Een merk easyvoyage

Camping Bel Sito

Bel Sito Laag-Normandië - BAUBIGNY visuel 1/2
Bel Sito Laag-Normandië - BAUBIGNY visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bel Sito op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 85

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

De camping Bel Sito is gemaakt voor liefhebbers van open ruimtes en beslaat 6 hectare met ruime plaatsen, waarvan de meeste uitzicht hebben op de zee en / of de duinen van Baubigny. Het ligt op 900 m van het strand tussen Pieux en Barneville-Carteret op het schiereiland Cotentin. De Normandische kust heeft geen geheimen voor u na een verblijf hier.

61 plaatsen wachten op uw tent, caravan of camper voor een verblijf terug naar de basis. Filosofie is hier "terug naar de traditionele waarden van eenvoud en gezelligheid, essentiële waarden voor mensen die van het buitenleven houden".

In het huren van huisjes verwelkomen maximaal 5 vakantiegangers. Ze zijn volledig uitgerust en bieden een groot terras om te genieten van zonsondergangen en sterrenavonden (vooral indrukwekkend hier). U zult genieten van het panoramische uitzicht vanaf uw perceel op de duinen, de zee en de zonsondergang.

Het adres biedt geen entertainment om te genieten van de rust en de natuur, hier heerst contemplatie als minnares van de ceremonie, vooral 's nachts. Service level eigenaren bieden wi-fi, sanitaire normen 4 sterren, wasserette, een brood en een supermarkt in het hoogseizoen.

In de omgeving kan het personeel u een veelheid aan kwaliteitswinkels tonen: markten, restaurants, delicatessenzaken, lokale producten. Fijnproevers worden overwonnen.

Op het terrein kunt u voor de dag zorgen dankzij de pingpongtafel en de visvijver. Het strand Baubigny is te voet bereikbaar en prachtige wandelingen, zandkastelen, zwemmen en ontspanning staan op het programma.

Een beetje verder ga je naar de aanval van de Angelsaksische eilanden, om de stad van de zee te ontdekken, loop je de invasiestranden en beklim je de Mont-Saint-Michel.

Campings in de buurt

Populairste steden