Camping Le Riva Bella

Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 1/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 2/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 3/4
Le Riva Bella Laag-Normandië - Ouistreham visuel 4/4

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Riva Bella op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 312

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Riva Bella ligt aan de bloemrijke kant van Normandië, waar natuurliefhebbers zullen genieten. Het ligt in het hart van een volledig ongerept natuurgebied. Het ligt op 1 km van de zee en zijn prachtige stranden en op slechts 200 meter van de rivier. De camping ligt in Ouistreham, in de buurt van Caen en aan boord van Groot-Brittannië, in het hart van een erkende badplaats. Op het programma, zwemmen en zonnebaden op het twee kilometer lange zandstrand, wateractiviteiten, een manege, een minigolfcircuit, wandelingen in de haven om het landschap op te snuiven en de vuurtoren van 1905 te bewonderen. camping heeft directe toegang tot het fietspad dat deel uitmaakt van de beroemde Francette-fiets, de beroemde fietsroute door Normandië, Pays de la Loire en Poitou Charente. Vanaf de camping kan men naar de ontdekking van de invasiestranden gaan om te genieten van de geschiedenis van de regio, een waar openluchtmuseum.
De camping heeft veel plaatsen voor caravans en plaatsen voor campers. We vinden de sites Grand Confort, met elektriciteit, aankomst en evacuatie van water, op een perceel van 100 m2 afgebakend en schaduwrijk. De groothoeklocatie is breder en ideaal voor een grote installatie of een stage van zeer korte duur. De Authentik-plaatsen zijn ideaal om in de natuur te zijn met de tent, met familie of verliefd. Veel vakantiehuisjes zijn ook beschikbaar, 800 meter van de zee.Er zijn huisjes die van alle comfort zijn voorzien en Bengalodges, kleine huisjes die traditionele kampeermogelijkheden en comfort kunnen combineren.
De activiteiten op de camping zijn talrijk, de camping heeft inderdaad een tennisbaan en veel jeu de boules en manege. Het biedt ook een fietsverhuurservice om prachtige wandelingen te maken. De kinderen worden niet weggelaten omdat ze niet zullen missen om te genieten van de twee speeltuinen gewijd aan piraten, een voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud en een andere voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Campings in de buurt

Populairste steden