Een merk easyvoyage

Camping Des Dunes

Camping Des Dunes Laag-Normandië - Vorderingen visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Des Dunes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/06

  • Sluitingsdatum: 31/08

  • Aantal Staanplaatsen: 120


Know-All-About-Camping

Camping des Dunes is rustig verborgen achter de heuvels van het kanaal, dus het heeft directe toegang tot het strand aan de Normandische kust tegenover het Angelsaksische Jersey. Het is gelegen tussen Granville en Cherbourg, een ideale locatie om de omgeving te ontdekken.

Vanuit de lucht lijkt de grond op een labyrint terwijl de hagen groene nesten vormen om uw tent, caravan of camper te installeren. 120 grasplaatsen van minimaal 70 m² zijn geopend van half juni tot eind augustus. Je zult stil zijn in het groen, beschut tegen de wind, met het sanitair in de buurt. Maar het is vooral de nabijheid van het strand die u zal verrassen.

Het pand grenst aan de duinen en de zee voor een idyllisch verblijf. Aan alles is gedacht voor uw comfort, de diensten zijn talrijk: wifi, brooddepot, speelkamer, ijsje, wasserette. 50 m van een restaurant-crêperie en bar opent zijn deuren en 2 km van het centrum van het dorp geeft u toegang tot alle voorzieningen.

Atleten zullen blij zijn met de aanwezigheid van pingpongtafels, een voetbalveld, volleybal en jeu de boules. Kinderen zullen plezier beleven op de voor hen gereserveerde speelplaats.

De zee is dichtbij en biedt een groot aantal activiteiten zoals zeilen, kitesurfen, de strijdwagen; zwemmen. Contemplatieven zullen genieten van wandelingen en vissen, vooral bij eb.

Je verblijft in een regio waar toerisme een prioriteit is, dus er zijn veel afleidingen: bioscoop, karting, zwembad, manege, er is voor elk wat wils. Mis niet de opmerkelijke locaties zoals de invasiestranden, Mont-Saint-Michel, de stad van de zee in Granville, enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden