Een merk easyvoyage

Camping La Chanterie

1 beoordelingen 2/5

La Chanterie Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 20.5 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Chanterie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.0


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Een camping ... leuk maar we vinden dat het van de bewoners is, hij is 25 jaar oud .."

Par azilys84 le Zon. 3 Maa. 2013

Bad !!!! Maar geadviseerd voor bowlers. Zoals de mening die ik over een persoon heb gelezen in 2010, verandert dit niet, een camping die hoort bij het bewonersjaar is de wrok die opvalt. Anders moet je op weg gaan als je op zoek bent naar een rustige camping. Leuke ontvangst.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Chanterie ligt tussen de beroemde baai van Mont-Saint-Michel en de prachtige badplaats Granville. U bevindt zich op 1,6 km van een prachtig strand en u kunt gemakkelijk de meest toeristische attracties van Normandië bereiken.

Een beplante, bloemrijke en grasrijke omgeving is verdeeld in verschillende locaties van minimaal 100 m² uitgerust met elektrische aansluitingen.

In verhuur biedt het etablissement stacaravans die plaats bieden aan 4 tot 8 vakantiegangers voor een verblijf met familie of vrienden. U vindt 2 of 3 slaapkamers, een doucheruimte met apart toilet, een tv, een keuken en een prachtige buitenruimte om van het weer te genieten.

Op het terrein zijn een supermarkt (met brood, gebak en kranten) en een snackbar geopend. De laatste verkoopt drankjes, ijs en afhaalmaaltijden, een ontbijtoptie wordt aangeboden. Wifi is beschikbaar aan de bar en een wasserette is beschikbaar in het sanitairgebouw.

Een groot verwarmd zwembad van 15 m lang is open voor iedereen met een zachte helling van 30 cm tot 160 cm diep voor iedereen om van te genieten.

Atleten zullen de basketbalring, de bowlingbaan, de tafeltennistafel, het volleybal- en voetbalveld waarderen. Kinderen zullen hun tijd doorbrengen in de speeltuin en in de speelkamer met tafelvoetbal, flipperkast en sjoelbak. Voor de rustiger zal de tv-kamer een verzamelpunt zijn. Soms komt kamperen tot leven met petanque-wedstrijden, dansfeesten, themamaaltijden.

Een groot aantal uitstapjes zijn gepland in de omgeving: de Mont-Saint-Michel, Granville bijgenaamd "The Monaco of the North", de Angelsaksische eilanden, de invasiestranden, pretparken, enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden