Een merk easyvoyage

49 Campingplätze zum Vergleichen

> Lire +

Der derzeit beste Campingplatz in Ouistreham

Le Golf - Laag-Normandië - Dives-sur-Mer - 504€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 504 /week

Dives-sur-Mer Camping Le Golf
Les Ammonites - Laag-Normandië - Auberville - 415€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 415 /week

Auberville Camping Les Ammonites

- 2 campings à comparer

Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 1/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 2/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 3/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 4/4
Ouistreham

-

Laag-Normandië
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 1/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 2/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 3/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 4/4

Wifi Animaties

Camping Riva Bella ligt aan de bloemrijke kant van Normandië, waar natuurliefhebbers zullen genieten. Het ligt in het hart van een volledig ongerept natuurgebied. Het ligt op 1 km van de zee en zijn prachtige stranden en op slechts 200 meter van de rivier. De camping ligt in Ouistreham, in de buurt van Caen en aan boord van Groot-Brittannië, in het hart van een erkende badplaats. Op het programma, zwemmen en zonnebaden op het twee kilometer lange zandstrand, wateractiviteiten, een manege, een minigolfcircuit, wandelingen in de haven om het landschap op te snuiven en de vuurtoren van 1905 te bewonderen. camping heeft directe toegang tot het fietspad dat deel uitmaakt van de beroemde Francette-fiets, de beroemde fietsroute door Normandië, Pays de la Loire en Poitou Charente. Vanaf de camping kan men naar de ontdekking van de invasiestranden gaan om te genieten van de geschiedenis van de regio, een waar openluchtmuseum. De camping heeft veel plaatsen voor caravans en plaatsen voor campers. We vinden de sites Grand Confort, met elektriciteit, aankomst en evacuatie van water, op een perceel van 100 m2 afgebakend en schaduwrijk. De groothoeklocatie is breder en ideaal voor een grote installatie of een stage van zeer korte duur. De Authentik-plaatsen zijn ideaal om in de natuur te zijn met de tent, met familie of verliefd. Veel vakantiehuisjes zijn ook beschikbaar, 800 meter van de zee.Er zijn huisjes die van alle comfort zijn voorzien en Bengalodges, kleine huisjes die traditionele kampeermogelijkheden en comfort kunnen combineren. De activiteiten op de camping zijn talrijk, de camping heeft inderdaad een tennisbaan en veel jeu de boules en manege. Het biedt ook een fietsverhuurservice om prachtige wandelingen te maken. De kinderen worden niet weggelaten omdat ze niet zullen missen om te genieten van de twee speeltuinen gewijd aan piraten, een voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud en een andere voor kinderen van 4 tot 12

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Ouistreham

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Ouistreham

clique

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Ouistreham

Oasis Camping Laag-Normandië - Leeuw-sur-Mer visuel 1/1
Leeuw-sur-Mer

-

Laag-Normandië
Oasis Camping Laag-Normandië - Leeuw-sur-Mer visuel 1/1

Toegang zee Wifi

De camping Oasis ligt aan zee aan de kust van Nacre tussen de steden Ouistreham en Courseulles ten noorden van Caen. De nabijheid van de kust is een uitnodiging voor fietstocht waarbij voeten in het water voor meer dan 6 km in een rustige omgeving. Twee grote lanen met de zee en het strand in het zicht worden begrensd door grasvelden afgebakend door plantaardige hagen. Kom in tent, caravan of camper voor een rustig verblijf in het midden van het groen met alle comfort: elektriciteit, water, sanitair en afvoer. In verhuur biedt het etablissement 2 soorten accommodatie: stacaravans of tenten Coco-sweet. De eerste biedt plaats aan maximaal 6 vakantiegangers in 2 slaapkamers, een woonkamer met tv, een keuken, een badkamer met apart toilet. De houten terrassen zijn de echte troeven van deze verhuur. De Coco-zoete tenten zijn gezellige kleine nesten met een slaapkamer, een woonkamer met een slaapbank, een kitchenette en een overdekt terras. Op het terrein vindt u elke dag wifi en seizoensgebonden fruit- en groentetafels en afhaalmaaltijden. Elke week stopt een pizzawagen op de camping. Op 5 minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp met meerdere winkels en kwaliteitsrestaurants en markten waar u lokale producten en verse producten uit de zee kunt kopen. Indien nodig wordt de stad Caen bediend door bus in 20 minuten. Kinderen zorgen voor de speeltuin, pingpongtafels, tafelvoetbal en bordspellenleningen en boeken. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn in de omgeving: de invasiestranden, de stad Bayeux en vooral de karakteristieke steden van de bloemrijke kust zoals Deauville, Cabourg of Honfleur. Normandië en zijn gastronomie gaan voor u open.

Zie de camping
Les Capucines Laag-Normandië - Ranville visuel 1/1
Ranville

-

Laag-Normandië
Les Capucines Laag-Normandië - Ranville visuel 1/1

Wifi

De camping Capucines is ideaal gelegen tussen de steden Caen en Ouistreham een paar minuten van de Côte Fleurie met zijn karakteristieke steden Deauville of Cabourg. U verblijft op het platteland aan de rand van het dorp Ranville, dat een groot aanbod van infrastructuur voor toerisme heeft. De accommodatie biedt 212 locaties, verdeeld over verschillende rijstroken. Elk perceel is omgeven door plantaardige hagen met een gazon voor uw comfort in tent, caravan of camper. Bij het verhuren heeft u de keuze tussen caravans, mobilhomes of appartementen die allemaal zijn uitgerust en het hele jaar open zijn om te komen genieten wanneer u naar Normandië wilt. Veel diensten zijn beschikbaar op het terrein, zoals brood en gebak, een supermarkt, wifi, een ruimte voor campers en een wasserette. Voor leuke momenten zijn een mini-golf, een speelkamer met pingpongtafels en tafelvoetbal beschikbaar. Kinderen zullen graag een speeltuin voor hen vinden. In 8 minuten lopen of 2 met de auto heeft het centrum van het dorp alle voorzieningen (handel en restaurants). Op 10 minuten rijden wordt u verwend met een keuze voor uw uitstapjes. Waterliefhebbers vinden zwemmen (zee en zwembad), vissen (zee en rivier), varen en zeilen. Atleten hebben toegang tot een manege of boogschieten. Spelers bezoeken de casino- en cultuurliefhebbers in de bioscoop en het museum. Om 20 minuten opent de stad Caen zijn deuren.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Ouistreham

clique

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Mont-Saint-Michel op video

Mont-Saint-Michel op video

Neue Ausflugsideen rund um Ouistreham