Een merk easyvoyage

Camping Le Montana

Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 1/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 2/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 3/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 4/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 5/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 6/7
Le Montana Provence-Alpes-Côte d'Azur - Val-des-Prés visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Montana op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/03

  • Sluitingsdatum: 03/11


Know-All-About-Camping

Voor een ongewoon verblijf in de Hautes-Alpes, of u nu verliefd bent, met familie of vrienden, is camping Le Montana de ideale plek. Gelegen in het hart van La Clarée, een van de mooiste valleien van Frankrijk, nodigt het u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving op slechts 3 km van Briançon.

Camping in de Hautes-Alpes met zwembad

Midden in de bergen kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen op camping Le Montana. Dit laatste stelt inderdaad aan zijn vakantiegangers voor om de aanwezigheid van een openluchtzwembad te waarderen dat uitnodigt om in een bevoorrecht kader aan de voet van de bomen en de bergen te baden. Met familie of vrienden zal het zeer aangenaam zijn om tijd door te brengen in dit zwembad en zelfs aan de rand dankzij de aanwezigheid van ligstoelen. Gedurende deze tijd zullen kinderen genieten van een 40 cm diep zwembad dat aan hen is gewijd en liefhebbers van ontspanning zullen zich koesteren in het bubbelbad dat voor hen beschikbaar is.

Kamperen in de bergen bij Briançon

Het ligt in het hart van de bergen en op slechts 3 km van Briançon waar vakantiegangers kunnen genieten van een uitzonderlijke omgeving die bevorderlijk is voor verschillende activiteiten. De bergomgeving rondom de camping Montana en het bevoorrechte klimaat van de regio zijn inderdaad perfect voor activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, kajakken, klimmen, raften of canyoning.

Ongewone camping in de Hautes-Alpes

Op de camping Le Montana is het mogelijk om te genieten van een van de ongebruikelijke accommodaties die worden voorgesteld en waarmee u een uitzonderlijk verblijf in de bergen kunt leven. De camping biedt tenten bivak op stelten voor 2 personen en is perfect voor een verliefd verblijf in de Hautes-Alpes. Het huisje Wall Lodge is geïnspireerd op Canadese wandtenten en biedt een ideaal compromis tussen de tent en het huisje. Deze volledig uitgeruste accommodatie is geschikt voor een verblijf voor 4 personen en heeft een woonkamer, een keuken en een droog toilet. Voor een verblijf bij anderen is het ook mogelijk om een Cottage Montana te huren, geschikt voor 4 personen en met een keuken, een woonkamer, een doucheruimte en aparte toiletten. Voor een ongewoon en verwend verblijf in de Hautes-Alpes, kunnen vakantiegangers kiezen voor een tent goudzoeker canvas en hout voor 4 tot 5 personen en werd oorspronkelijk gebruikt door de Montagnais Indianen.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - 10 must-see plekken

10 must-see plekken

Le Mag Camping - 10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

Le Mag Camping - De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

Le Mag Camping - Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Le Mag Camping - Trip van een week naar het schiereiland Giens

Trip van een week naar het schiereiland Giens

Campings in de buurt

Populairste steden