Een merk easyvoyage

Camping Orne : De gids 15 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Orne : De gids - 15 campings à comparer

Le Clos Normand Laag-Normandië - Couterne visuel 1/1
Couterne

-

Laag-Normandië
Le Clos Normand Laag-Normandië - Couterne visuel 1/1

Wifi Animaties

De camping Clos Normand is gelegen in Laag-Normandië in de buurt van de Chemin des Templiers, in een groen park. De hele familie zal in staat zijn om een uitstekend verblijf door te brengen en te genieten van een zeer vredige natuurlijke rust in het hart van het Normandische platteland. Mooie nissen van groen wachten op tent, caravan of camper in de buurt van het sanitair voor een comfortabel verblijf. Het etablissement heeft stacaravans als u de huur kiest. Je kunt er tot 4 blijven met een mooie uitrusting. Voor vermaak hebben vakantiegangers verschillende faciliteiten tot hun beschikking op de camping Clos Normand. Het is mogelijk om ping-pong en tafelvoetbal te spelen, evenals jeu de boules-spellen op de aanwezige kommen. De speeltuin die beschikbaar is voor kinderen zal hen verrassen met glijbanen en schommels. Rond de camping zijn ook enkele activiteiten beschikbaar. Het zal mogelijk zijn om, met een gids of niet, de rijke en gevarieerde natuur te verkennen die de charme van het bos Andaines maakt. De heidevelden, puinhopen, rotsachtige hellingen en rivieren nodigen uit om gecharmeerd te zijn. De bron van Chaude-Fontaine en de grot van de fee Gisele wachten ook om te worden bezocht. In de buurt van de camping le Clos Normand bevindt zich een recreatie-station waar golf, mini-golf en jeu de boules kunnen worden beoefend. Zwemmers zullen genieten van het zwembad, terwijl sportliefhebbers gaan wandelen, fitnessparcours, mountainbiken, fietsen of boomklimmen. Het zal ook mogelijk zijn om te gaan paardrijden en vissen. In de omgeving zijn sommige sites te bezoeken voor de amateurs van toerisme. Het zal mogelijk zijn om de toren van Bonvouloir te ontdekken, die deel uitmaakte van een vijftiende-eeuws landhuis. De middeleeuwse stad Domfront opent zijn deuren, evenals het kuuroord Bagnoles de l'Orne op 3 km.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte en Orne

clique
Les Charmilles Laag-Normandië - Essay visuel 1/1
Essay

-

Laag-Normandië
Les Charmilles Laag-Normandië - Essay visuel 1/1

Wifi

De camping Les Charmilles ligt in het hart van het departement Orne in Normandië, een paar kilometer ten noorden van Alençon. In de omgeving vindt u rivier, bos, Greenway en recreatiebasis voor een vakantie op het platteland met de natuur als perspectief. Het etablissement heeft 24 plaatsen met een minimale oppervlakte van 100 m² met gras, heggen voor groentescheiding, elektrische aansluitingen, afwateringsgebied en opritten met grind. Breng uw vakantie door in tent, caravan of camper. Verschillende stacaravans zijn te huur. Ze zijn uitgerust met een kitchenette met koelkast, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en servies, een doucheruimte met apart toilet voor sommige, een of meer kamers, afhankelijk van de gewenste grootte. Wat er ook gebeurt, er is een privé buitenruimte voor u om buiten te dineren. Op het terrein zal de bowlingbaan de ontmoetingsplaats zijn voor momenten van gezelligheid. Het land ligt op 400 m van het centrum van het dorp Essay met verschillende winkels, zoals een postkantoor, een bakkerij, een bar-tabac In de directe omgeving van de afleidingen zijn aanwezig als karting, gemarkeerde wandelen, een rally-cross circuit, een manege, de rivier. De stad Alençon ligt op 20 minuten afstand en biedt een mooi Normandisch erfgoed en musea. De eerste stranden zijn bereikbaar in 1 uur en vertrekken voor de dag om de Mont-Saint-Michel te ontdekken (om 2:30).

Zie de camping
Camping de la Fouquerie Laag-Normandië - Flers visuel 1/1
Flers

-

Laag-Normandië
Camping de la Fouquerie Laag-Normandië - Flers visuel 1/1

Wifi

De camping Fouquerie is gelegen in de stad Flers in de Orne aan de poort van de regio Suisse Normande. Het heeft het label "Normandy Tourism Quality", "Quality Camping" en "Home Bike" en biedt een rustig verblijf op 2 stappen van de stad en zijn voorzieningen. Grote plaatsen van 80 tot 350 m² zorgen ervoor dat u uw tent, caravan of camper met hagen kunt installeren om u van de buurt te isoleren. Een toiletgebouw met kinderkamer bevindt zich in het hart, zodat iedereen in de buurt is en er een afvoerruimte is voor de camper. U zult genieten van het groen van 15 april tot 15 oktober. Het hele jaar door zijn stacaravans te huur. Ze hebben een oppervlakte van 27 m² (32 m² voor de mobilhome PMR) en hebben 2 slaapkamers en een slaapbank voor maximaal 6 vakantiegangers. Elke kamer heeft een terras met tuinmeubelen en parasol om van het buitenleven te genieten. U kunt licht reizen omdat de lakens worden verhuurd als u dat wenst. Voor uw welzijn biedt het etablissement een aanbetaling van brood en gebak (reservering de dag ervoor), een kiosk om te schuilen in geval van grillig weer), selectief sorteren, wifi-kiosken, een barbecue om te delen en de lening van fiets. Het land Flers is een oase van groen waar groen toerisme in de schijnwerpers staat. Veel gemarkeerde wandelingen worden voorgesteld om de omgeving te voet of met de fiets te ontdekken. De regio is geschikt voor zowel atleten als contemplatieven. Het park van het kasteel biedt wandelingen langs de vijvers, vissen, entertainment in juli en augustus (shows). Mis het moeras van Grand-Hazé niet om een rijke flora en fauna te observeren.

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete en Orne

Le Pressoir Laag-Normandië - Gacé visuel 1/1
Gacé

-

Laag-Normandië
Le Pressoir Laag-Normandië - Gacé visuel 1/1

Wifi

De camping Le Pressoir ligt in de gemeente Gacé in de vallei Auge en Merleralt, die de impressionistische schilders heeft beïnvloed. Hier staan rustige verblijven op de agenda. Het adres heeft 28 grasvelden en omgeven door heggen van boogschutters om in volledige privacy van uw verblijf te genieten. Tenten, caravans en campers zijn welkom met de mogelijkheid om aan te sluiten op de elektrische terminals. Een afvoergebied is voorzien voor afvalwater van campers. Een paar minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp met alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten, bakker, etc. Ter plaatse zal een welkom u informeren over activiteiten in de buurt, vindt u een vriezer voor uw ijsbroden en toegang tot internet. De kinderen zorgen voor hen dankzij de gehomologeerde speeltuin die voor hen is gereserveerd. Op 600 m wacht het gemeenschappelijke zwembad op u met zijn buitenzwembad en kinderbad. U zult de zonneschijn waarderen. De stad heeft ook veel sportfaciliteiten die u kunt gebruiken met familie of vrienden. De regio staat bekend om zijn landelijke landschappen die uitnodigen om te wandelen en na te denken. Neem de sleutel van de velden en ontdek de lokale flora en fauna op een van de gemarkeerde paden die beginnen op de camping. Je trekt je sneakers aan of zet je fiets aan om je aan te sluiten bij rivier en bos. Musea, tuinen, boerderijen, historische monumenten zijn evenveel excursies als mooie dagen in perspectief.

Zie de camping
Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 1/2
Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 2/2
Le Mêle-sur-Sarthe

-

Laag-Normandië
Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 1/2
Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 2/2

Toegang rivier Toegang meer Wifi

Camping La Prairie is een oase van groen op het Normandische platteland tussen de rivier de Sarthe en het recreatiepark Lake Pays de Mêlois. Je verblijft in de gemeente Mêle sur Sarthe tussen de stad Alençon en het regionale park van Perche. Het etablissement heeft 100 plaatsen verdeeld in percelen van 100 m² met bomen, heggen, elektrische aansluitingen en afvoerpunt voor campers. Tenten en caravans zijn welkom op de uitgestrekte grassen. Voor de verhuur van lichte vrijetijdswoningen worden voorgesteld, deze zijn comfortabel geschikt voor families of groepen vrienden tot 6 vakantiegangers. Op het terrein vindt u een toiletgebouw, wifi-internettoegang en een supermarkt met producten uit de regio. Het centrum van het dorp ligt op 300 m en heeft veel winkels, zoals een postkantoor, restaurants, een bakker, een slager en een supermarkt. Aan de ene kant de Sarthe, aan de andere kant het meer en de andere weiden, het is een rustige en natuurlijke omgeving die op u wacht voor een verblijf van ontspanning en amusement. Het recreatiecentrum biedt een groot strand om te zwemmen, een mini-golf, waterfietsverhuur, de mogelijkheid om te vissen en de praktijk van flyboard voor de amateurs van sensaties. Dicht bij een manege biedt ritten te paard en pony, een tennisclub heeft verschillende terreinen en de gemeenschappelijke tuin kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Snelheidsliefhebbers gaan naar karting en krijgers spelen paintball.

Zie de camping

Die meistgesuchten Themen en Orne

La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 1/2
La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 2/2
Saint-Bômer-les-Forges

-

Laag-Normandië
La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 1/2
La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 2/2

Restaurant

De Nocherie is niet alleen een camping. Hoewel het klassieke accommodatie-oplossingen biedt, maar het ligt ook aan de voet van een landhuis met een prachtig park en prachtige huisjes om het Normandische bocage in een idyllische omgeving te ontdekken. Een enorme weide met dik gras wacht op tent, caravan of camper. U zult de vele bomen waarderen die prachtige parasols en grenzen zullen vormen. Je staat 's ochtends op met uitzicht op het landhuis en de omliggende natuur. De verandering van omgeving is verzekerd. Stacaravans zijn te huur. Je hebt de keuze tussen verschillende maten maar evenveel comfort. Het etablissement maakt ook kamers en gites ingericht met 2 oren. Ter plaatse wordt een hostel geopend, u profiteert van de 30 jaar ervaring van de eigenaars die u de menu's naar keuze laten proeven. Kinderen zullen genieten van spelen in de natuur, bovendien is er een speeltuin voor hen gereserveerd. In de omgeving zijn er veel activiteiten: het aardewerkmuseum, het middeleeuwse stadje Domfront, een skelter, de boerderij van de Michaudière en zijn trekpaarden, de miniatuurtreinen van Clecy, koetsritten en een paardenkoets. Greenway voor prachtig wandelen te voet of met de fiets. Ga naar het pretpark Ange Michel voor sensatiezoekers. U blijft op gelijke afstand van de beroemde Mont-Saint-Michel en de stad Caen, 85 km, wat ideale bestemmingen zijn om een dag door te brengen met familie of vrienden.

Zie de camping
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 1/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 2/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 3/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 4/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 5/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 6/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 7/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 8/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 9/9
Moulicent

-

Laag-Normandië
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 1/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 2/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 3/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 4/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 5/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 6/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 7/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 8/9
Château de la Grande Noë Laag-Normandië - Moulicent visuel 9/9

Insolite Cabane

Op 1:30 van Parijs, in het regionale natuurpark van Perche, wachten we op u in de Great Noë, ons familie-erfgoed voor meer dan 600 jaar. Uitzonderlijke plaats, op een veld van 135 hectare, omringt de biologische boerderij het kasteel, het park en de tuinen. Je zult rust, natuur en ontspanning proeven. Van 4 tot 16 m hoog, er is voor elk wat wils: familiehut nabij de boerderij en zijn kleine dieren, romantische hut in het hart van het kasteelpark, of voor de meest talrijke, de "Chene Fou" op 3 niveaus met 2 hutten en panoramisch

Zie de camping
clique

Er zijn 15 campings en Orne. De gemiddelde prijs van een stacaravan is NaN euro in het laagseizoen. In het hoogseizoen, tel NaN€ voor een verblijf van een week en Orne. Om de prijzen te kunnen vergelijken, weet dat een verblijf op een camping en Orne NaN€ in Juli en Augustus.
Wat betreft het type campings vindt u Voorafgaand aan de camping Orne, er zijn 1 4-sterren campings, 2 3-sterren campings.

Tot de populairste campings behoren de campings met een waterpark zijn de inrichtingen en Orne die het snelst zullen vullen.

Hier zijn ook de gemiddelde prijzen van het verblijf op de camping en Orne per categorie van de camping (voor de verhuur van een stacaravan of bungalow):
- NaN€ is de gemiddelde prijs voor alle campings samen.
- NaN€ voor een 5-sterrencamping
- NaN€ voor een 4-sterrencamping
- NaN€ voor een 3-sterren camping
-NaN€ voor een 2-sterrencamping

Het zal nodig zijn om te tellen NaN€ tijdens de zomer om te genieten van een stacaravan in de buurt van het strand..

Vergelijk de prijzen van de campings en Orne om de goedkoopste stacaravan te vinden met de Toocamp vergelijking. Profiteer van alle campingvideo's die onze teams hebben opgenomen en Orne en en Laag-Normandië voor een voorproefje van de vakantie.

Om efficiënt te zoeken naar uw volgende camping en Orne, vergelijk de verhuur van stacaravans en accommodaties met behulp van filters (zwembad, waterpark, meer of rivier...).

Promoties op de camping Orne en last-minute aanbiedingen en Orne.

Alle goede kampeertips en Orne staan op Toocamp die het hele jaar door op het web scant en u in staat stelt het hele jaar door kortingen en een goede campingpromotie te vinden. .

Om op de hoogte te blijven van de eerste goede aanbiedingen, de promoties van de camping en Orne en de last-minute aanbiedingen, stelt u een vakantiealarm op maat in. De beste manier om te sparen voor een stacaravanvakantie in Orne is door de prijs van uw camping te vergelijken!

Sehr beliebte Reiseziele en Orne