Camping Manche : De gids 84 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Manche

La Ferme Du Bord De Mer - Laag-Normandië - Gatteville-le-Phare - 418€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 418 /week

Gatteville-le-Phare Camping La Ferme Du Bord De Mer
Le Rivage - Laag-Normandië - Quettehou - 280€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 280 /week

Quettehou Camping Le Rivage
LA PLAGE - Laag-Normandië - Fermanville - 350€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 350 /week

Fermanville Camping LA PLAGE
INTERNATIONAL CAMPING BELLE ETOILE - Laag-Normandië - Gouville-sur-Mer - 436€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 436 /week

Gouville-sur-Mer Camping INTERNATIONAL CAMPING BELLE ETOILE
La Gerfleur - Laag-Normandië - Barneville Carteret - 350€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 350 /week

Barneville Carteret Camping La Gerfleur
Le Montviron - Laag-Normandië - Montviron - 390€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 390 /week

Montviron Camping Le Montviron

Camping Manche : De gids - 84 campings à comparer

Die meistgesuchten Städte en Manche

clique
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 1/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 2/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 3/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 4/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 5/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 6/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 7/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 8/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 9/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 10/10
Barneville Carteret

-

Laag-Normandië
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 1/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 2/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 3/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 4/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 5/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 6/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 7/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 8/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 9/10
Camping du Golf Laag-Normandië - Barneville Carteret visuel 10/10

Zee < 1 km Zwembad Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

De 4-sterren camping du Golf ligt aan de Côte des Isles, in Normandië, in een bevoorrechte omgeving. De grote bijzonderheid van Camping du Golf is, zoals de naam al doet vermoeden, een 18-holes golfbaan in de behuizing hebben en cursussen, lessen of vrij spelen aanbieden. Op het terrein van de Camping du Golf krijgen vakantiegangers de kans om te genieten van een verwarmd en overdekt watergebied met een groot hoofdzwembad, vergezeld van een peuterbad voor zeer jonge kinderen. Het zwembad kan worden ontdekt bij mooi weer. Met het peuterbad kunnen kinderen zich vermaken dankzij de aqualudische apparatuur zoals de champignonsproeier of de miniglijbaan. Voor nog meer plezier biedt de camping zowel kinderen als volwassenen de dubbele glijbaan met waterglijbaan, die rodelen en snelheid combineert voor maximale spanning. Een solarium begeleidt het aquatisch gebied en zal vakantiegangers tevreden stellen die willen ontspannen en wat tijd in de zon doorbrengen om te ontspannen. Er is een speeltuin voor kinderen en een zandstrand. Ze zullen ook de opblaasbare structuur waarderen. Vakantiegangers kunnen voetbal, volleybal of badminton spelen. De bowlers zullen genieten van de petanque en anderen zullen plezier hebben dankzij de pingpongtafels. In de speelkamer kun je pool- en videogames spelen. Fietsverhuur is beschikbaar. Niet ver van de camping zijn de activiteiten aanwezig, want het is mogelijk om vele excursies te maken, te voet of met de fiets, om te gaan paardrijden, vissen op zee of rivier, watersporten of boomklimmen . De campings liggen op een perceel van ruim 3 hectare en bieden tussen de 110 en 150m2. De stacaravans zijn volledig uitgerust en zeer comfortabel. Ze hebben een keuken, een badkamer en een eigen terras.

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete en Manche

Die meistgesuchten Themen en Manche

Le Drakkar Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1
Saint-Pair-sur-Mer

-

Laag-Normandië
Le Drakkar Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1

Zee < 1 km Waterglijbaan Wifi

Camping Le Drakkar is ideaal gelegen tussen de badplaats Granville, bijgenaamd Monaco du Nord, en de beroemde Mont-Saint-Michel. De woning ligt op 700 m van een groot zandstrand dat u te voet kunt bereiken voor goede tijden met familie of vrienden. Grote staanplaatsen van minimaal 100 m² wachten op tent, caravan of camper. Percelen zijn grasrijk, omgeven door groen en uitgerust met elektrische terminals. Te huur heeft het adres 3 mogelijkheden: stacaravans, huisjes of huisjes. U verblijft maximaal 5 personen in 2 kamers met een kitchenette, een lounge-eetkamer, een doucheruimte en een apart toilet. Elke accommodatie heeft een buitenruimte om buiten te dineren. Ter plaatse stellen de eigenaars verschillende diensten voor, dus aarzel niet om ze te vragen. De kinderen hebben een leuke speeltuin met glijbanen, tourniquet. Atleten hebben toegang tot tafeltennis, volleybal, badminton en thuisbal. Biljart, babyfoot, bowlen zijn voor iedereen beschikbaar. U vindt alle lokale winkels op ongeveer 1 km van het kamp. Activiteiten zijn talrijk in de omgeving. Het strand Kairon ligt op 2 stappen afstand en biedt een nautisch centrum met verschillende voorstellen. In de gemeente Saint-Pair is er een casino, markten, een zeebad, een minigolf, een manege en verschillende gemarkeerde wandelpaden. In Granville kunt u genieten van een thalasso, een aquarium, musea en vertrekplaatsen voor de Angelsaksische eilanden. Mont-Saint-Michel ligt op 45 km afstand, dus geniet ervan!

Zie de camping
La Chanterie Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1
Saint-Pair-sur-Mer

-

Laag-Normandië
La Chanterie Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1

Zwembad Wifi

De camping Chanterie ligt tussen de beroemde baai van Mont-Saint-Michel en de prachtige badplaats Granville. U bevindt zich op 1,6 km van een prachtig strand en u kunt gemakkelijk de meest toeristische attracties van Normandië bereiken. Een beplante, bloemrijke en grasrijke omgeving is verdeeld in verschillende locaties van minimaal 100 m² uitgerust met elektrische aansluitingen. In verhuur biedt het etablissement stacaravans die plaats bieden aan 4 tot 8 vakantiegangers voor een verblijf met familie of vrienden. U vindt 2 of 3 slaapkamers, een doucheruimte met apart toilet, een tv, een keuken en een prachtige buitenruimte om van het weer te genieten. Op het terrein zijn een supermarkt (met brood, gebak en kranten) en een snackbar geopend. De laatste verkoopt drankjes, ijs en afhaalmaaltijden, een ontbijtoptie wordt aangeboden. Wifi is beschikbaar aan de bar en een wasserette is beschikbaar in het sanitairgebouw. Een groot verwarmd zwembad van 15 m lang is open voor iedereen met een zachte helling van 30 cm tot 160 cm diep voor iedereen om van te genieten. Atleten zullen de basketbalring, de bowlingbaan, de tafeltennistafel, het volleybal- en voetbalveld waarderen. Kinderen zullen hun tijd doorbrengen in de speeltuin en in de speelkamer met tafelvoetbal, flipperkast en sjoelbak. Voor de rustiger zal de tv-kamer een verzamelpunt zijn. Soms komt kamperen tot leven met petanque-wedstrijden, dansfeesten, themamaaltijden. Een groot aantal uitstapjes zijn gepland in de omgeving: de Mont-Saint-Michel, Granville bijgenaamd "The Monaco of the North", de Angelsaksische eilanden, de invasiestranden, pretparken, enz ...

Zie de camping
clique

Er zijn 84 campings en Manche. De gemiddelde prijs van een stacaravan is NaN euro in het laagseizoen. In het hoogseizoen, tel NaN€ voor een verblijf van een week en Manche. Om de prijzen te kunnen vergelijken, weet dat een verblijf op een camping en Manche NaN€ in Juli en Augustus.
Wat betreft het type campings vindt u Voorafgaand aan de camping Manche, er zijn 6 5-sterren campings, 12 4-sterren campings, 29 3-sterren campings.

Tot de populairste campings behoren de 7 campings die zijn uitgerust met een waterpark zijn de inrichtingen en Manche die het snelst zullen vullen.

Hier zijn ook de gemiddelde prijzen van het verblijf op de camping en Manche per categorie van de camping (voor de verhuur van een stacaravan of bungalow):
- NaN€ is de gemiddelde prijs voor alle campings samen.
- NaN€ voor een 5-sterrencamping
- NaN€ voor een 4-sterrencamping
- NaN€ voor een 3-sterren camping
-NaN€ voor een 2-sterrencamping

Voor degenen die op zoek zijn naar een kampeerplaats en Manche aan zee, 41 campings kunnen u verwelkomen. Het zal nodig zijn om te tellen NaN€ tijdens de zomer om te genieten van een stacaravan in de buurt van het strand..

Vergelijk de prijzen van de campings en Manche om de goedkoopste stacaravan te vinden met de Toocamp vergelijking. Profiteer van alle campingvideo's die onze teams hebben opgenomen en Manche en en Laag-Normandië voor een voorproefje van de vakantie.

Om efficiënt te zoeken naar uw volgende camping en Manche, vergelijk de verhuur van stacaravans en accommodaties met behulp van filters (zwembad, waterpark, meer of rivier...).

Promoties op de camping Manche en last-minute aanbiedingen en Manche.

Alle goede kampeertips en Manche staan op Toocamp die het hele jaar door op het web scant en u in staat stelt het hele jaar door kortingen en een goede campingpromotie te vinden. .

Om op de hoogte te blijven van de eerste goede aanbiedingen, de promoties van de camping en Manche en de last-minute aanbiedingen, stelt u een vakantiealarm op maat in. De beste manier om te sparen voor een stacaravanvakantie in Manche is door de prijs van uw camping te vergelijken!

Sehr beliebte Reiseziele en Manche

Sehr beliebte Reiseziele en Manche