Een merk easyvoyage

Camping Döbriach : De gids 17 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Döbriach : De gids - 3 campings à comparer

Camping Brunner am See Karinthië - Döbriach visuel 1/2
Camping Brunner am See Karinthië - Döbriach visuel 2/2
Camping Brunner am See Karinthië - Döbriach visuel 1/2
Camping Brunner am See Karinthië - Döbriach visuel 2/2

Toegang rivier Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Brunner am See ligt in de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. De idyllische ligging aan de oevers van Lake Millstatter belooft een ontspannen en lonend verblijf. Kamperende voeten in het water in Oostenrijk Wilt u een vakantie aan het meer in Oostenrijk doorbrengen? Camping Brunner am See is de ideale plek. Inderdaad, deze familiecamping ligt aan de oevers van Lake Millstatter en heeft, tot grote vreugde van zijn gasten, een prachtig zandstrand gereserveerd voor gasten van de camping. Dit grote strand zal het hele gezin verrukken en zal kinderen in staat stellen plezier te maken, evenals liefhebbers van nietsdoen om zich veilig te koesteren. De bevoorrechte locatie van Camping Brunner am See is ook ideaal voor alle liefhebbers van waterplezier die in aangenaam, fris en schoon water kunnen zwemmen. Het zal ook mogelijk zijn voor diegenen die dit wensen om verschillende wateractiviteiten te beoefenen op het strand naast de camping. Vanaf daar is het voor vakantiegangers mogelijk om te waterskiën, surfen, varen, parachutespringen en andere uitzonderlijke activiteiten waarmee u volledig kunt genieten van uw vakantie in Oostenrijk. Vakantie in de bergen in Oostenrijk Natuurliefhebbers zullen blij zijn om op Camping Brunner am See te verblijven. De bergachtige omgeving van deze laatste laat je genieten van een rijke en behouden natuur. Wandelliefhebbers kunnen deelnemen aan prachtige circuits die toegankelijk zijn voor alle moeilijkheidsgraden. . Wintervakantie in Oostenrijk De unieke setting van Camping Brunner am See zal des te meer worden in de winter. Tussen bergen en meren is de omgeving perfect voor een geslaagde wintervakantie in Oostenrijk. Niet ver van Camping Brunner am See is het mogelijk om te genieten van skipistes waardoor wintersportliefhebbers uitzonderlijke dagen kunnen doorbrengen.

Zie de camping
Komfort-Campingpark Burgstaller Karinthië - Döbriach visuel 1/1
Döbriach

-

Karinthië
Komfort-Campingpark Burgstaller Karinthië - Döbriach visuel 1/1

Toegang meer Zwembad Waterglijbaan Wifi Restaurant

Het Komfort-Campingpark Burgstaller ligt aan het meer in de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. De droomlocatie en gezinsvriendelijke services maken het een ideale vakantiebestemming voor een geslaagde vakantie in Oostenrijk. Camping aan het meer in Oostenrijk Het is in een uitzonderlijke omgeving typisch voor de regio Karinthië dat vakantiegangers kunnen genieten van de geneugten van zwemmen in het Komfort-Campingpark Burgstaller. Inderdaad, deze laatste nodigt uit om te genieten van een droomlocatie aan het meer. Direct vanaf de camping geniet het hele gezin van een prachtig strand met uitzicht op het kalme en kalme water van het meer. Zo zullen de geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning op het rendez-vous zijn in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Om goede tijden met familie te delen, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een kleine vijver in het meer, ondiep en daarom aangepast aan de veiligheid van kinderen. Dit zwembad is omgeven door pontons en heeft glijbanen waarmee de jongsten zich als een gek kunnen vermaken. Camping met zwembad in Oostenrijk Tijdens hun verblijf op het Komfort-Campingpark Burgstaller zullen vakantiegangers genieten van hun verblijf terwijl ze genieten van het plezier van zwemmen. Op de camping zelf is een groot buitenzwembad. Dit zwembad met royale ruimte is ideaal verwarmd zodat vakantiegangers er op elk moment van kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat alle vakantiegangers een onvergetelijk verblijf hebben, biedt het Komfort-Campingpark Burgstaller allerlei activiteiten en evenementen die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Huur een mobilhome aan het meer in Oostenrijk Vakantiegangers die op Komfort-Campingpark Burgstaller verblijven, kunnen absoluut comfortabel kiezen dankzij de stacaravans die te huur zijn. Met familie of vrienden zorgen deze accommodaties voor totaal comfort dankzij de aanwezigheid van twee slaapkamers, een woonkamer met extra bed, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een terras met meubels. van tuin.

Zie de camping
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 1/3
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 2/3
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 3/3
Döbriach

-

Karinthië
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 1/3
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 2/3
Camping Mössler Karinthië - Döbriach visuel 3/3

Toegang rivier Zwembad Wifi Wellnessruimte Restaurant

Camping Mössler ligt aan een meer in de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. De idyllische omgeving en hoogwaardige services garanderen vakantiegangers een droomvakantie in Oostenrijk. Kamperen in Oostenrijk met waterpark Tijdens hun verblijf op Camping Mössler kunnen vakantiegangers naar hartelust genieten van het plezier van zwemmen en ontspanning dankzij de waterfaciliteiten die ze tot hun beschikking hebben. Inderdaad, op het terrein van de camping kunnen vakantiegangers een prachtig verwarmd buitenzwembad vinden dat uitnodigt om te ontspannen met verschillende voorzieningen zoals een watervaldouche, massagestralen en bubbelbaden. Vanaf het buitenzwembad kunnen gasten zwemmen in een zwemtunnel en deelnemen aan het verwarmde binnenzwembad. Een ander verwarmd zwembad met uitzicht op het meer is aanwezig op Camping Mössler en stelt vakantiegangers in staat om enkele zeer speciale momenten met het gezin door te brengen. Om ervoor te zorgen dat de jongste kinderen plezier kunnen hebben en veilig kunnen zwemmen, biedt Camping Mössler een peuterbad, een klein ondiep zwembad dat geschikt is voor de kleintjes. Wellnesscamping in Oostenrijk Welzijn staat centraal op Camping Mössler en stelt vakantiegangers in staat een uitzonderlijke vakantie in Oostenrijk door te brengen. Inderdaad, op het terrein van de camping zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en ontspanning de aanwezigheid van een sauna waarderen. De laatste is ideaal om te ontspannen terwijl gifstoffen worden verwijderd en zijn huid wordt gezuiverd. Familiecamping in Oostenrijk De hele familie wordt veroverd door de vakantie op Camping Mössler. Deze familiecamping nodigt jong en oud uit om uitzonderlijke momenten door te brengen die zijn aangepast aan alle wensen. Verschillende speeltuinen zijn aanwezig en kunnen kinderen plezier maken als een gek terwijl ze nieuwe vrienden maken. Animatieprogramma's worden ook georganiseerd voor het plezier van jong en oud. Sportliefhebbers zullen gefascineerd raken door de verschillende velden waarover ze beschikken en het is zelfs mogelijk om midden in het bos te boogschieten.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Döbriach

clique

Campingplatz in weniger als 5 km à Döbriach

Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 1/2
Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 2/2
Millstatt

-

Karinthië
Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 1/2
Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 2/2

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Neubauer ligt aan de Millstätter See in de regio Karinthië in Oostenrijk en zal liefhebbers van rust en natuur verrukken. Kamperen op de berghelling in Oostenrijk De vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Neubauer te verblijven, kunnen genieten van een uitzonderlijke groene omgeving en een uitstekende locatie aan het meer. Camping Neubauer ligt namelijk direct aan de Millstätter See, waardoor vakantiegangers heerlijke momenten in het water kunnen doorbrengen. Dit heldere watermeer nodigt u uit om te genieten van verfrissend en plezierig zwemmen in een bergachtige omgeving. Wat een genot om 's ochtends op te staan en te genieten van de frisse berglucht terwijl je het uitzicht op de Millstätter See bewondert en waarom niet een duik neemt voor maximale energie. Een natuurlijk strand is toegankelijk vanaf de camping en laat het hele gezin zich daar vestigen en aangename momenten doorbrengen. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben aan de waterkant, terwijl ouders ontspannen op het strand of genieten van een duik. Rond het meer nodigt een grote grasvlakte uit om te zonnebaden en te genieten van een ontspannen zonnebad in een uitzonderlijke omgeving. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers die vanaf de camping prachtige excursies kunnen maken te voet, per fiets, met de auto of zelfs per boot. Buitensportactiviteiten ontbreken niet in de omgeving en vakantiegangers worden verwend met een keuze om de vakantie van hun dromen door te brengen. Huur een stacaravan aan het water in Oostenrijk Camping Neubauer nodigt zijn vakantiegangers uit om het comfort van thuis te vinden dankzij de stacaravans die het te huur aanbiedt. Ze zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden, omdat ze comfortabele kamers, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een televisie en een terras hebben. met tuinmeubelen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Döbriach

Camping Alpenfreude Karinthië - Schiefling visuel 1/1
Schiefling

-

Karinthië
Camping Alpenfreude Karinthië - Schiefling visuel 1/1

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Alpenfreude ligt in de Oostenrijkse natuur in de Karinthische regio. Kampeervakanties met zwembad Door op Camping Alpenfreude te verblijven, zullen vakantiegangers een geweldige tijd hebben met het gezin en genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, direct naast Camping Alpenfreude is een waterpark open voor kampeerders. Deze ruimte heeft een prachtig verwarmd zwembad waarvan je dankzij de vorm in alle rust kunt zwemmen. De jongsten zullen blij zijn om plezier te hebben op het opblaasbare platform gewijd aan de game in het zwembad. Glijdende liefhebbers zullen de aanwezigheid van een waterglijbaan op prijs stellen, waarmee u geweldige momenten van plezier kunt beleven. Gedurende deze tijd zullen peuters ook plezier hebben en genieten van de geneugten van water met de aanwezigheid van een peuterbad. Met dit ondiepe bassin kunnen ze veilig in het water spelen. Direct naast het zwembad is een prachtige speeltuin die kinderen uitnodigt om te genieten van schommels, wippen en andere leuke uitrusting. Het water in de zwembaden wordt verwarmd, vakantiegangers kunnen er op elk moment van de dag van genieten. Terwijl zwemmers genieten van het zwembad en de kinderen plezier hebben, zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten op het grasveld rond het zwembad te liggen. Deze ruimte gewijd aan ontspanning liet zowel bruinen als rusten in de schaduw van bomen toe. Een terras is direct toegankelijk en nodigt uit om een ijsje, een snack of een drankje te nemen. Chaletverhuur in Oostenrijk Camping Alpenfreude biedt zijn vakantiegangers een verblijf in een comfortabel zomerhuisje. Dit huisje is geschikt voor 4 tot 5 personen en heeft een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. Voor het chalet bevindt zich een betegeld terras met tuinmeubilair. Deze huuraccommodatie is perfect om te genieten van het plezier van kamperen in de Oostenrijkse natuur terwijl u geniet van maximaal comfort.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Döbriach

Camping Maltatal Karinthië - Malta visuel 1/2
Camping Maltatal Karinthië - Malta visuel 2/2
Malta

-

Karinthië
Camping Maltatal Karinthië - Malta visuel 1/2
Camping Maltatal Karinthië - Malta visuel 2/2

Toegang rivier Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Maltatal is een familiecamping in een groene bergachtige omgeving in de regio Karinthië in Oostenrijk. Camping met verwarmd zwembad in Oostenrijk Vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen in Oostenrijk, zijn meer dan welkom op Camping Maltatal, dat een buitenruimte biedt die is toegewijd aan het plezier van water. Inderdaad, een groot verwarmd buitenzwembad is aanwezig en zal jong en oud verrukken die de hele dag kan zwemmen, plezier en ontspanning kan doorbrengen. In dit grote zwembad kunt u bevoorrechte momenten doorbrengen terwijl u geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de omliggende bergen. Ter plaatse zijn twee peuterbaden beschikbaar voor de kleintjes die plezier kunnen hebben in een ondiep verwarmd water voor maximale veiligheid. Rondom de zwembaden nodigt een groot terras met gazon uit om te gaan liggen en te genieten van uitzonderlijke momenten van ontspanning voor totale ontspanning. Tijdens hun verblijf op Camping Maltatal zullen vakantiegangers genieten van andere activiteiten die hen worden aangeboden. Een ping-ponghoek is aanwezig, evenals een fokkerij die jonge kinderen zal verrukken. De kleintjes kunnen zich vermaken op de driewielerbaan en op de speelplaats. Wellnessvakanties in Oostenrijk Voor een droomvakantie in Oostenrijk gaat er niets boven genieten van momenten van welzijn in een prachtige omgeving. Dit is het geval op Camping Maltatal, waar u in een groene bergachtige omgeving kunt genieten van de aanwezigheid van een sauna en een stoombad. Deze zullen absoluut perfect zijn om bevoorrechte momenten van ontspanning te leven die stress en gifstoffen zullen elimineren. Huur een stacaravan in de bergen in Oostenrijk Om het comfort van het huis te vinden in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk, niets beter dan te kiezen voor een van de stacaravans die te huur worden aangeboden door Camping Maltatal. Deze comfortabele accommodaties hebben twee slaapkamers, een badkamer en een ingerichte keuken.

Zie de camping
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 1/3
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 2/3
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 3/3
Hermagor

-

Karinthië
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 1/3
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 2/3
Camping Schluga Karinthië - Hermagor visuel 3/3

Zwembad Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi Insolite

Camping Schluga is een luxe 5-sterrencamping met een luxe verblijf in een idyllische omgeving in de Karinthische regio van Oostenrijk. Wellnessvakanties in Oostenrijk Camping Schluga zal de ideale plek zijn voor diegenen die een luxe vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen onder het teken van welzijn. Inderdaad, deze luxe woning nodigt vakantiegangers op zoek naar ontspanning om te komen genieten van de speciale wellnessruimtes. Ter plaatse zal het mogelijk zijn om de aanwezigheid van een Biosauna te waarderen waarin het aangenaam zal zijn om te genieten van totale ontspanning. Om te ontspannen in een unieke omgeving, gaat er niets boven genieten van de Finse sauna met panoramisch uitzicht op de Alpen. Een oase van ontspanning met panoramisch uitzicht is ook aanwezig, evenals een terras met uitzicht op de bergen. Op Camping Schluga kunnen gasten ook ontspannen met 2 massageruimtes, een Turks bad, een ontspanningsruimte voor zout, een infraroodcabine en een theesalon. . 5-sterrencamping met verwarmd zwembad in Oostenrijk Om te ontspannen en plezier te hebben, kunnen vakantiegangers profiteren van de waterpartijen op Camping Schluga. Een prachtig overdekt en verwarmd zwembad is aanwezig en staat garant voor momenten van puur plezier om te delen met familie of vrienden. Een verwarmd buitenzwembad is ook beschikbaar en beschikt over een zwanenhals en een hot tub. Voor peuters is een peuterbad aanwezig dat jonge kinderen uitnodigt om zich in alle veiligheid te vermaken. Ongewone kampeervakanties in Oostenrijk. In een groene bergachtige omgeving kunnen vakantiegangers een ongewoon en comfortabel verblijf op Camping Schluga doorbrengen. Deze laatste biedt inderdaad aan om in een van zijn huurvaten te blijven. Deze originele accommodaties zijn perfect voor een verwend koppelverblijf. Deze vaten van grenenhout staan op een rustige plek en bieden snelle toegang tot watergebieden en wellnessruimtes.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Döbriach

Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 1/2
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 2/2
Villach

-

Karinthië
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 1/2
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Seecamping Berghof is een luxe familiecamping aan de Ossiacher See in Oostenrijk. actieve vakantie aan het meer in Oostenrijk Alle waterplezier wacht op de vakantiegangers die ervoor hebben gekozen in de Seecamping Berghof te blijven. Inderdaad, de bevoorrechte locatie van deze laatste aan het meer van Ossiach stelt diegenen in staat die verschillende activiteiten willen uitoefenen door bijvoorbeeld aan boord van een zeilboot te gaan of door een surfplank te lenen. De aanwezige zeilschool zal profiteren van de ervaring van ervaren schippers die hun kennis zullen delen. De geneugten van zwemmen en spelen zullen ook zeer aanwezig zijn, omdat de aangename temperatuur van het water ideaal is om zeer goede momenten door te brengen. De glijbaan zal kinderen verrassen die ook kunnen genieten van de aquajump, de klimstructuur, het opblaasbare volleybalveld of de Aqua Lily Pad, een kleed om op te blijven, te lopen of te lopen. op het water liggen. Al deze activiteiten en genoegens kunnen worden gedeeld met familie of vrienden in kristalhelder drinkwater. Huur een huis met sauna in Oostenrijk Vakantiegangers kunnen een vakantie in totale luxe doorbrengen door een van de houten huizen te kiezen die door de Seecamping Berghof worden voorgesteld. Deze uitzonderlijke accommodaties bieden alle gemakken van thuis, maar nodigen u uit om te genieten van onvergelijkbare luxe door vakantiegangers een privésauna te bieden. De laatste belooft geweldige momenten van ontspanning toegankelijk in onbeperkte. Stacaravan op het meer in Oostenrijk Wilt u het comfort van thuis aan het meer in Oostenrijk vinden? Afspraak in Seecamping Berghof die uitstekende stacaravans te huur aanbiedt. deze houten accommodaties hebben alle nodige voorzieningen om een droomvakantie met familie of vrienden door te brengen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 27 km à Döbriach

Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 3/3
Ossiach

-

Karinthië
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Kölbl ligt aan de Ossiachersee in de Karinthische regio Oostenrijk en is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die willen genieten van de perfecte omgeving voor zowel ontspanning als activiteiten. Actieve vakantie aan het meer in Oostenrijk Vakantiegangers die op zoek zijn naar een actieve vakantie in Oostenrijk en een verscheidenheid aan activiteiten aan het meer, zullen de perfecte keuze maken tijdens hun verblijf op Camping Kölbl. De laatste nodigt u uit om te genieten van een toplocatie aan de Ossiachersee. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van alle geneugten van water, allemaal in een uitzonderlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de bergen. Vakantiegangers die genieten van buitenactiviteiten kunnen vanaf hun camping of stacaravan verschillende watersporten beoefenen. Een school op het terrein, diegenen die dat wensen, kunnen waterskiën. Zwemmen is ook een geweldige manier om van uw vakantie te genieten, omdat de wateren van de Ossiachersee kristalhelder zijn en de omgeving idyllisch is. Van Camping Kölbl zullen vakantiegangers die van de natuur houden een uitzonderlijke omgeving waarderen. Inderdaad, dit gebied is een wandelparadijs in Karinthië. Vlak achter de camping kunnen prachtige bospaden worden bereikt, waaronder de beroemde Alpe-Adria. In een idyllische omgeving tussen de bergen en het meer, kunt u de Kanzelbahn-kabelbaan nemen die rechtstreeks naar Gerlitzen Alpe leidt met zijn gevarieerde wandelpaden en een adembenemend uitzicht op de omgeving. Terwijl liefhebbers van loungen en zwemmen genieten van het meer en wandelaars wandelen, kunnen fietsliefhebbers genieten van geweldige fiets- en mountainbikeroutes. Fietsers zullen blij zijn te weten dat Karinthië de thuisbasis is van de Drauradweg, een van de weinige vijfsterrenfietsroutes in Europa. Huur een stacaravan in Oostenrijk voeten in het water Op Camping Kölbl kunnen vakantiegangers absoluut comfortabel kiezen dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf met z'n tweeën, met familie of vrienden, allemaal dicht bij het meer. In een stacaravan kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van kamers, een badkamer en een uitgeruste keuken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à Döbriach

Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 1/2
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 2/2
Ossiach

-

Karinthië
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 1/2
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

De Ossiacher See Camping Terrace ligt in Oostenrijk in de prachtige regio Karinthië. De uitzonderlijke ligging aan het meer en de groene terrassen nodigen vakantiegangers uit voor een onvergetelijk verblijf. Gezinsvakantie in Oostenrijk De Ossiacher See campingterras is de ideale vakantieplek om met zijn kinderen van een vakantie in Oostenrijk te genieten. Inderdaad, de verschillende faciliteiten en activiteiten die aan de jongsten worden aangeboden, zullen hen in staat stellen de vakantie van hun dromen door te brengen. De Camping Terrasse Ossiacher See geniet van ideale omstandigheden en een perfecte setting voor vele buiten- en natuuractiviteiten. Sportliefhebbers kunnen genieten van strandvolleybal, voetbal, tennis, tafeltennis, badminton en vele watersporten. Jongere kinderen zullen genieten van de speeltuinen op Camping Terrasse Ossiacher See. Inderdaad, verschillende speelplekken zijn voor hen beschikbaar en stellen hen in staat om zich als een gek te vermaken. Rodels, schommels en hutten op grasrijke grond zijn aanwezig, evenals een binnenspeeltuin voor de lol, zelfs bij slecht weer. Het meer dat grenst aan het campingterras Ossiacher See zal ook een geweldige plek zijn voor kinderplezier dankzij een vlak zandstrand waar ze kunnen spelen met hun schep en emmer. In het meerwater zullen kinderen de aanwezigheid van een glijbaan en een trampoline waarderen. Op het vasteland van de camping is ook een trampoline aanwezig. Tijdens de vakantie op Camping Terrasse Ossiacher See zullen kinderen genieten van hun eigen club, waar ze kunnen genieten van verschillende activiteiten met poppentheater, kampvuren, mini-disco, doe-het-zelf workshops en andere leuke activiteiten. Tieners kunnen hun eigen groepsactiviteiten oefenen en nieuwe vrienden maken. Actieve vakanties in Oostenrijk Camping Ossiacher See in het hart van Karinthië, de activiteiten die beschikbaar zijn voor vakantiegangers zijn talrijk. Waterskiën, surfen, zeilen, mountainbiken, wandelen, vissen, bezienswaardigheden en andere activiteiten laten u deze unieke regio van Oostenrijk ontdekken.

Zie de camping
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 3/3

Top#11

Ossiach

-

Karinthië
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Camping Parth is een familiecamping die u uitnodigt voor een vakantie rijk aan activiteiten en welzijn, allemaal in een uitzonderlijke omgeving aan de Ossiachersee in Oostenrijk. Kamperen aan de waterkant in Oostenrijk Degenen die dromen van een vakantie in Oostenrijk zullen in de ban zijn van de bevoorrechte locatie van Camping Parth. Gelegen aan het meer, kunt u met deze laatste een droomvakantie doorbrengen aan de rand van het water en genieten van alle geneugten die dat met zich meebrengt. Vakantiegangers zullen de indruk hebben in het Caribisch gebied te genieten van de prachtige zonsondergangen op het meer terwijl ze genieten van een heerlijke cocktail in de loungebar die aan de rand van het water ligt. Deze moderne wellness-oase ligt in een verhoogde omgeving, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen en de wateren van de meren. De Ossiachersee staat bekend om zijn kristalheldere water en de ongerepte natuur eromheen zal deze idyllische omgeving alleen maar aanvullen. Terwijl sommigen genieten van een bruiningssessie aan de rand van het water, zullen anderen genieten van verschillende activiteiten. Wellnessvakanties in Oostenrijk Het welzijn zal op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die op Camping Parth verblijven. Inderdaad, op deze camping aan het meer zullen ontspanningsliefhebbers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een wellnessruimte met verschillende diensten die onvergelijkbare ontspanning garanderen. Of het nu gaat om een bad in het warme water van een jacuzzi, een sauna of een moment in de hamam, vakantiegangers kunnen heerlijke momenten doorbrengen voor een gegarandeerd welzijn. Verschillende massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen worden ook aangeboden voor het plezier van vakantiegangers. Stacaravan aan de rand van een meer in Oostenrijk Op Camping Parth kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze nodigen u uit om een uitzonderlijk verblijf aan het water door te brengen met uw partner, familie of vrienden. Ze hebben slaapkamers, een woonkamer, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras.

Zie de camping
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 1/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 2/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 3/3
Steindorf aan het Ossiacher meer

-

Karinthië
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 1/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 2/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 3/3

Toegang meer Wifi

Camping Hoffmann ligt aan de rand van een meer in een uitzonderlijke hoek van de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. Camping met sauna aan het meer Wilt u ontspannen in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk? Camping Hoffmann is de ideale plek. Inderdaad, deze 4-sterrencamping nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de aanwezigheid in een afgesloten ruimte van welzijn. De moderne architectuur en zachte verlichting passen perfect in het meer en het zal mogelijk zijn om te genieten van de aanwezigheid van een Finse sauna en een organisch Sanarium. Hier worden kostbare materialen gebruikt zoals lokale lariks, natuursteen of een open haard waarvan het knetterende vuur een onvergelijkbare sfeer zal brengen. Vakantiegangers kunnen vanuit hun tent of accommodatie deelnemen aan dit prachtige wellnesscentrum met toegang tot het meer en genieten van hun vakantie in Oostenrijk. Huur een houten hut aan een meer in Oostenrijk Vakantiegangers die op Camping Hoffmann verblijven, kunnen genieten van absoluut comfort dankzij de lodges die te huur zijn. Deze moderne houten huizen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en hebben een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een mezzanine bed, twee badkamers met douche en toilet, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer met eethoek en overdekt terras met meubels. Alle gemakken van thuis in een moderne accommodatie aan het meer wachten op u op Camping Hoffmann. Vakantie in Oostenrijk aan het meer De vakantie belooft actief te zijn voor kampeerders die op Camping Hoffmann verblijven! Inderdaad, sinds deze 4-sterrencamping in Oostenrijk, is het mogelijk om te genieten van een gekozen locatie aan het meer om te genieten van verschillende wateractiviteiten. Degenen die willen kunnen gaan zeilen, surfen, duiken, stand-up paddle, wakeboarden, waterskiën of parasailen. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben en af te koelen in ondiep water terwijl liefhebbers van loungen zich zullen koesteren in een uitzonderlijke omgeving.

Zie de camping
Ideal Camping Lampele Karinthië - Ossiach visuel 1/1
Ossiach

-

Karinthië
Ideal Camping Lampele Karinthië - Ossiach visuel 1/1

Toegang meer Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

Ideal Camping Lampele ligt aan de Ossiachersee in Oostenrijk en nodigt uit tot een aangename vakantie met familie of vrienden. Kamperen in Oostenrijk voeten in het water De ideale camping Lampele is gelegen aan de Ossiachersee, vakantiegangers krijgen de gelegenheid om te genieten van de verschillende voordelen die dit met zich meebrengt. De geneugten van zwemmen zullen natuurlijk op het rendez-vous zijn en zullen jong en oud garanderen uitzonderlijke momenten door te brengen. Wat een genot om 's ochtends op te staan in een prachtige omgeving, ongelooflijke panoramische uitzichten te bewonderen en een duik te nemen in het kristalheldere water van het meer. Gedurende de dag zal het mediterrane klimaat vakantiegangers in staat stellen om van hun verblijf te genieten door afwisselend nietsdoen op de grote grasvlakte en aangenaam zwemmen af te wisselen. Kinderen zullen plezier hebben bij het duiken vanaf het ponton en de kleintjes zullen zelfs genieten van de aanwezigheid van een speeltuin met cabanas en glijbanen direct aan de rand van het water. De geneugten van zwemmen zullen ook op het rendez-vous zijn dankzij de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad, ideaal om te zwemmen en te ontspannen in de koelste uren en in alle weersomstandigheden. Op Ideal Camping Lampele zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om van hun verblijf te genieten. Een volleybalveld en pingpongtafels zijn beschikbaar. Kinderen zullen het opblaasbare kasteel en de trampoline waarderen. Direct vanaf de Ideal Camping Lampele kunnen fietsliefhebbers deelnemen aan een fietspad. Kamperen met kinderclub in Oostenrijk Tijdens hun vakantie op Ideal Camping Lampele krijgen kinderen de gelegenheid om leuke momenten door te brengen dankzij de aanwezigheid van een club die aan hen is gewijd. De laatste biedt hen veel activiteiten en leuke activiteiten. Buitenactiviteiten zijn waterskiën, opblaasbare sleepbananen, zeilen, surfen, minigolf, zomerrodelen en andere activiteiten die velen zullen verrukken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Döbriach

Camping Poglitsch Karinthië - Faak op het meer visuel 1/1
Faak op het meer

-

Karinthië
Camping Poglitsch Karinthië - Faak op het meer visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Op een camping zoals in een stacaravan, kunnen vakantiegangers een droomvakantie doorbrengen in Oostenrijk door te kiezen voor de Camping Poglitsch. De laatste bevindt zich in een uitzonderlijke omgeving tussen het meer en de bergen. Kamperen in Oostenrijk voeten in het water Wilt u een kampeervakantie in Oostenrijk aan het meer doorbrengen? Camping Poglitsch zal de ideale plek zijn. Inderdaad, deze familiecamping ligt aan het water aan de oevers van de Faker See en nodigt u uit om te genieten van de geneugten van zwemmen en ontspanning. Direct vanaf de Camping Poglitsch kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij een mooi strand waarop de amateurs van nietsdoen zoete momenten van rust kunnen waarderen. Tussen twee zonnebaden gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van het meer om heel speciale momenten te beleven. Gedurende deze tijd zullen de kinderen niet missen om plezier te hebben. Dankzij de ligging aan het meer van Camping Poglitsch kunnen degenen die willen windsurfen gaan. Familiecamping met kindergedeelte in Oostenrijk Op Camping Poglitsch kunnen kinderen elkaar ontmoeten en zich vermaken in een overdekte speeltuin voor hen. Deze binnenruimte is goed uitgerust en een breedbeeld-tv is beschikbaar met een breed scala aan films. Actieve vakanties in de bergen in Oostenrijk Tijdens hun verblijf op Camping Poglitsch zullen vakantiegangers genieten van de unieke natuurlijke omgeving die de rijkdom van de Karinthische regio maakt. Degenen die weer contact met de natuur willen maken, zijn meer dan welkom op Camping Poglitsch. Inderdaad, sinds de laatste is het mogelijk om onvergetelijke ervaringen te beleven in een uitzonderlijke omgeving, hetzij aan de top van de Julische Alpen, carnic of Gailtal. Het zal ook mogelijk zijn om de bergen Karawanken en Nockberge te bereiken. Zowel voor een gezinswandeling als voor een intense trektocht zullen vakantiegangers hun geluk vinden door op Camping Poglitsch te verblijven.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à Döbriach

Camping Prefelnig Hof Karinthië - Ossiach visuel 1/1
Ossiach

-

Karinthië
Camping Prefelnig Hof Karinthië - Ossiach visuel 1/1

Camping Prefelnig Hof bevindt zich in Ossiach, Oostenrijk. Deze camping op de boerderij nodigt het hele gezin uit voor een ontspannen vakantie in contact met de natuur. Glampingvakantie aan de waterkant in Oostenrijk Wilt u een glamping verblijf aan de waterkant in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk? Tot ziens op Camping Prefelnig Hof, die sinds de zomer van 2018 nieuwe glampinglodges aanbiedt. Voor een glamoureus kampeerverblijf zijn deze accommodaties absoluut perfect. De glampinglodges zijn ontworpen in de stijl van stacaravans en van massief hout en kijken uit op de forellenvijver. Elk van deze accommodaties is 33 m2 en heeft een klein terras om te genieten van aangename momenten. Door te kiezen voor een verblijf in een van deze glampinghutten, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een kleine, volledig uitgeruste keuken, een douche en een toilet. De slaapkamer is boven en heeft een panoramisch raam om direct vanuit het bed te genieten van een geweldig uitzicht. Voor een verblijf in koppel of gezin, in een moderne en gezellige sfeer, omringd door de natuur, gaat er niets boven een van de glampinglodges die worden voorgesteld door de Camping Prefelnig Hof. Kamperen op de boerderij in Oostenrijk Wilt u een verblijf in de natuur doorbrengen in contact met dieren? Camping Prefelnig Hof is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, kinderen en volwassenen zullen blij zijn om op de camping de aanwezigheid van een boerderij met koeien, kalveren en kippen te ontdekken. Een Haflinger-paard is ook aanwezig, evenals een Aziatisch minivarkensvlees en een dwerggeit. dit contact met dieren zal kinderen verrassen die de geneugten van werken op de boerderij kunnen ontdekken door de koeien te voeren, de stallen schoon te maken en de konijnen te voeren. Natuurvakanties in Oostenrijk Natuurliefhebbers kunnen genieten van een uitzonderlijke omgeving op Camping Prefelnig Hof. Voor mooie wandelingen is het mogelijk om deel te nemen aan familie-wandelpaden waardoor wandelaars kunnen genieten van een prachtig landschap met ontspanning. Vissen liefhebbers zullen blij zijn met de aanwezigheid van de forellenvijver direct op de camping.

Zie de camping
clique

U vindt hier 3 campings in Döbriach en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Döbriach geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Karinthië, ontdekt de campings in de omgeving van Döbriach, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Döbriach ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 1 4 sterren campings met Döbriach bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Döbriach.

Hier is de identiteitskaart van de 3 campings in Döbriach op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.




- 1 4-sterren campings,




- 2 campings met een zwembad,
- 2 campings aan een meer
- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Döbriach, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Döbriach in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Döbriach te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Döbriach of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Döbriach is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Döbriach : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Döbriach, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Karinthië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Döbriach gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Döbriach de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Döbriach, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Döbriach:

Camping Brunner am See
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Döbriach

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Döbriach wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Karinthië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Döbriach. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Karinthië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Döbriach.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Döbriach voor uw gezinsvakantie en Karinthië!