Een merk easyvoyage

Camping Cap Blanc

Cap Blanc Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 1/4
Cap Blanc Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 2/4
Cap Blanc Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 3/4
Cap Blanc Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage La Franqui ( 1.7 km ),

    Leucate plage ( 2.5 km ),

    Plage Le Grau de Leucate ( 3.5 km ),

    Plage naturiste ( 4.6 km ),

    Plage Ulysse - Port Leucate ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cap Blanc op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 11

  • Locations-number-locatif 11


Know-All-About-Camping

In Occitanie, in het departement Aude, verwelkomt de 3-sterrencamping van Cap Blanc u in Leucate-Plage op een land op een schiereiland, in het hart van het regionale natuurpark Narbonnaise, op slechts 50 meter van de zee. een zandstrand van de Middellandse Zee.


Op deze camping aan zee kunt u verblijven in comfortabele stacaravans - waarvan er één geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit - voor 1 tot 5 of 6 personen, bestaande uit 1 tot 3 slaapkamers, inclusief airconditioning , verwarming, televisie en privé parkeerplaats, en geflankeerd door semi-overdekt terras met barbecue. Merk op dat de camping geen staanplaatsen biedt voor uw tenten, caravans en campers.


Op het terrein biedt de camping een speeltuin voor kinderen, een bowlingbaan, een volleybal- en badmintonveld en een kleine supermarkt met brood. Bovendien kunt u profiteren van het advies van uw gastheren om de omgeving en georganiseerde excursies te ontdekken om Katharen-sites en andere niet te missen plaatsen te ontmoeten. In de directe omgeving vindt u tennisbanen, een manege, fietsroutes, verschillende winkels en restaurant-bars in de zomeravonden, het overdekte verwarmde zwembad en natuurlijk het strand en de zwemclub. en veel wateractiviteiten zoals surfen, waterskiën, duiken of windsurfen.

Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping!


Bezoek vanaf deze verkwikkende camping de beroemde Mondial du Vent, het grote evenement van de glijbaan dat elk jaar met Pasen in Leucate wordt georganiseerd, bezoek de prachtige steden Narbonne en Carcassonne of, als u daar zin in hebt, op 60 km afstand, dag in Spanje!

Campings in de buurt

Populairste steden