Camping La Vologne

La Vologne Lotharingen - Xonrupt-Longemer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 13.7 km ),

    Meer Blanc ( 13.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Vologne op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 100


Know-All-About-Camping

Camping La Vologne vindt plaats op 750 m boven zeeniveau in de vallei van de Vogezen tussen Longemer (500 m) en Retournemer. Je wordt geïnstalleerd in een rustige groene omgeving met de Vogezen-ballonnen als buren.

Honderd staanplaatsen wachten op u om uw tent, caravan of camper in de schaduw en in de zon te installeren. U zult de rivier Vologne waarderen die het kamp doorkruist en een prachtig landelijk aspect aan uw omgeving geeft.

Chalets, Canadese tenten en een appartement zijn te huur. De chalets hebben 2 slaapkamers, een woonkamer, een doucheruimte, een apart toilet en een keuken voor maximaal 5 personen. De tenten staan op houten vloeren en bieden plaats aan 2 tot 4 vakantiegangers met een woonkamer en een uitgeruste keuken. Het gemeubileerde appartement is ideaal voor maximaal 8 personen, omdat het alle faciliteiten heeft voor een comfortabel verblijf. Uiteraard heeft elke verhuur een buitenruimte om te genieten van de zon van de Vogezen.

Ter plaatse worden verschillende diensten aangeboden: supermarkt met brood en gebak, wasserette, verkoop van drankjes en ijs, documentatie, enz.

Kinderen zullen genieten van een buitenspeeltuin en iedereen kan zich vermaken in de speelkamer met tafelvoetbal en bordspellen. Atleten ontmoeten elkaar aan de pingpongtafels en de bowlingbaan voor geïmproviseerde toernooien.

Een 5 minuten lopen Lake Longemer zal ideaal zijn om te zwemmen en fietsen. In de omgeving kunt u de hoogte nemen om de weg van de ruggen over te steken en de panorama's te bewonderen. Gérardmer en het beroemde meer liggen op een paar kilometer afstand en hebben prachtige infrastructuren om de toeristen die u zult zijn te bezetten.

Campings in de buurt

Populairste steden