel verblijf met het gezin willen doorbrengen, een van de accommodaties aangeboden door de camping Pian d'Oneda te huren. Ze kunnen ervoor kiezen om een studio te huren met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een badkamer met douche en een uitgeruste keuken of een tweekamerappartement met keuken, een badkamer met douche en een mezzanineslaapkamer en een kleine tuin. Drie-kamer chalets zijn ook te huur met ingerichte keuken, badkamer met douche, slaapkamers en tuin. De situatie van de camping zal de amateurs van toeristische bezoeken laten vertrekken naar de ontdekking van onvermijdelijke plaatsen zoals Salo en zijn haven, Brescia en zijn fort, Riva del Garda, Trento, Verona, Milaan en Venetië. Zoveel niet te missen plaatsen van Italië verzamelden zich in een kleine perimeter die toegankelijk was voor de vakantiegangers van Pian d'Oneda.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Ledro

Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 1/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 2/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 3/3
Deuren van Rendena

-

Trento-al-adige
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 1/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 2/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 3/3

Toegang rivier Zwembad Wifi

Camping Val Rendena is een familiecamping in een bergachtig gebied in de Italiaanse regio Trentino-Alto Adige. Vakantiegangers kunnen comfortabele stacaravans huren en in de winter zullen wintersporters genieten van de nabijheid van een langlaufbaan. Kamperen in de bergen in Italië met ecologisch verwarmd zwembad Tijdens hun verblijf op Camping Val Rendena kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige bergachtige omgeving van de provincie Trento in Italië terwijl ze genieten van de geneugten van het buitenzwemmen. Op de camping is inderdaad een prachtig zwembad aanwezig, bestaande uit twee bassins die respectievelijk zijn aangepast aan de volwassenen en de kleinste kinderen. Voor nog meer plezier wordt het zwembad van Camping Val Rendena verwarmd tot de ideale temperatuur door een systeem van zonnepanelen die respect hebben voor de omgeving. Terwijl ze baden in dit aangename zwembad, kunnen de vakantiegangers een onneembaar uitzicht op de bergen in de wijken bewonderen. Met de aanwezige ligstoelen kunt u genieten van bevoorrechte momenten van nietsdoen. Kamperen in Trento in Italië met bar, markt en restaurant Vakantiegangers zullen niet bang zijn om honger te hebben tijdens hun verblijf op Camping Val Rendena. De laatste heeft inderdaad een restaurant-pizzeria. Comfortabel zittend, kunnen gasten op de camping genieten van een attente service en genieten van heerlijke gerechten bereid met hoogwaardige grondstoffen. Heerlijke pizza's worden ook geserveerd voor het plezier van fijnproevers. Een tuin met speeltuin bevindt zich buiten het restaurant, zodat kinderen plezier kunnen maken. Een mini-markt en een supermarkt bevinden zich ook op Camping Val Rendena zodat vakantiegangers in alle rust hun boodschappen kunnen doen. Sportvakanties in Trentino-Zuid-Tirol Een verblijf op Camping Val Rendena is ideaal voor sportliefhebbers die zullen genieten van de faciliteiten die ze tot hun beschikking hebben. Camping Val Rendena heeft een polyvalente ruimte en een pingpong en ligt in de buurt van een voetbalveld, een klimmuur en een golfbaan. Vissen liefhebbers kunnen genieten van het prive-meer.

Zie de camping
Daino Trento-al-adige - Pietramurata visuel 1/1
Pietramurata

-

Trento-al-adige
Daino Trento-al-adige - Pietramurata visuel 1/1

Wifi

Gelegen in Pietramurata - in de stad Dro - in de provincie Trento, verwelkomt camping Daino u op een bebost terrein aan de voet van de rotsachtige bergen voor een verblijf onder het teken van nietsdoen en natuur. Op het terrein van deze familiecamping in de buurt van de rivier de Sarca, kunt u verblijven in stacaravans of chalets met airconditioning, van verschillende capaciteit, uitgerust om plaats te bieden aan 2 tot 6 personen, allemaal uitgerust met een televisie en een terras met tuinmeubelen. U kunt uw tenten, caravans en campers ook op semi-schaduwrijke plaatsen installeren, met toegang tot een elektrische aansluiting via een toeslag. Buitenzwembad omgeven door parasols en ligstoelen, speeltuin voor de jongste gasten, tafeltennis, massagediensten en fietsverhuur en een speelkamer zijn de verschillende faciliteiten beschikbaar voor jong en oud om geniet van aangename momenten ter plaatse. Er is ook een bar en een gemeenschappelijke barbecue met picknicktafels op de camping zelf, evenals verschillende winkels en restaurants in de directe omgeving. Goed om te weten: gratis WiFi en voordelige tarieven bij lokale toerismepartners! Neem vanaf deze rustige en ontspannende camping de vele paden en circuits om te wandelen of fietsen in het hart van de natuur, win het meer Cavedine (2 km) om te genieten van de geneugten van windsurfen of vissen en waarom niet een bezoek brengen aan de stad Trento en zijn majestueuze kathedraal (15 km)!

Zie de camping
Pilù Lombardije - Anfo visuel 1/3
Pilù Lombardije - Anfo visuel 2/3
Pilù Lombardije - Anfo visuel 3/3

Top#10

Anfo

-

Lombardije
Pilù Lombardije - Anfo visuel 1/3
Pilù Lombardije - Anfo visuel 2/3
Pilù Lombardije - Anfo visuel 3/3

Toegang meer Zwembad Wifi Restaurant

Camping Pilù is een familiecamping aan het water bij het Idromeer in de regio Lombardije in Italië. Camping aan het meer met verwarmd zwembad in Italië Voor een droomvakantie in Italië gaat er niets boven genieten van de geneugten van naar believen zwemmen. Dit zal mogelijk zijn op Camping Pilù, dat, in een uitzonderlijke omgeving aan het meer, zijn gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de aanwezigheid van een mooi en groot buitenzwembad. Het verwarmde water van deze laatste zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag aangenaam kunt zwemmen. Zwemmen of gewoon genieten van het water en ontspannen, alle plezier van het zwemmen zal beschikbaar zijn voor vakantiegangers die de keuze hebben gemaakt om op Camping Pilù te verblijven. De kleintjes zijn niet vergeten omdat een ondiep zwembad voor hen is gereserveerd en hen in staat stelt om veilig plezier te hebben, altijd in een ideaal verwarmd water. Na een badsessie zullen de kinderen veel plezier hebben om elkaar te ontmoeten op de voor hen gereserveerde speeltuin met glijbaan en springspellen. In de tussentijd zullen sportliefhebbers genieten van de faciliteiten die beschikbaar zijn op Camping Pilù. Gedurende het hele verblijf zullen jong en oud genieten van de animatieprogramma's die door het campingteam in de zomer worden aangeboden. Meerdere keren per week kan iedereen zich in een vriendelijke sfeer verzamelen voor leuke feesten, concerten, groepsdansen, bingogames, circusvoorstellingen en andere kleurrijke activiteiten. Kamperen op een meer in Italië Camping Pilù ligt direct aan de oever van het Idromeer en biedt directe toegang tot een charmant privéstrand. Bij deze laatste kunnen vakantiegangers rusten terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op het meer en de omgeving. Voor meer sfeer, zal het mogelijk zijn om het gemeentelijke strand te bereiken dat 50 m is en dat bars, een volleybalveld en een barbecue heeft.

Zie de camping
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 1/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 2/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 3/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 4/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 5/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 6/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 7/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 8/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 9/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 10/10
Idro

-

Lombardije
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 1/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 2/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 3/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 4/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 5/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 6/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 7/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 8/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 9/10
Rio Vantone Lombardije - Idro visuel 10/10

Toegang meer Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

De 4-sterren camping Rio Vantone is een familiebedrijf aan de oevers van het Idromeer en nodigt uit tot een vakantie rijk aan activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden aan vakantiegangers die op de camping Rio Vantone verblijven, zijn zeer talrijk en geschikt voor alle leeftijden en alle verlangens. Op de camping zelf kunnen vakantiegangers genieten van een verwarmd buitenzwembad. Dit zwembad zal zowel volwassenen als kinderen verrukken en zal ook ontspannen met ligstoelen die beschikbaar zijn rond. Sportactiviteiten zijn zeer talrijk en laten u genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen genieten van de nabijheid van het meer om te windsurfen, evenals waterfietsen en zeilboten. De natuurlijke omgeving van camping Rio Vantone is zeer bevorderlijk voor spannende activiteiten. Verschillende klimgebieden zijn aanwezig en hebben meer dan 40 muren. Kinderen en beginners hebben ook toegang tot geschikte klimgebieden. Het is mogelijk om deel te nemen aan begeleide excursies door een berggids en de Brenta Dolomieten of de Adamello te ontdekken. En voor de meer avontuurlijke mensen gaat er niets boven een parachutesprong op 1500 m hoogte aan de oevers van het meer. Veel circuits en routes nodigen uit om de omgeving per fiets en mountainbike te ontdekken. Om optimaal te profiteren van de natuur, gaat er niets boven het verkrijgen van een wandelkaart en wandelen. Wandelaars krijgen de gelegenheid om de Monte Stino te bereiken die tot 1430 m hoogte stijgt. Groepen kunnen ook een aantal dagen op excursie in de bergen gaan met een gids. Tijdens hun verblijf op camping Rio Vantone kunnen kinderen vanaf 2 jaar lid worden van de miniclub, waar ze buitenspelen en doe-het-zelfworkshops kunnen spelen. Avondconcerten met cocktails en happy hours worden ook georganiseerd en zullen alle vakantiegangers verrukken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Ledro

Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 1/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 2/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 3/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 4/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 5/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 6/6
Toscolano-Maderno

-

Lombardije
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 1/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 2/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 3/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 4/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 5/6
Toscolano Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 6/6

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi Animaties

De Toscolano 4-sterrencamping ligt aan de oevers van het Gardameer, op de plek van een voormalig klooster uit de 14e eeuw. Vakantiegangers kunnen een ontspannende vakantie met het gezin doorbrengen. In het hart van een groene omgeving, in een sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning, kunnen vakantiegangers genieten van een groot zwembad in een rechte hoek, afgeronde vormen en nodigt uit om een geweldige tijd door te brengen met zwemmen. Een kindvriendelijk zwembad vergezelt hem zodat ze plezier kunnen hebben met maximale veiligheid. Veel ligbedden liggen rondom de zwembaden en laten u genieten van de zon van Italië. Voor sportliefhebbers biedt camping Toscolano een grote tennisbaan en een voetbalveld met kunstgras. De camping ligt aan de oevers van het Gardameer en vakantiegangers zullen genieten van een aangenaam privéstrand. Door de nabijheid van het meer kunt u zwemmen in zoet en natuurlijk water en verschillende wateractiviteiten beoefenen. Gedurende het hele verblijf zullen jong en oud graag deelnemen aan verschillende sporttoernooien georganiseerd door het team van de camping. Er worden ook excursies te paard aangeboden die u helpen de omgeving te ontdekken door zo dicht mogelijk bij de natuur te komen. Veel activiteiten en activiteiten worden aangeboden door de camping Toscolano en zullen het hele gezin verrukken door onvergetelijke herinneringen achter te laten. Ruime plaatsen worden aangeboden aan kampeerders die een zeer aangenaam verblijf in een bosrijke omgeving kunnen doorbrengen. Een modern toiletgebouw is aanwezig en het is mogelijk om bij te tanken in de supermarkt van de camping. Het restaurant nodigt u uit om te genieten van visspecialiteiten. Heerlijke pizza's zijn te bestellen in de pizzeria van de camping. Een bar en een taverne nodigen uit om momenten van gezelligheid door te brengen. Voor een zeer comfortabel verblijf, niets beter dan het huren van een van de gemeubileerde appartementen voor 2 tot 6 personen voorgesteld door de camping Toscolano. Chalets en bungalows worden ook aangeboden, volledig uitgerust.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Ledro

Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 1/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 2/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 3/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 4/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 5/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 6/6
Toscolano-Maderno

-

Lombardije
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 1/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 2/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 3/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 4/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 5/6
Villaggio Turistico Maderno Lombardije - Toscolano-Maderno visuel 6/6

Toegang meer

Camping Villagio Turistico Maderno ligt in Toscolano Maderno in de regio Lombardije in Italië. De bevoorrechte ligging aan het meer aan het Gardameer en de gezinsvriendelijke services maken het een ideale plek voor een geslaagde vakantie in Italië. Kamperen in Italië aan het Gardameer Vakantiegangers die een verblijf in het water in Italië willen doorbrengen, zullen worden veroverd door de bevoorrechte locatie van Camping Villagio Turistico Maderno. Omdat de camping tegenover het Gardameer ligt en directe toegang biedt tot de stranden van het Gardameer, is het de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie aan het water in Italië willen doorbrengen. Met familie of vrienden kunnen vakantiegangers ontspannen op het strand en genieten van de rustige omgeving terwijl kinderen zich vermaken in de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Tussen twee zonnebaden gaat er niets boven het nemen van een duik in de turquoise wateren van het Gardameer. Waterliefhebbers zullen blij zijn om te genieten van sporten zoals zeilen, windsurfen en duiken. Het grootste meer van Italië nodigt u uit om bevoorrechte momenten in een uitzonderlijke omgeving te ervaren en de gelukkigen die op Camping Villagio Turistico Maderno verblijven, zullen vooroplopen om ervan te genieten. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een snackbar met vrij uitzicht op het meer. Binnen of op het terras is het mogelijk om te zitten en te genieten van een verfrissend drankje terwijl u geniet van een uitzonderlijk landschap. Verhuur van stacaravans aan het Gardameer in Italië Vakantiegangers die op Camping Villagio Turistico Maderno verblijven, kunnen genieten van de schoonheid van het Gardameer terwijl ze genieten van een bevoorrecht comfort. Wie dat wenst, kan een van de aangeboden stacaravans huren. Verschillende modellen zijn beschikbaar en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Deze stacaravans hebben een kitchenette, een badkamer, toilet en tuinmeubelen. Voor een onvergetelijke vakantie in Italië gaat er niets boven het huren van een stacaravan aan het Gardameer!

Stacaravan 2 pers. van 04/05 tot 11/05

Marchand: Campings.com

735

7 nacht

Zie de aanbieding

Campingplatz in weniger als 33 km à Ledro

Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 1/2
Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 2/2
Molveno

-

Trento-al-adige
Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 1/2
Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 2/2

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Spiaggia Lago di Molveno ligt tussen de bergen en het meer van Molveno en is de perfecte vakantiebestemming voor diegenen die hun vakantie in het water in Noord-Italië midden in de natuur willen doorbrengen. Op het terrein kunnen comfortabele bungalows worden gehuurd voor een nog aangenamer verblijf met familie of vrienden. Kamperen voeten in het water aan het meer van Molveno Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping Spiaggia Lago di Molveno direct aan het strand van het meer van Molveno. Deze bevoorrechte locatie is absoluut perfect voor degenen die hun vakantie in het water in de bergen willen doorbrengen. Het meer van Molveno, gelegen op een hoogte van meer dan 800 meter, is het grootste bergmeer van natuurlijke oorsprong in Italië. Direct vanaf Camping Spiaggia Lago di Molveno kunnen vakantiegangers deelnemen aan een aangenaam strand met uitzicht op dit prachtige stuk natuurlijk water. Het verfrissende blauwe water van dit meer belooft absoluut uitzonderlijk zwemmen, maar maakt ook watersporten mogelijk zoals kanoën, kajakken en zeilen. Vissende liefhebbers zullen niet nalaten te proberen forel, karper, baars, zeelt en andere vissen te vangen die dit meer bewonen. Op het meer zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om hun dagen te vullen. Het is mogelijk om beachvolleybal, mountainbiketochten of minigolf te doen. Niet ver van hier kunnen de meest avontuurlijke vakantiegangers gaan paragliden en absoluut spectaculaire landschappen bewonderen. Camping met restaurant aan het meer van Molveno Op Camping Spiaggia Lago di Molveno kunnen vakantiegangers heerlijke gerechten uit de traditionele keuken van Trentino proeven. Door te verblijven op Camping Spiaggia Lago di Molveno zullen vakantiegangers een echte gastronomische reis beleven. Het restaurant is gevestigd in een rustiek bergchalet en biedt typische regionale producten in een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op het meer van Molveno.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 35 km à Ledro

Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 1/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 2/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 3/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 4/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 5/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 6/6

Top#15

San Felice del Benaco

-

Lombardije
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 1/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 2/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 3/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 4/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 5/6
Eden Lombardije - San Felice del Benaco visuel 6/6

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant

Zie de camping
clique

U vindt hier 2 campings in Ledro en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Ledro geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Trento-al-adige, ontdekt de campings in de omgeving van Ledro, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Ledro ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Trento-al-adige, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 1 campings in Ledro aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Ledro.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Ledro op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 1 campings in de buurt van de zee,







- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Ledro, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Ledro in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Ledro te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Ledro of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Ledro is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Ledro : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Ledro, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Trento-al-adige.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Ledro gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Ledro de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Ledro, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Ledro:

Camping Al Sole
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Ledro

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Ledro wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Trento-al-adige, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Ledro. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Trento-al-adige die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Ledro.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Ledro voor uw gezinsvakantie en Trento-al-adige!