Een merk easyvoyage

Camping Ossiach : De gids 27 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Ossiach : De gids - 5 campings à comparer

Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 3/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Kölbl Karinthië - Ossiach visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Kölbl ligt aan de Ossiachersee in de Karinthische regio Oostenrijk en is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die willen genieten van de perfecte omgeving voor zowel ontspanning als activiteiten. Actieve vakantie aan het meer in Oostenrijk Vakantiegangers die op zoek zijn naar een actieve vakantie in Oostenrijk en een verscheidenheid aan activiteiten aan het meer, zullen de perfecte keuze maken tijdens hun verblijf op Camping Kölbl. De laatste nodigt u uit om te genieten van een toplocatie aan de Ossiachersee. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van alle geneugten van water, allemaal in een uitzonderlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de bergen. Vakantiegangers die genieten van buitenactiviteiten kunnen vanaf hun camping of stacaravan verschillende watersporten beoefenen. Een school op het terrein, diegenen die dat wensen, kunnen waterskiën. Zwemmen is ook een geweldige manier om van uw vakantie te genieten, omdat de wateren van de Ossiachersee kristalhelder zijn en de omgeving idyllisch is. Van Camping Kölbl zullen vakantiegangers die van de natuur houden een uitzonderlijke omgeving waarderen. Inderdaad, dit gebied is een wandelparadijs in Karinthië. Vlak achter de camping kunnen prachtige bospaden worden bereikt, waaronder de beroemde Alpe-Adria. In een idyllische omgeving tussen de bergen en het meer, kunt u de Kanzelbahn-kabelbaan nemen die rechtstreeks naar Gerlitzen Alpe leidt met zijn gevarieerde wandelpaden en een adembenemend uitzicht op de omgeving. Terwijl liefhebbers van loungen en zwemmen genieten van het meer en wandelaars wandelen, kunnen fietsliefhebbers genieten van geweldige fiets- en mountainbikeroutes. Fietsers zullen blij zijn te weten dat Karinthië de thuisbasis is van de Drauradweg, een van de weinige vijfsterrenfietsroutes in Europa. Huur een stacaravan in Oostenrijk voeten in het water Op Camping Kölbl kunnen vakantiegangers absoluut comfortabel kiezen dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf met z'n tweeën, met familie of vrienden, allemaal dicht bij het meer. In een stacaravan kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van kamers, een badkamer en een uitgeruste keuken.

Zie de camping
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 1/2
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 2/2
Ossiach

-

Karinthië
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 1/2
Camping Terrasse Ossiacher See Karinthië - Ossiach visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

De Ossiacher See Camping Terrace ligt in Oostenrijk in de prachtige regio Karinthië. De uitzonderlijke ligging aan het meer en de groene terrassen nodigen vakantiegangers uit voor een onvergetelijk verblijf. Gezinsvakantie in Oostenrijk De Ossiacher See campingterras is de ideale vakantieplek om met zijn kinderen van een vakantie in Oostenrijk te genieten. Inderdaad, de verschillende faciliteiten en activiteiten die aan de jongsten worden aangeboden, zullen hen in staat stellen de vakantie van hun dromen door te brengen. De Camping Terrasse Ossiacher See geniet van ideale omstandigheden en een perfecte setting voor vele buiten- en natuuractiviteiten. Sportliefhebbers kunnen genieten van strandvolleybal, voetbal, tennis, tafeltennis, badminton en vele watersporten. Jongere kinderen zullen genieten van de speeltuinen op Camping Terrasse Ossiacher See. Inderdaad, verschillende speelplekken zijn voor hen beschikbaar en stellen hen in staat om zich als een gek te vermaken. Rodels, schommels en hutten op grasrijke grond zijn aanwezig, evenals een binnenspeeltuin voor de lol, zelfs bij slecht weer. Het meer dat grenst aan het campingterras Ossiacher See zal ook een geweldige plek zijn voor kinderplezier dankzij een vlak zandstrand waar ze kunnen spelen met hun schep en emmer. In het meerwater zullen kinderen de aanwezigheid van een glijbaan en een trampoline waarderen. Op het vasteland van de camping is ook een trampoline aanwezig. Tijdens de vakantie op Camping Terrasse Ossiacher See zullen kinderen genieten van hun eigen club, waar ze kunnen genieten van verschillende activiteiten met poppentheater, kampvuren, mini-disco, doe-het-zelf workshops en andere leuke activiteiten. Tieners kunnen hun eigen groepsactiviteiten oefenen en nieuwe vrienden maken. Actieve vakanties in Oostenrijk Camping Ossiacher See in het hart van Karinthië, de activiteiten die beschikbaar zijn voor vakantiegangers zijn talrijk. Waterskiën, surfen, zeilen, mountainbiken, wandelen, vissen, bezienswaardigheden en andere activiteiten laten u deze unieke regio van Oostenrijk ontdekken.

Zie de camping
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 3/3
Ossiach

-

Karinthië
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 1/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 2/3
Camping Parth Karinthië - Ossiach visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Camping Parth is een familiecamping die u uitnodigt voor een vakantie rijk aan activiteiten en welzijn, allemaal in een uitzonderlijke omgeving aan de Ossiachersee in Oostenrijk. Kamperen aan de waterkant in Oostenrijk Degenen die dromen van een vakantie in Oostenrijk zullen in de ban zijn van de bevoorrechte locatie van Camping Parth. Gelegen aan het meer, kunt u met deze laatste een droomvakantie doorbrengen aan de rand van het water en genieten van alle geneugten die dat met zich meebrengt. Vakantiegangers zullen de indruk hebben in het Caribisch gebied te genieten van de prachtige zonsondergangen op het meer terwijl ze genieten van een heerlijke cocktail in de loungebar die aan de rand van het water ligt. Deze moderne wellness-oase ligt in een verhoogde omgeving, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen en de wateren van de meren. De Ossiachersee staat bekend om zijn kristalheldere water en de ongerepte natuur eromheen zal deze idyllische omgeving alleen maar aanvullen. Terwijl sommigen genieten van een bruiningssessie aan de rand van het water, zullen anderen genieten van verschillende activiteiten. Wellnessvakanties in Oostenrijk Het welzijn zal op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die op Camping Parth verblijven. Inderdaad, op deze camping aan het meer zullen ontspanningsliefhebbers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een wellnessruimte met verschillende diensten die onvergelijkbare ontspanning garanderen. Of het nu gaat om een bad in het warme water van een jacuzzi, een sauna of een moment in de hamam, vakantiegangers kunnen heerlijke momenten doorbrengen voor een gegarandeerd welzijn. Verschillende massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen worden ook aangeboden voor het plezier van vakantiegangers. Stacaravan aan de rand van een meer in Oostenrijk Op Camping Parth kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze nodigen u uit om een uitzonderlijk verblijf aan het water door te brengen met uw partner, familie of vrienden. Ze hebben slaapkamers, een woonkamer, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Ossiach

clique
Ideal Camping Lampele Karinthië - Ossiach visuel 1/1
Ossiach

-

Karinthië
Ideal Camping Lampele Karinthië - Ossiach visuel 1/1

Toegang meer Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

Ideal Camping Lampele ligt aan de Ossiachersee in Oostenrijk en nodigt uit tot een aangename vakantie met familie of vrienden. Kamperen in Oostenrijk voeten in het water De ideale camping Lampele is gelegen aan de Ossiachersee, vakantiegangers krijgen de gelegenheid om te genieten van de verschillende voordelen die dit met zich meebrengt. De geneugten van zwemmen zullen natuurlijk op het rendez-vous zijn en zullen jong en oud garanderen uitzonderlijke momenten door te brengen. Wat een genot om 's ochtends op te staan in een prachtige omgeving, ongelooflijke panoramische uitzichten te bewonderen en een duik te nemen in het kristalheldere water van het meer. Gedurende de dag zal het mediterrane klimaat vakantiegangers in staat stellen om van hun verblijf te genieten door afwisselend nietsdoen op de grote grasvlakte en aangenaam zwemmen af te wisselen. Kinderen zullen plezier hebben bij het duiken vanaf het ponton en de kleintjes zullen zelfs genieten van de aanwezigheid van een speeltuin met cabanas en glijbanen direct aan de rand van het water. De geneugten van zwemmen zullen ook op het rendez-vous zijn dankzij de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad, ideaal om te zwemmen en te ontspannen in de koelste uren en in alle weersomstandigheden. Op Ideal Camping Lampele zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om van hun verblijf te genieten. Een volleybalveld en pingpongtafels zijn beschikbaar. Kinderen zullen het opblaasbare kasteel en de trampoline waarderen. Direct vanaf de Ideal Camping Lampele kunnen fietsliefhebbers deelnemen aan een fietspad. Kamperen met kinderclub in Oostenrijk Tijdens hun vakantie op Ideal Camping Lampele krijgen kinderen de gelegenheid om leuke momenten door te brengen dankzij de aanwezigheid van een club die aan hen is gewijd. De laatste biedt hen veel activiteiten en leuke activiteiten. Buitenactiviteiten zijn waterskiën, opblaasbare sleepbananen, zeilen, surfen, minigolf, zomerrodelen en andere activiteiten die velen zullen verrukken.

Zie de camping
Camping Prefelnig Hof Karinthië - Ossiach visuel 1/1
Ossiach

-

Karinthië
Camping Prefelnig Hof Karinthië - Ossiach visuel 1/1

Camping Prefelnig Hof bevindt zich in Ossiach, Oostenrijk. Deze camping op de boerderij nodigt het hele gezin uit voor een ontspannen vakantie in contact met de natuur. Glampingvakantie aan de waterkant in Oostenrijk Wilt u een glamping verblijf aan de waterkant in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk? Tot ziens op Camping Prefelnig Hof, die sinds de zomer van 2018 nieuwe glampinglodges aanbiedt. Voor een glamoureus kampeerverblijf zijn deze accommodaties absoluut perfect. De glampinglodges zijn ontworpen in de stijl van stacaravans en van massief hout en kijken uit op de forellenvijver. Elk van deze accommodaties is 33 m2 en heeft een klein terras om te genieten van aangename momenten. Door te kiezen voor een verblijf in een van deze glampinghutten, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een kleine, volledig uitgeruste keuken, een douche en een toilet. De slaapkamer is boven en heeft een panoramisch raam om direct vanuit het bed te genieten van een geweldig uitzicht. Voor een verblijf in koppel of gezin, in een moderne en gezellige sfeer, omringd door de natuur, gaat er niets boven een van de glampinglodges die worden voorgesteld door de Camping Prefelnig Hof. Kamperen op de boerderij in Oostenrijk Wilt u een verblijf in de natuur doorbrengen in contact met dieren? Camping Prefelnig Hof is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, kinderen en volwassenen zullen blij zijn om op de camping de aanwezigheid van een boerderij met koeien, kalveren en kippen te ontdekken. Een Haflinger-paard is ook aanwezig, evenals een Aziatisch minivarkensvlees en een dwerggeit. dit contact met dieren zal kinderen verrassen die de geneugten van werken op de boerderij kunnen ontdekken door de koeien te voeren, de stallen schoon te maken en de konijnen te voeren. Natuurvakanties in Oostenrijk Natuurliefhebbers kunnen genieten van een uitzonderlijke omgeving op Camping Prefelnig Hof. Voor mooie wandelingen is het mogelijk om deel te nemen aan familie-wandelpaden waardoor wandelaars kunnen genieten van een prachtig landschap met ontspanning. Vissen liefhebbers zullen blij zijn met de aanwezigheid van de forellenvijver direct op de camping.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Ossiach

Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 1/2
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 2/2
Villach

-

Karinthië
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 1/2
Seecamping Berghof Karinthië - Villach visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Seecamping Berghof is een luxe familiecamping aan de Ossiacher See in Oostenrijk. actieve vakantie aan het meer in Oostenrijk Alle waterplezier wacht op de vakantiegangers die ervoor hebben gekozen in de Seecamping Berghof te blijven. Inderdaad, de bevoorrechte locatie van deze laatste aan het meer van Ossiach stelt diegenen in staat die verschillende activiteiten willen uitoefenen door bijvoorbeeld aan boord van een zeilboot te gaan of door een surfplank te lenen. De aanwezige zeilschool zal profiteren van de ervaring van ervaren schippers die hun kennis zullen delen. De geneugten van zwemmen en spelen zullen ook zeer aanwezig zijn, omdat de aangename temperatuur van het water ideaal is om zeer goede momenten door te brengen. De glijbaan zal kinderen verrassen die ook kunnen genieten van de aquajump, de klimstructuur, het opblaasbare volleybalveld of de Aqua Lily Pad, een kleed om op te blijven, te lopen of te lopen. op het water liggen. Al deze activiteiten en genoegens kunnen worden gedeeld met familie of vrienden in kristalhelder drinkwater. Huur een huis met sauna in Oostenrijk Vakantiegangers kunnen een vakantie in totale luxe doorbrengen door een van de houten huizen te kiezen die door de Seecamping Berghof worden voorgesteld. Deze uitzonderlijke accommodaties bieden alle gemakken van thuis, maar nodigen u uit om te genieten van onvergelijkbare luxe door vakantiegangers een privésauna te bieden. De laatste belooft geweldige momenten van ontspanning toegankelijk in onbeperkte. Stacaravan op het meer in Oostenrijk Wilt u het comfort van thuis aan het meer in Oostenrijk vinden? Afspraak in Seecamping Berghof die uitstekende stacaravans te huur aanbiedt. deze houten accommodaties hebben alle nodige voorzieningen om een droomvakantie met familie of vrienden door te brengen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Ossiach

Camping Poglitsch Karinthië - Faak op het meer visuel 1/1
Faak op het meer

-

Karinthië
Camping Poglitsch Karinthië - Faak op het meer visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Op een camping zoals in een stacaravan, kunnen vakantiegangers een droomvakantie doorbrengen in Oostenrijk door te kiezen voor de Camping Poglitsch. De laatste bevindt zich in een uitzonderlijke omgeving tussen het meer en de bergen. Kamperen in Oostenrijk voeten in het water Wilt u een kampeervakantie in Oostenrijk aan het meer doorbrengen? Camping Poglitsch zal de ideale plek zijn. Inderdaad, deze familiecamping ligt aan het water aan de oevers van de Faker See en nodigt u uit om te genieten van de geneugten van zwemmen en ontspanning. Direct vanaf de Camping Poglitsch kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij een mooi strand waarop de amateurs van nietsdoen zoete momenten van rust kunnen waarderen. Tussen twee zonnebaden gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van het meer om heel speciale momenten te beleven. Gedurende deze tijd zullen de kinderen niet missen om plezier te hebben. Dankzij de ligging aan het meer van Camping Poglitsch kunnen degenen die willen windsurfen gaan. Familiecamping met kindergedeelte in Oostenrijk Op Camping Poglitsch kunnen kinderen elkaar ontmoeten en zich vermaken in een overdekte speeltuin voor hen. Deze binnenruimte is goed uitgerust en een breedbeeld-tv is beschikbaar met een breed scala aan films. Actieve vakanties in de bergen in Oostenrijk Tijdens hun verblijf op Camping Poglitsch zullen vakantiegangers genieten van de unieke natuurlijke omgeving die de rijkdom van de Karinthische regio maakt. Degenen die weer contact met de natuur willen maken, zijn meer dan welkom op Camping Poglitsch. Inderdaad, sinds de laatste is het mogelijk om onvergetelijke ervaringen te beleven in een uitzonderlijke omgeving, hetzij aan de top van de Julische Alpen, carnic of Gailtal. Het zal ook mogelijk zijn om de bergen Karawanken en Nockberge te bereiken. Zowel voor een gezinswandeling als voor een intense trektocht zullen vakantiegangers hun geluk vinden door op Camping Poglitsch te verblijven.

Zie de camping
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 1/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 2/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 3/3
Steindorf aan het Ossiacher meer

-

Karinthië
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 1/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 2/3
Camping Hoffmann Karinthië - Steindorf aan het Ossiacher meer visuel 3/3

Toegang meer Wifi

Camping Hoffmann ligt aan de rand van een meer in een uitzonderlijke hoek van de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. Camping met sauna aan het meer Wilt u ontspannen in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk? Camping Hoffmann is de ideale plek. Inderdaad, deze 4-sterrencamping nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de aanwezigheid in een afgesloten ruimte van welzijn. De moderne architectuur en zachte verlichting passen perfect in het meer en het zal mogelijk zijn om te genieten van de aanwezigheid van een Finse sauna en een organisch Sanarium. Hier worden kostbare materialen gebruikt zoals lokale lariks, natuursteen of een open haard waarvan het knetterende vuur een onvergelijkbare sfeer zal brengen. Vakantiegangers kunnen vanuit hun tent of accommodatie deelnemen aan dit prachtige wellnesscentrum met toegang tot het meer en genieten van hun vakantie in Oostenrijk. Huur een houten hut aan een meer in Oostenrijk Vakantiegangers die op Camping Hoffmann verblijven, kunnen genieten van absoluut comfort dankzij de lodges die te huur zijn. Deze moderne houten huizen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en hebben een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een mezzanine bed, twee badkamers met douche en toilet, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer met eethoek en overdekt terras met meubels. Alle gemakken van thuis in een moderne accommodatie aan het meer wachten op u op Camping Hoffmann. Vakantie in Oostenrijk aan het meer De vakantie belooft actief te zijn voor kampeerders die op Camping Hoffmann verblijven! Inderdaad, sinds deze 4-sterrencamping in Oostenrijk, is het mogelijk om te genieten van een gekozen locatie aan het meer om te genieten van verschillende wateractiviteiten. Degenen die willen kunnen gaan zeilen, surfen, duiken, stand-up paddle, wakeboarden, waterskiën of parasailen. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben en af te koelen in ondiep water terwijl liefhebbers van loungen zich zullen koesteren in een uitzonderlijke omgeving.

Zie de camping
Camping Weisses Rössl Karinthië - Schiefling visuel 1/1
Schiefling

-

Karinthië
Camping Weisses Rössl Karinthië - Schiefling visuel 1/1

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Weisses Rössl nodigt u uit voor een droomvakantie aan de Wörthersee in de regio Karinthië in Oostenrijk. Vakantie aan de waterkant in Oostenrijk Er gaat niets boven een vakantie doorbrengen aan een meer in Oostenrijk om te genieten van de schoonheid van dit land. Door te verblijven op Camping Weisses Rössl kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan de Wörthersee. Inderdaad, het zoete water van dit prachtige meer zal direct toegankelijk zijn vanaf de camping. Een zonnig terras bevindt zich op het terrein en laat liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van een uitzonderlijk klimaat. Vlak naast de deur hebben vakantiegangers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een strandcafé dat u uitnodigt om comfortabel te settelen om te genieten van een drankje terwijl u geniet van het landschap. Vakantiegangers die bij hun hond willen blijven, zullen genieten van een van de meest gastvrije hondenbadplaatsen in de Wörtersee. De ongerepte natuur rondom Camping Weisses Rössl en de droomlocatie ten opzichte van het meer maken deze camping tot een unieke vakantiebestemming die onvergetelijke herinneringen belooft. Actieve vakanties in Karinthië Omdat Camping Weisses Rössl in de regio Karinthië in Oostenrijk ligt, kunnen vakantiegangers genieten van de unieke omgeving van Karinthië voor verschillende activiteiten. Er gaat niets boven het huren van een fiets om de omgeving te verkennen om te genieten van de natuur en de schoonheid van het landschap. Wandelaars kunnen ook deelnemen aan absoluut prachtige paden, terwijl anderen de bezienswaardigheden van de regio zullen bezoeken. Op de camping is een speeltuin met glijbaan beschikbaar voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Ondertussen kunnen sportliefhebbers genieten van een beachvolleybalveld. Verhuur van stacaravans in Oostenrijk aan een meer Er gaat niets boven het huren van een stacaravan aan het meer in Oostenrijk om een droomvakantie door te brengen. Camping Weisses Rössl biedt deze comfortabele accommodaties aan voor 5 personen met woonkamer, slaapkamers, ingerichte kitchenette, badkamer, apart toilet en overdekt terras.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Ossiach

Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 1/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 2/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 3/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 4/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 5/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 6/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 7/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 8/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 9/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 10/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 11/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 12/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 13/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 14/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 15/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 16/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 17/17
Feldkirchen

-

Karinthië
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 1/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 2/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 3/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 4/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 5/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 6/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 7/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 8/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 9/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 10/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 11/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 12/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 13/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 14/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 15/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 16/17
Maltschachersee Karinthië - Feldkirchen visuel 17/17

Toegang meer Zwembad

Camping Maltschachersee is een familiecamping, gelegen in het prachtige Karinthische merengebied. Sport, spel en zwemmen in het meer staan centraal bij het kamperen voor jong en

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Ossiach

Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 1/3
Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 2/3
Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 3/3

Top#11

Mojstrana

-

Boven-Carniola
Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 1/3
Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 2/3
Camping Kamne Boven-Carniola - Mojstrana visuel 3/3

Wifi

Camping Kamne ligt in Slovenië in de regio Opper-Carniola en biedt een ontspannen vakantie op het platteland. Activiteiten zijn talrijk en ontspanning zal ook op de afspraak zijn. Actieve natuurvakanties in Slovenië Als u op Camping Kamne verblijft, zullen vakantiegangers die van buitenactiviteiten genieten, graag een uitzonderlijk goed bewaard gebleven natuurlijke omgeving ontdekken. Deze camping op mensenmaat is ook perfect voor kampeerders die een rustig verblijf in de natuur willen. De nabijheid van de camping met het Triglav Nationaal Park biedt vakantiegangers de mogelijkheid om excursies te maken met familie, op de fiets of te voet. Meer ervaren bergbeklimmers zullen kunnen deelnemen aan veel meer veeleisende wandelingen. Het landschap rondom de camping bevat prachtige schatten van met gras begroeide weiden, uitzonderlijk uitzicht op de bergen, traditionele alpine architectuur en smakelijke zelfgemaakte gerechten. Tijdens hun verblijf zullen vakantiegangers deze hoek van het paradijs delen met een gevarieerde fauna. Tijdens hun vakantie op Camping Kamne worden rustzoekers overwonnen. In feite nodigt de bevoorrechte omgeving van Camping Kamne u uit om weg te zijn van het lawaai en de drukte van het dagelijkse leven. Door daar te blijven, kunnen vakantiegangers de rust en sereniteit ervaren die de natuur biedt. Huur een bungalow midden in de natuur in Slovenië Vakantiegangers kunnen voor het absolute comfort van Camping Kamne kiezen door een van de bungalows te huren die te huur zijn. Deze houten bungalows zijn perfect voor degenen die zich thuis willen voelen, willen genieten van een goed bed, koken ... Deze accommodaties hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Bij elke bungalow hoort een overdekt terras en kunt u zeer aangename momenten doorbrengen met genieten van het uitzicht en de frisse lucht.

Zie de camping
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 1/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 2/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 3/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 4/4

Top#12

Bos van Martuljek

-

Boven-Carniola
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 1/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 2/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 3/4
Camping Spik Boven-Carniola - Bos van Martuljek visuel 4/4

Zwembad Restaurant

Camping Spik is een familiecamping midden in het Sloveense bos. Vakantiegangers zullen kunnen genieten van vele activiteiten en infrastructuren die hen een droomvakantie zullen garanderen. Kamperen met zwembad in Slovenië De geneugten van zwemmen zullen aanwezig zijn op Camping Spik. De laatste biedt inderdaad aan zijn vakantiegangers om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig verwarmd binnenzwembad. De ideale temperatuur in dit zwembad is perfect om te ontspannen en plezier te hebben met familie of vrienden. Om de dag goed te beginnen en af te sluiten, gaat er niets boven een duik in het zwembad van Camping Spik. Wellnesscamping in Slovenië Camping Spik, vakantiegangers zullen er zeker van zijn dat ze een verblijf besteden aan welzijn. Inderdaad, deze camping heeft verschillende faciliteiten en ruimtes waar de amateurs van ontspanning plezier zullen hebben om zeer goede momenten door te brengen. Sauna's zijn aanwezig en hun warmte zorgt voor onvergelijkbare ontspanning en een zuivering van de intense huid. Er gaat niets boven een dag vol activiteiten dan ontspannen in een van de beschikbare sauna's. In het wellnesscentrum van Camping Spik worden ook verschillende therapieën voorgesteld om maximale ontspanning te bieden. Een ontspanningsruimte is aanwezig in een panoramische kamer met een adembenemend uitzicht op de bergen en de natuur. Familiecamping in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Spik krijgen vakantiegangers de gelegenheid om te genieten van enkele van de beschikbare faciliteiten voor hun plezier. Het hele gezin zal de aanwezigheid van een overdekte speeltuin waarderen, waar de kinderen veel plezier zullen hebben om plezier te hebben en zichzelf uit te geven terwijl ze nieuwe vrienden maken. Voor sportliefhebbers is er een beachvolleybalveld, een squashbaan en een badmintonveld. Dankzij de aanwezigheid van een restaurant kunt u genieten van goede maaltijden op Camping Spik.

Zie de camping
Camping Reichmann Karinthië - Keutschach aan het meer visuel 1/1
Keutschach aan het meer

-

Karinthië
Camping Reichmann Karinthië - Keutschach aan het meer visuel 1/1

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Reichmann ligt aan de rand van een meer in de regio Karinthië in Oostenrijk en is perfect voor een rustige en ontspannen vakantie. Natuur kamperen op het meer in Oostenrijk Vakantiegangers die een vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Reichmann. De laatste nodigt zijn kampeerders inderdaad uit om te genieten van een aangename omgeving aan het meer, waardoor degenen die willen genieten van het plezier van zwemmen in vers en verfrissend water, allemaal in een groene omgeving. . Vanaf hun camping of caravan kunnen vakantiegangers een prachtig kiezelstrand bereiken en afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen. Om de dag met tonus te beginnen, gaat er niets boven het inademen van frisse ochtendlucht en een duik in het water van het meer. Voor liefhebbers van ontspanning strekt zich een prachtig gazon uit rondom het meer en nodigt uit om te gaan liggen en ten volle van zijn vakantie te genieten. Deze bevoorrechte locatie op camping Reichmann aan het meer zal ook liefhebbers van vissen die een mooie plek vinden en genieten van de rustige omgeving, verrukken. Familiecamping aan een meer in Oostenrijk Het hele gezin is welkom op Camping Reichmann. Deze laatste biedt inderdaad jong en oud om te genieten van verschillende beschikbare apparatuur, zodat iedereen de vakantie kan doorbrengen die hij wil. Sportliefhebbers zullen de aanwezigheid van een voetbalveld, een beachvolleybalveld en een pingponggebied waarderen. De omliggende natuurlijke omgeving nodigt u uit om te genieten van prachtige wandelingen, daarom biedt Camping Reichmann fietsverhuur. Kamperen met restaurant in Oostenrijk Op Camping Reichmann kunnen vakantiegangers onder de tafel zitten en genieten van de aanwezigheid van een restaurant met heerlijke zelfgemaakte gerechten en gebak in de ochtend.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Ossiach

Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 1/3
Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 2/3
Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 3/3
Kranjska Gora

-

Boven-Carniola
Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 1/3
Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 2/3
Natura Eco Camp Boven-Carniola - Kranjska Gora visuel 3/3

Insolite

Natura Eco Camp is een familiecamping midden in de natuur in de prachtige regio Opper-Carniola in Slovenië. Deze camping nodigt u uit om een ware natuurbelevenis te beleven, aan de rand van diepe bossen. Natuur glamping vakanties in Slovenië Wilt u een glamoureuze en comfortabele kampeervakantie doorbrengen? Er gaat niets boven genieten van de glamping-accommodaties aangeboden door Natura Eco Camp. Dit laatste biedt zijn gasten de mogelijkheid om een uitzonderlijke vakantie door te brengen in een accommodatie die zowel uitnodigt om te genieten van het plezier van kamperen als van het comfort van thuis. De safaritenten zijn smaakvol ingericht en voorzien van een unieke romantische vakantie in de prachtige Sloveense natuur. Dankzij de door Natura Eco Camp voorgestelde safaritent kunnen vakantiegangers een avontuurlijke ziel ontdekken en een onvergetelijk verblijf doorbrengen. Ongewone vakanties in Slovenië Er gaat niets boven een verblijf in de bomen in Slovenië om gegarandeerd een onvergetelijke vakantie door te brengen. Natura Eco Camp biedt een van zijn boomtenten aan voor een ongewoon verblijf in Slovenië. Deze druppelvormige tent helpt je de ziel van je kind te vinden en herinneringen op te vullen. Actieve natuurvakanties in Slovenië Het Natura Eco Camp ligt in een uitzonderlijk rijke natuurlijke omgeving, vakantiegangers hebben toegang tot vele buitenactiviteiten. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen wandelen over meer dan 100 km wandelpaden. Een breed scala aan paden zorgt voor gemakkelijk wandelen voor kinderen en gezinnen, evenals meer serieuze bergwandelingen. Tijdens hun wandelingen kunnen wandelaars prachtige alpine valleien en adembenemende panoramische punten bewonderen. Fietsliefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste Sloveense fietspaden die Ratece en Kranjska Gora verbinden via Gozd Martuljek en Mojstrana. Dit prachtige fietspad is bijna volledig geïsoleerd van autoverkeer en geschikt voor kinderen. Het zal ook mogelijk zijn om buiten de kaders te denken en te mountainbiken in een unieke omgeving.

Zie de camping
Camping Perun Lipce Boven-Carniola - Bled Dobrava visuel 1/2
Camping Perun Lipce Boven-Carniola - Bled Dobrava visuel 2/2
Bled Dobrava

-

Boven-Carniola
Camping Perun Lipce Boven-Carniola - Bled Dobrava visuel 1/2
Camping Perun Lipce Boven-Carniola - Bled Dobrava visuel 2/2

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Perun Lipce ligt in de prachtige regio Opper-Carniola in Slovenië, in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving aan de voet van de bergen. Kamperen aan de waterkant in Slovenië Camping Perun Lipce ligt aan de rand van het stuwmeer aan de rivier de Sava en biedt zijn gasten een zeer aangename omgeving. Veel activiteiten zullen toegankelijk zijn via de omliggende natuurlijke omgeving. De bergen liggen niet ver van de camping, net als het prachtige Triglav Nationaal Park. Camping Perun Lipce ligt op een grote weide en nodigt vakantiegangers uit om zich te vestigen op een van de 50 percelen die beschikbaar worden gesteld met elektriciteit. Drinkwater is ook beschikbaar en kampeerders kunnen hun kleding wassen en drogen. De camping ligt aan de rand van het water, vakantiegangers krijgen de kans om te zwemmen en vissen in een betoverende omgeving. Er worden boottochten georganiseerd en het is zelfs mogelijk om kajaks en kano's te huren. Ontdek Slovenië tijdens het kamperen Vanaf camping Perun Lipce kunnen vakantiegangers buitengewone natuurgebieden ontdekken. De camping ligt aan de voet van het Karavanke-gebergte en in de buurt van de Julische Alpen, natuurliefhebbers zullen de mogelijkheden voor wandelen en bergbeklimmen niet missen. Veel fietspaden zijn ook vlakbij. Om anders de betoverende omgeving van deze regio van Slovenië te ontdekken, krijgen vakantiegangers op verzoek de gelegenheid om de helikopter te nemen en te genieten van uitzonderlijke rondvluchten. Hondenkamperen in Slovenië Onze viervoeters zijn van harte welkom op Camping Perun Lipce. Dit laatste biedt vakantiegangers eigenlijk een aangename vakantie met hun dieren die het buitenleven en de natuur zullen waarderen. Er zijn veel wandelgebieden rond de camping en ze kunnen ook genieten van een verfrissende duik in het meer.

Zie de camping
clique

U vindt hier 5 campings in Ossiach en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Ossiach geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Karinthië, ontdekt de campings in de omgeving van Ossiach, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Ossiach ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 1 4 sterren campings met Ossiach bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Ossiach.

Hier is de identiteitskaart van de 5 campings in Ossiach op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.




- 1 4-sterren campings,




- 1 campings met een zwembad,
- 4 campings aan een meer
- 4 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Ossiach, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Ossiach in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Ossiach te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Ossiach of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Ossiach is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Ossiach : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Ossiach, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Karinthië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Ossiach gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Ossiach de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Ossiach, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Ossiach:

Camping Terrasse Ossiacher See
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Ossiach

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Ossiach wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Karinthië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Ossiach. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Karinthië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Ossiach.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Ossiach voor uw gezinsvakantie en Karinthië!