une marque easyvoyage

Camping Port-en-Bessin-Huppain : De gids 34 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Port-en-Bessin-Huppain

Au Bonheur Nomade - Laag-Normandië - Livry - 300€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 300 /week

Livry Camping Au Bonheur Nomade
Siblu - Domaine de Litteau - Laag-Normandië - Litteau - 280€/sem

Laag-Normandië

Vanaf 280 /week

Litteau Camping Siblu - Domaine de Litteau

Camping Port-en-Bessin-Huppain : De gids - 2 campings à comparer

La Prairie Laag-Normandië - Port-en-Bessin-Huppain visuel 1/1
Port-en-Bessin-Huppain

-

Laag-Normandië
La Prairie Laag-Normandië - Port-en-Bessin-Huppain visuel 1/1

Zee < 1 km

Camping La Prairie ligt in het hart van de stad Port-en-Bessin, bekend om zijn vissershaven die gekenmerkt wordt door authenticiteit. Een groene omgeving wacht op u op enkele kilometers van het beroemde strand van Omaha Beach. Grasvelden van 70 tot 80 m² wachten op uw tent, caravan of camper in het midden van struiken en bomen. U krijgt elektrische aansluitingen en een serviceruimte voor campers. De accommodatie biedt stacaravans met 2 of 3 slaapkamers. Ze zijn uitgerust met een keuken met gootsteen, gaskookplaat, koelkast, magnetron. De doucheruimte is gescheiden van het toilet en een prachtige buitenruimte is ideaal om buiten te eten. In het hart van de camping hebben kinderen een grote speeltuin met een pingpongtafel, ze zullen veilig tijd doorbrengen. Een jeu de boules baan is aanwezig voor petanque liefhebbers. Het centrum van het dorp ligt op 100 meter afstand en heeft alle voorzieningen en de avondmarkt voor een comfortabele en gastronomische vakantie. De zee ligt op een paar minuten lopen, zij is het die uw dagen zal onderbreken afhankelijk van de getijden en passages van vissersboten, het is de grootste vissershaven van Normandië. Een mooi pad op de kliffen maakt een mooie wandeling, u ontdekt de toren van Vauban gebouwd in 1694. De afleidingen zijn talrijk: vuurwerk, golf, stranden, museumwrakken, enz. Aan weerszijden van de stad bereikt u 2 landingsplaatsen (Omaha en Gold beach). Op 10 km ontdekt u de stad Bayeux beroemd om zijn wandtapijten. De bloemrijke kust is gemakkelijk te bereiken om Deauville of Cabourg te bezoeken. Om 1:40 uur kunt u de beroemde Mont-Saint-Michel bewonderen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Port-en-Bessin-Huppain

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Port-en-Bessin-Huppain

clique
L'Hypo'camp Laag-Normandië - Sainte-Honorine-des-Pertes visuel 1/1
Sainte-Honorine-des-Pertes

-

Laag-Normandië
L'Hypo'camp Laag-Normandië - Sainte-Honorine-des-Pertes visuel 1/1

VACAF Wifi Restaurant

De camping L'Hypo'camp ligt ten noorden van Normandië, een paar kilometer van de invasiestranden, een rijk verleden van Calvados. Een paar kilometer naar het westen vindt u de stad Port-en-Bessin en zijn maritieme bruisen. U zult de plaatsen waarderen vanwege de rust en de nabijheid van het groene landschap. Gebieden van 70 tot 100 m² wachten op tent, caravan of camper midden in het groen (gras en mooie hagen) met toegang tot 2 toiletgebouwen. Campers profiteren van een afwateringsgebied en gestabiliseerd land. U heeft 3 keuzes voor een verhuur: stacaravans, Coco-zoete tenten en een gemeubileerde verhuur. De eerste is geschikt voor maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn ruim, functioneel en open naar buiten op een prachtig terras. Badkamer met douche, toilet en ingerichte keuken zijn in gebruik. De Coco-zoete tenten geven uw verblijf een meer authentieke kant. U zult deze tunnels canvas waarderen, gezellige 16 m² voor maximaal 4 personen. Een charmant klein ingericht huis is geschikt voor 4 personen. Op het terrein heeft de accommodatie een brasserie met pannenkoeken, drankjes en snacks die u kunt meenemen. Wifi, supermarkt, wasserette en kluis zijn voordelen. Kinderen zullen zich niet vervelen met de speeltuin en pingpongtafels. Met familie of vrienden ontmoet je de bowlingbaan voor jeu de boules-feesten. Op 6 km ligt het beroemde strand van Omaha Beach, een plek vol geschiedenis om te ontdekken waar u van het Kanaal kunt genieten. In het westen heeft de stad Port-en-Bessin alle voorzieningen en dynamiek die toeristen behagen. In Bayeux ontdekt u zijn prachtige kathedraal en zijn beroemde wandtapijt. Op 35 minuten reist u door de straten van Caen en minder dan een uur de bloemrijke kant en de badplaatsen openen hun deuren met Cabourg, Deauville of Honfleur.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Port-en-Bessin-Huppain

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Port-en-Bessin-Huppain

Municipal d'Arromanches Laag-Normandië - Arromanches-les-Bains visuel 1/1
Arromanches-les-Bains

-

Laag-Normandië
Municipal d'Arromanches Laag-Normandië - Arromanches-les-Bains visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi

De camping Arromanches, ingedeeld 2 sterren, gelegen in het hart van de badplaats Arromanches-les-Bains, in het departement Calvados, in de regio Normandië, verwelkomt u in zijn rustige en groene omgeving, op slechts 300 meter van stranden van de Kanaalzee. Op deze camping aan zee kunt u comfortabel verblijven in volledig uitgeruste stacaravans, geschikt voor 4 tot 6 personen en geflankeerd door een buitenterras met tafels en tuinstoel. Bovendien kunt u uw plaats innemen, met uw tenten, campers en caravans op schaduwrijke, halfschaduw of in de zon, allemaal voorzien van een elektrische aansluiting. Een servicegebied zal beschikbaar zijn voor campers. Om u te vermaken en te ontspannen, kunt u op het terrein genieten van een speeltuin die het geluk van uw kleintjes zal maken en, dicht bij de camping, heeft u toegang tot multisport- en petanquebanen, tennisbanen. tennis en natuurlijk het strand waar u aangename momenten van zwemmen, vissen en wandelen langs het water of per boot kunt doorbrengen. In juli en augustus biedt de camping een brood- en gebakservice die ongetwijfeld uw maaltijden van de dag zal verbeteren. Om aan meer culinaire wensen te voldoen, zullen de diensten en winkels van de stad een paar meter verderop hun deuren openen. Van rustig kamperen en gedurende het hoogseizoen dag en nacht bewaakt, ontdek de historische stranden van de Landing, bezoek Bayeux voor zijn historische centrum en zijn kathedraal en geniet van de gastronomische specialiteiten van de regio!

Zie de camping
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 1/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 2/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 3/3
Crouay

-

Laag-Normandië
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 1/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 2/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 3/3

Camping Le Creulet ligt in Calvados en biedt een aangename natuurlijke omgeving. Bij de uitgang van de camping nodigen charmante landweggetjes uit om te fietsen en te wandelen. Huur een stacaravan in Calvados De natuurlijke omgeving van Camping Le Creulet zal kampeerders verrukken op zoek naar groen dat zich wil ontspannen. Degenen die van deze omgeving willen genieten met maximaal comfort, zullen de mogelijkheid hebben om te kiezen voor de verhuur van een van de stacaravans die worden aangeboden door Camping Le Creulet. Dankzij deze comfortabele accommodaties belooft camping zijn vakantiegangers een zeer aangenaam verblijf om te delen met familie of vrienden. Stacaravans zijn inderdaad geschikt voor maximaal 6 personen en hebben twee slaapkamers, een keuken met fornuis, koelkast, spoelbak en serviesgoed en een woonkamer met een slaapbank. Door te kiezen voor een van deze huurstacaravans, kiezen vakantiegangers voor een comfortabel verblijf in Calvados die ze zich zullen herinneren. Familiecamping in Calvados Door op Camping Le Creulet te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van de familiale sfeer en een ontspannen sfeer. De kinderen zullen veel plezier hebben om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat en die hen zal toelaten om plezier te hebben in een groene omgeving. Petanque-liefhebbers zullen niet nalaten elkaar te ontmoeten op de daarvoor bestemde bowlingbaan. Vakantie in Calvados Tijdens hun verblijf op Camping Le Creulet kunnen vakantiegangers genieten van Calvados. De sites om te bezoeken ontbreken niet zoals het Caen Memorial, het Bayeux Tapestry Museum, de Amerikaanse militaire begraafplaats van Colleville-sur-Mer, het Château de Fontaine-Henry, de Côte Fleurie Deauville, de Old Honfleur en andere belangrijke plaatsen in de regio.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Port-en-Bessin-Huppain

La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 1/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 2/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 3/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 4/4
Louvières

-

Laag-Normandië
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 1/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 2/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 3/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 4/4

Gelegen op een boerderij in Normandië, op slechts 2 km van het strand van Omaha Beach, nodigt camping La Ferme de la Folivraie u uit voor een ongelooflijk glamping verblijf in een bevoorrechte en ontspannen omgeving. Natuur glamping verblijf in Normandië Vakantiegangers kunnen genieten van een glamping-natuurvakantie in een bevoorrechte omgeving in Normandië bij La Ferme de la Folivraie. Deze camping nodigt u uit om een verblijf dichter bij de natuur door te brengen in een van de huurtenten, volledig uitgerust en ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Verschillende modellen van tenten worden voorgesteld en zullen in staat zijn om meer of minder mensen tegemoet te komen, afhankelijk van de behoeften. Volledig uitgerust en prachtig ingericht, garanderen deze huurtenten een uitzonderlijk verblijf in de natuur. Vakantie op de boerderij in Normandië Tijdens hun verblijf in La Ferme de la Folivraie zullen vakantiegangers, zoals de naam al doet vermoeden, genieten van een boerderij. Deze plek is perfect voor een gezinsverblijf in het hart van een veld van biologische landbouw van 40 hectare. Ter plaatse kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van 35 melkkoeien met hun kalveren en ontdekken het melken van koeien. Tijdens het verblijf zullen jong en oud blij zijn om ezels, geiten, kippen, ganzen, eenden en zelfs konijnen te vinden. Een appelboomgaard en een moestuin zijn ook aanwezig. Zo krijgen vakantiegangers de kans om on-site boerderijproducten te vinden, zoals melkkoeien, cider, appelsap, appelgelei en seizoensgroenten. Kamperen in de buurt van de stranden van Normandië Vanuit La Ferme de la Folivraie ontdekken vakantiegangers een regio die rijk is aan landschappen en activiteiten. In de zomer is het zeer aangenaam om naar het strand te gaan om te zwemmen en te genieten van verschillende wateractiviteiten zoals strandzeilen en kajakken op zee. Vissers zullen naar Port en Bessin gaan. Geschiedenisliefhebbers kunnen de iconische D-dag verkennen met de vele musea, de Amerikaanse begraafplaats en de Duitse begraafplaats. De regio nodigt u uit om een rijk historisch erfgoed te ontdekken met het tapijt van Bayeux, de kastelen van de middeleeuwen of de Manor Farms.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Port-en-Bessin-Huppain

Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 1/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 2/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 3/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 4/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 5/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 6/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 7/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 8/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 9/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 10/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 11/11
Toernooien

-

Laag-Normandië
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 1/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 2/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 3/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 4/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 5/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 6/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 7/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 8/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 9/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 10/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 11/11

Toegang meer Zwembad Wifi Restaurant

Camping Picard ligt in Calvados in Normandië en is de ideale plek voor een gezinsvakantie voor mensen die van buitenactiviteiten houden. Op de camping Picard kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad waarvan het water wordt verwarmd tot een ideale temperatuur. Dit zwembad is de perfecte metgezel voor diegenen die een goede dag vol plezier en ontspanning willen hebben. Wat een plezier om te wisselen tussen zwemmen en zonnebaden aan de rand van het zwembad! Voor vakantiegangers is het mogelijk om ping-pong te spelen. Rondom de camping kunnen natuurliefhebbers prachtige wandelingen maken en ongelooflijke plaatsen zoals de D-Day-stranden ontdekken. Alle niveaus zullen hun geluk vinden, van wandelen een uur tot degene die meerdere dagen duurt. Wandellussen zijn beschikbaar en het is ook mogelijk om dit tijdens roaming te doen. Sommige providers bieden ritten vergezeld van ezels, die erg populair zullen zijn bij kinderen. Degenen die meer spanning willen, hebben toegang tot verschillende activiteiten die hun moed op de proef stellen. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om het viaduct van de Souleuvre te bereiken, een must-see site voor degenen die willen bungeejumpen. Een zip-lijn van 400 m is ook aanwezig, evenals een gigantische schommel die leidt tot een vrije val bij 130 km / u. Sommigen zullen in direct contact met de natuur willen staan en door de bomen kunnen gaan, wiens moeilijkheden zijn aangepast aan iedereen, groot of klein. Het zal ook mogelijk zijn om watersport sensaties te beoefenen, zoals kitesurfen, surfen of strandzeilen. De meeste spelers zullen niet aarzelen om een paintball- of lasergame te spelen. Op de camping zullen kampeerders genieten van grasrijke plaatsen en afgebakend door heggen, comfortabel en intiem. Het is ook mogelijk om een volledig uitgeruste stacaravan te huren voor maximaal comfort.

Zie de camping
clique

U vindt hier 2 campings in Port-en-Bessin-Huppain en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Port-en-Bessin-Huppain geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Laag-Normandië, ontdekt de campings in de omgeving van Port-en-Bessin-Huppain, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Port-en-Bessin-Huppain ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 1 4 sterren campings met Port-en-Bessin-Huppain bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. Als het strand u aantrekt en Laag-Normandië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Port-en-Bessin-Huppain aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Port-en-Bessin-Huppain.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Port-en-Bessin-Huppain op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,


- 1 4-sterren campings,

- 1 3-sterren campings,


- 1 campings met een zwembad,
- 1 campings aan een meer
- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Port-en-Bessin-Huppain, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Port-en-Bessin-Huppain in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Port-en-Bessin-Huppain te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Port-en-Bessin-Huppain of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Port-en-Bessin-Huppain is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Port-en-Bessin-Huppain : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Port-en-Bessin-Huppain, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Laag-Normandië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Port-en-Bessin-Huppain gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Port-en-Bessin-Huppain de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Port-en-Bessin-Huppain, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Port-en-Bessin-Huppain:

Camping Port'Land
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Port-en-Bessin-Huppain

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Port-en-Bessin-Huppain wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Laag-Normandië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Port-en-Bessin-Huppain. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Laag-Normandië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Port-en-Bessin-Huppain.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Port-en-Bessin-Huppain voor uw gezinsvakantie en Laag-Normandië!