Een merk easyvoyage

Camping Oostenrijk Parc Aquatique

Hier is de lijst van 2 en {Name} campings met een waterpark. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de campings met de mooiste watergebieden en {Name}. > Lire +

Kies een {Prepositie} {Naam} camping met het beste waterpark

Camping Oostenrijk Parc Aquatique -

Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 1/3
Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 2/3
Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 3/3
Dellach in de Drauvallei

-

Karinthië
Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 1/3
Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 2/3
Camping am Waldbad Karinthië - Dellach in de Drauvallei visuel 3/3

Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping am Waldbad ligt in de regio Karinthië in Oostenrijk en nodigt u uit voor een onvergetelijke vakantie in een groene omgeving. Kamperen met waterpark in Autrique De geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning zullen op de camping am Waldbad zijn dankzij de aanwezigheid op het terrein van een groot waterpark. Inderdaad, op het terrein van de camping, kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een grote buitenruimte gewijd aan de geneugten van water. In een groene omgeving met een panoramisch uitzicht op de bergen, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van verschillende zwembaden en voorzieningen waarderen die hen zo veel mogelijk plezier bieden. Op dit waterpark zijn twee grote zwembaden aanwezig en zullen vakantiegangers die van zwemmen houden prachtige lengtes kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook hele goede momenten kunnen doorbrengen, zullen twee zwembaden die voor hen zijn gereserveerd plezier hebben als gek met maximale veiligheid. Peuters zullen zich prima vermaken met het peuterbad en de champignonsproeier. De iets grotere kinderen zullen de aanwezigheid van een grote waterglijbaan van 45 m lang waarderen. Grote gazons begeleiden het watergebied en laten vakantiegangers toe die willen genieten van ontspannende momenten van ontspanning. Familiecamping in Oostenrijk Het hele gezin zal blij zijn om op Camping am Waldbad te verblijven, vooral de kinderen, die de kans hebben om plezier te hebben op de speelplaats. Deze leuke buitenruimte heeft een zandbak, een schommel, glijbanen, kabelbanen, een carrousel en andere leuke apparatuur en aangepast aan hun plezier. Huur een stacaravan in Oostenrijk Op de Camping am Waldbad kunnen vakantiegangers kiezen voor comfort door te kiezen voor een huurstacaravan. Deze comfortabele accommodaties zijn perfect voor een comfortabel verblijf met uw partner, familie of vrienden.

Zie de camping
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 1/3
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 2/3
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 3/3
Aschau in het Zillertal

-

Tirol
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 1/3
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 2/3
Camping Aufenfeld Tirol - Aschau in het Zillertal visuel 3/3

Toegang meer Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant

Camping Aufenfeld is een luxe 5-sterren familiecamping aan de waterkant in Tirol, Oostenrijk. De vele gezinsvriendelijke diensten, luxe faciliteiten, amusementsprogramma's en comfortabele accommodatie zorgen ervoor dat vakantiegangers kunnen genieten van een uitzonderlijke vakantie in Oostenrijk. Kamperen met waterpark in Oostenrijk Zomer en winter, vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van zwemmen, ontspanning en spelletjes dankzij de aanwezigheid op de plek van een prachtig overdekt waterpark. Na een dag vol activiteiten in de Tiroolse bergen, gaat er niets boven deelnemen aan het zwembad met verwarmd binnenzwembad om te ontspannen en de dag in stijl af te sluiten. In een water van 30 ° kunnen jong en oud zich ontspannen in een grote ruimte met zacht licht. Glijliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen genieten van de aanwezigheid van twee glijbanen, een van 20 m en de andere van 60 m. Een amusement zwembad is aanwezig met bubbelbad, wildwater kanaal en tegenstroom systeem. De jongste kinderen krijgen de kans om te genieten van een peuterbad met aqua-speeltoestellen. Wellnesscamping in Oostenrijk Het is in een Far-West-sfeer dat vakantiegangers kunnen ontspannen op de Camping Aufenfeld. Inderdaad, het biedt te genieten van een welzijnsruimte ingericht in een westerse stijl en biedt niet minder dan 500 m2 ruimte gewijd aan ontspanning en ontspanning. Er is een Finse sauna op het terrein, evenals een organische sauna, stoombaden, een pekelbad, ruime ontspanningsruimtes, een solarium en infraroodcabines. Om te genieten van absoluut welzijn, zijn massages en andere lichaamsbehandelingen ook beschikbaar. Wintervakantie in Tirol Wil je een vakantie doorbrengen in de sneeuw in Oostenrijk? Welkom bij Camping Aufenfeld. De laatste is ideaal gelegen in het hart van Tirol, beroemd om zijn prachtige besneeuwde hellingen, het is het ideale startpunt voor de verschillende resorts en de mooiste gebieden van de wintersport in het land. Zeer moderne skiliften, pittoreske skihutten en hoogwaardige sneeuw garanderen vakantiegangers een uitzonderlijke ski-ervaring in Oostenrijk.

Zie de camping

Kies een {Prepositie} {Naam} camping met het beste waterpark

Vergelijk de prijzen van de campings in {Naam} met een waterpark. Ontdek onze selectie van alle campings in {Naam} met een waterpark of glijbaan voor uw kinderen.

Ontdek en vergelijk 2 campings met een waterpark in {Naam} op Toocamp.

Les régions les plus recherchées en Oostenrijk

Les villes les plus recherchées en Oostenrijk