Een merk easyvoyage

Camping Cap Leucate

Cap Leucate Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 1/4
Cap Leucate Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 2/4
Cap Leucate Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 3/4
Cap Leucate Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage La Franqui ( 1.7 km ),

    Leucate plage ( 2.5 km ),

    Plage Le Grau de Leucate ( 3.5 km ),

    Plage naturiste ( 4.6 km ),

    Plage Ulysse - Port Leucate ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cap Leucate op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Aantal Staanplaatsen: 260


Know-All-About-Camping

De camping Cap Leucate is een gemeentelijk etablissement gelegen tussen de vijver en een zandstrand van enkele kilometers op slechts enkele minuten van de bergen in het hart van het regionale natuurpark Narbonnaise in de Middellandse Zee. Je verblijft in een dynamische regio waar strandactiviteiten in de schijnwerpers staan. Merk op dat Leucate een van de hoofdsteden van de dia is.

Het etablissement heeft 260 plaatsen van 80 tot 110 m² afgebakend door heggen met groenten, wachttenten, caravans of campers van februari tot november. Een camperafvoergebied staat tot uw beschikking en elektrische terminals zijn toegankelijk voor alle pakketten.

Diensten zijn talrijk op de site. Er is een snackbar geopend, er wordt elke dag een brooddepot verstrekt, een supermarkt biedt eten, er zijn wifi-ruimtes, een wasserette en u kunt uw ijs in de vriezer leggen.

De kinderen hebben een prachtige speelkluis, bovendien is de camping trots zijn label "family plus" te dragen, een echte belofte van kwaliteit.

Sportfaciliteiten omvatten bowlen en tennisbanen. De directe nabijheid van de zee en de vijver stelt u in staat om heel gemakkelijk kitesuf, windsurf, de paddle, de boot, het windsurfen te oefenen. De aardbewoners zullen genieten van paardrijden, wandelen of fietsen, boomklimmen of paintball.

Leucate is ook een haven die leidt naar Sardinië, Afrika of Balearen, het is een open deur naar Europa omdat het ook een van de grootste jachthavens is.

De regio is historisch rijk met een culinair en wijnverleden. Mis de Katharensteden niet, Carcassonne is om 1 uur. Voor meer moderniteit heeft het ook pretparken, waterparken of discotheken.

Campings in de buurt

Populairste steden