Een merk easyvoyage

Camping Le Pressoir

Le Pressoir Laag-Normandië - Gacé visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Pressoir op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Aantal Staanplaatsen: 28


Know-All-About-Camping

De camping Le Pressoir ligt in de gemeente Gacé in de vallei Auge en Merleralt, die de impressionistische schilders heeft beïnvloed. Hier staan rustige verblijven op de agenda.

Het adres heeft 28 grasvelden en omgeven door heggen van boogschutters om in volledige privacy van uw verblijf te genieten. Tenten, caravans en campers zijn welkom met de mogelijkheid om aan te sluiten op de elektrische terminals. Een afvoergebied is voorzien voor afvalwater van campers.

Een paar minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp met alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten, bakker, etc. Ter plaatse zal een welkom u informeren over activiteiten in de buurt, vindt u een vriezer voor uw ijsbroden en toegang tot internet.

De kinderen zorgen voor hen dankzij de gehomologeerde speeltuin die voor hen is gereserveerd.

Op 600 m wacht het gemeenschappelijke zwembad op u met zijn buitenzwembad en kinderbad. U zult de zonneschijn waarderen. De stad heeft ook veel sportfaciliteiten die u kunt gebruiken met familie of vrienden.

De regio staat bekend om zijn landelijke landschappen die uitnodigen om te wandelen en na te denken. Neem de sleutel van de velden en ontdek de lokale flora en fauna op een van de gemarkeerde paden die beginnen op de camping. Je trekt je sneakers aan of zet je fiets aan om je aan te sluiten bij rivier en bos. Musea, tuinen, boerderijen, historische monumenten zijn evenveel excursies als mooie dagen in perspectief.

Campings in de buurt

Populairste steden