une marque easyvoyage
Camping du Lac Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Roche-de-Rame visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Lac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 79


Know-All-About-Camping

De camping aan het meer ligt aan de oevers van het natuurlijke meer van La Roche-De-Rame, een stad tussen Briançon en het meer van Serre-Ponçon. Je wordt ideaal geplaatst in de zuidelijke Alpen in een prachtige vallei omringd door rotsachtige toppen.

Het panorama op het meer is perfect om uw tent, caravan of camper te planten. U kiest de schaduw of de zon voor uw verblijf.

Huurniveau het etablissement heeft huisjes of lodgetenten. De eerste zijn bedekt met hout om de aard van de geest te herinneren. Ze zijn tussen de 24 en 35 m² en bieden plaats aan maximaal 4 of 7 personen. Elk huis heeft 2 slaapkamers, een badkamer met apart toilet, een keuken en natuurlijk een terras om buiten te dineren. Lodgetenten zijn perfect voor een meeslepende vakantie. Inderdaad, de palen en de muren en het canvas dak geven een safarigeest. Er zijn 2 slaapkamers, een keuken en een terras. De toiletten zullen gemeenschappelijk zijn met de rest van de kampeerders.

De eigenaren bieden elke ochtend vers brood en adviseren u het restaurant voor de ingang van de camping. Speeltuin, volleybalveld, jeu de boules en pingpongtafels zijn vrij toegankelijk voor uw speelse momenten.

De regio is een goede plek voor sportliefhebbers en voor de beschouwers van de natuur. Zwemmen in het meer met water op 24 graden, waterfietsen, klimmen, via-ferrata, wandelen van verschillende niveaus, bergbeklimmen, mountainbiken, vissen, canyoning, kajakken, paragliden, iedereen zal voldoening vinden.

Het natuurpark van Ecrins en Queyras wordt u aangeboden met zijn verschillende erfgoed: de warmwaterbronnen van het plan van Phasy, de zilvermijnen van Argentière, het fort Queyras of de abdij van Boscodon.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - 10 must-see plekken

10 must-see plekken

Le Mag Camping - 10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

Le Mag Camping - De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

Le Mag Camping - Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Le Mag Camping - Trip van een week naar het schiereiland Giens

Trip van een week naar het schiereiland Giens

Campings in de buurt

Populairste steden