Camping A L'eau Vive

A L'eau Vive Lotharingen - Xonrupt-Longemer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 13.7 km ),

    Meer Blanc ( 13.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping A L'eau Vive op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 54


Know-All-About-Camping

De camping-caravaneige "A l'eau vive" ligt in het hart van het natuurpark Ballons des Vosges in de vallei van de meren. U verblijft een paar kilometer van Gérardmer, op 500 m van het strand van Lake Longemer in een rustige en groene omgeving langs een beek het hele jaar door.

37 standplaatsen van 70 tot 100 m² wachten op tent, caravan of camper. U kiest tussen zon en halfschaduw en met of zonder elektriciteit.

De accommodatie biedt 3 soorten accommodatie: caravan, stacaravan en chalet. De eerste biedt plaats aan maximaal 4 vakantiegangers met een kitchenette, een woonkamer met een slaapbank, een slaapkamer, een toilet en een overdekt terras. De stacaravans zijn 24 m² groot met 2 slaapkamers, een doucheruimte, toiletten en een tuin met houten terras en barbecue. De chalets zijn ontworpen voor koppels die een badkamer, toilet en een buitenruimte hebben.

Ter plaatse kunt u verbinding maken met de wifi, genieten van het ijs, tanken in de kleine supermarkt, brood en gebak kopen en in de zomer is de snack open.

Er is een speeltuin voor kinderen en sporters hebben een pingpongtafel en een bowlingbaan. In de winter kunt u sneeuwschoenen huren en in alle seizoenen vertrekken mountainbiketochten vanaf de camping.

Bij het meer van Longemer, op 500 m, kunt u genieten van zwemmen, windsurfen, waterfietsen en vissen. Iets verder heeft Gérardmer Lake verschillende bewaakte zwemplekken en heeft een zwembad, een ijsbaan, een bowlingbaan, een avonturenpark. U kunt ook tennissen, squashen en paardrijden. Het centrum van Gerardmer is ook een plek om lokale producenten te ontmoeten. In de winter zijn de skigebieden van La Bresse en Moselaine gemakkelijk bereikbaar voor dagen skiën.

Campings in de buurt

Populairste steden