Een merk easyvoyage

Camping Le Phare

1 beoordelingen 1/5

Le Phare Laag-Normandië - Honfleur visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Phare op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:2.0
  • Accommodatie :2.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Een camping nee, jammer"

le Zat. 27 Juni 2015

We komen naar een 2-sterren camping voor deze uitgerust en er verrassing voor uw locatie worden we gestoord door het lawaai en de geuren van de grootte hagen. Motor erg luidruchtig en vervuilend super geur in mijn camper. Op mijn site waren er enkele gedroogde takken, wat betekent dat ze er al lang waren. De toegang tot de sites is grote broodjes in kleine steentjes of loopt vast en meer we afgrond onze carrosserie. Thuis, "heb je kamer" antwoord "Ik weet het niet zal zien en ik zal besteden voor uw installatie". Wat een verrassing. Ik geef aan dat ik op woensdag 23 juni 2015 en de opening om 9 uur kwam. De douches zijn smerig en verstopt, of is de hygiëne. Ik bel de directie die op een andere camping zijn en ik laat een bericht achter dat Geen antwoord, Bravo management. 4 dagen en ik bracht slechts één nacht door omdat de volgende ochtend weer de maat heg en grasmaaier.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 77


Know-All-About-Camping

De camping Le Phare ligt in de badplaats Honfleur, een essentiële stad in Normandië die een erfgoed te ontdekken heeft. Strand in de buurt, centrum in de buurt en groen bij de hand, zoveel troeven om een onvergetelijke, vriendelijke en rustige vakantie door te brengen.

De enige manier om hier te blijven en bij u thuis te komen. Tent, caravan of camper zijn welkom op grasplaatsen afgebakend door heggen voor privacy.

Ter plaatse kunt u genieten van het dagelijkse broodje en hebt u binnen enkele minuten toegang tot alle voorzieningen. Het centrum van Honfleur ligt op 300 meter afstand, het heeft veel restaurants, supermarkten, bakkerijen, een apotheek, het postkantoor en markten met een goede keuze aan lokale producten.

Kinderen kunnen spelen op de speelplaats en de paden van de camping veranderen in prachtige bowlingbanen voor momenten van gezelligheid met familie of vrienden.

In een paar minuten lopen naar het strand van Honfleur wordt u aangeboden. Het heeft alles geweldig omdat je een bar-restaurant, een kinderclub met spelletjes en opblaasbare structuren en vooral het fijne zand vindt bij een verlies van het gezichtsvermogen.

Alle infrastructuren en activiteiten bevinden zich in de omgeving: zwembad, surfen, kitesurfen, windsurfen, vissen, bioscoop ... Mis Naturospace niet die u onderdompelt in een tropische natuur met fauna en exotische flora. De stad heeft verschillende musea met verschillende esthetiek, er is voor elk wat wils. Neem de auto en ga een paar kilometer om Deauville, Cabourg of Caen te onderzoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden